Tabara „Intalnirea ta cu tine” Aegina

Te invităm într-o tabără de 8 zile în care să-ți dai întâlnire tu cu tine pe un tărâm al spiritualității, un tărâm încărcat de istorie, acolo unde încă se simt urmele zeilor și zeițelor, acolo unde energia vindecă trecut, prezent și viitor.

O tabără în care divinul din tine onorează partea umană din tine si aleg să trăiască cea mai frumoasă uniune. O tabără de reconectare a ta cu tine, în energia iubirii, în comuniune cu natura, cu marea, cu VIAȚA.

O tabără „altfel” pentru toți cei interesați de dezvoltarea lor spirituală, indiferent de formarea lor profesională sau experiența de viață, o tabără unde vom îmbina activitățile cu relaxarea si bucuria unei vacanțe.

Dacă ai simțit citind această invitație ca trebuie să fii alături de noi și nu poți din diverse motive (financiare, de timp etc.) setează intenția: Dacă această tabară este pentru mine să se aranjeaze toate lucrurile astfel încât să fiu acolo. Și apoi detașează-te și lasă ÎNGERII să lucreze.

Programul taberei este susținut de Delia Mureșan, Terapeut în Terapia cu Îngeri, Coach Spiritual, Trainer.

Delia a susținut peste 25 de tabere în care a fost alături de 200 de persoane în drumul spre armonizarea lor interioară.

Este un călăuzitor zilnic al persoanelor aflate în căutarea de sine și un foarte bun “translator” al mesajelor îngerilor.

Fondatoarea Asociației Schimbare Pozitivă este o persoană care te ajută să vezi dincolo de aparențe, să te privești cu iubire și blândețe și să te regăsești pe tine.

La chemarea îngerilor, Delia a dat curs invitației de a face această tabără în energia Părintelui Nectarie, în minunata insulta Aegina. Iar atunci când ești chemat nu poți decât să te abandonezi vieții pentru că se anunță multe cadouri.

Toate detaliile despre tabara gasiti pe pagina oficiala:

http://tabara.schimbarepozitiva.ro/