You are currently viewing 2017 – numar de inger 1

2017 – numar de inger 1

 • Post comments:4 Comments

De la bun inceput vreau sa precizez ca NU sunt numerolog sau astrolog, acest mesaj se refera STRICT la perspectiva ingerilor legata de 2017, ghidandu-ma dupa numere de ingeri, cartea lui Doreen Virtue.

Asadar, o sa iau numarul 17 intai si va spun ce scrie Doreen legat de acest numar:

“Ingerii te aplauda pentru faptul ca ramai pozitiv si optimist. Ei spun ca optimismul tau este garantat, intrucat gandurile tale pozitive se concretizeaza. Tine-o tot asa, caci esti pe calea cea buna.”

.. si numarul 1:

Citez: “Ramai increzator. Tot ceea ce-ti doresti in aceasta clipa urmeaza sa se implineasca, asa ca ai grija sa te gandesti doar la ceea ce-ti doresti. Lasa in seama lui Dumnezeu si a ingerilor orice temeri.”

Avand aceste “date” iata ce ne spun ingerii concret despre anul 2017, daca e sa ne luam dupa vibratia acestor numere – 17 si in special numarul 1, numarul vibrational al anului 2017.

In 2017 vom avea de trecut lectii importante, 1 inseamna de fapt sa fii NUMARUL 1, nu doi, nu trei, ci numarul 1, inseamna sa iti asumi responsabilitatea asupra vietii tale. Vom simti ca NIMENI nu poate face ceva in locul nostru, nu se poate duce la job in locul nostru, nu isi poate asuma misiunea personala, nu poate face nimeni ceea ce am venit aici sa facem. Asta va pune o presiune extrem de mare asupra noastra si ne va impinge sa actionam.

Sa fii numarul 1 inseamna sa fii cel mai bun si anul acesta, mai mult ca in alti ani, va indemna la “competitie”. Insa daca privim din perspectiva ego-ului, competitia este ceva ce ne va inrai, ne va face sa facem lucruri doar pentru a castiga. Ori tocmai aici este lectia. Sa nu uitam ca incepem acest an intr-o zi de duminica. Asadar da, este necesar sa fii cel mai bun, dar nu in competitie cu altcineva, ci tot timpul tu cu tine sa lucrezi sa devii cea mai buna varianta a ta. Este un an cu multe capcane in care putem cadea. Este clar ca vom simti nevoia sa demonstram, sa fim mai buni, sa aratam lumii ca noi stim ce facem, o energie care e cunoscuta in lumea materiala, insa care va fi data peste cap de energia lui Raziel, si a faptului ca este necesar sa ne intoarcem spre Divinitate, unde aceste lucruri nu conteaza, unde conteaza doar sa fii TU si sa iti urmezi misiunea data de Dumnezeu. Sa fim atenti la aceasta capcana, da, e necesar sa fii responsabil, da, e necesar sa faci tot ce tine de tine si sa fii numarul 1, dar nu in competitie cu cineva, ci doar pentru ca a venit timpul sa iti asumi misiunea.

Un alt aspect al unui astfel de an este dat de faptul ca vom avea tendinta sa ne izolam, sa stam mai mult cu noi si sa fim egoisti. Este din nou o capcana, pentru ca Arhanghelul Raziel ne face sa nu ne iasa lucrurile asa cum credem, ba chiar pe dos. Desi intr-un an de 1, ca vibratie vom avea aceasta tendinta, din punct de vedere a lumii materiale, din alta perspectiva, este vorba despre TOTI SUNTEM UNUL. Deci daca mie mi-e bine, le este bine si celor din jurul meu, daca mie mi-a folosit ceva, este necesar sa ii ajut si pe cei din jurul meu, sa raspandesc lumina din mine in lume, sa ii ajut si sa ii sustin pe cei din jurul meu. Da, vom avea nevoie de momente in care sa coboram in noi, sa stam in meditatie dar doar pentru ca apoi sa iesim in lume si sa raspandim aceasta energie a iubirii divine. Este de ajuns o flacara ca apoi sa aprindem mai multe alte flacari. Este un an in care exemplul personal este cel care conteaza, daca vrem ca lumea sa fie mai buna, sa fim noi mai buni, daca vrem ca lumea sa fie mai intelegatoare, sa fim noi mai intelegatori… si asa mai departe. Pentru ca tendinta va fi sa cadem in egoism, in acel EU fac, eu sunt, eu dreg… asadar, este necesar sa fim mai altruisti, sa fim mai deschisi sa facem lucruri NECONDITIONAT, fara atat de multe asteptari. Insa sa nu uitam ca noi suntem cele mai importante persoane din viata noastra, sa nu uitam in acest an sa ne ocupam de noi, in special de sufletul nostru, sa ne ingrijim si sa fim atenti la ce ne trasmite mintea, corpul si inima noastra.

Este un an in care suntem pusi pe drumul cel bun, de aceea se poate intampla sa iti pierzi poate locul de munca pentru ca era altceva ce trebuie sa faci, de aceea se poate intampla ca orice sta in calea misiunii tale sa fie dat la o parte (ca e vorba de o relatie, de agatarea de aspectele materiale) pentru ca tu sa faci ceea ce Dumnezeu ti-a daruit. Avem insa nevoie de multa incredere, de credinta, pentru ca multi in acest an de vibratie 1 se vor apuca de ceva nou. Este un moment important, daca asta simti, sa iti deschizi o afacere, un cabinet, sa schimbi meseria, pentru ca orice este in aliniere cu misiunea ta va fi incurajat si sustinut. Orice este in cale va fi dat la o parte.

Putem simti un “razboi” intre partea noastra luminoasa care vrea sa straluceasca si i-a ajuns cat a stat acolo ascunsa si partea intunecata, cea plina de griji si false valori, plina de masti, care nu mai are putere. Nu ne luptam cu partea asta a noastra insa o potentam pe cea luminoasa, ii dam incredere si o ajutam prin credinta si iubire sa lumineze tot mai puternic.

Este un an in care se pot face multe descoperiri stiintifice care ne vor ajuta si sustine in evolutia spirituala, dar este un an in care se vor descoperi si lucruri ascunse, poate de mii de ani. Se vor dezvalui adevaruri tinute sub cheie care ne vor ajuta sa privim lumea altfel. Oamenii nu vor mai putea fi priviti doar cu ochii fizici, ci cu ochii sufletului. Vei simti si vedea omul cu acesti ochi ai sufletului si atunci vei stii ce ai de facut.

Se vor deschide multe porti, poate unele inchise de secole, care ne vor dezvalui o alta perspectiva asupra lumii in care traim. Vom indrazni mai mult si vom faci pasi imensi dar nu in progresul “comercial” ci in cel spiritual.

Este un an 1, un an plin de culoare, in care ne asumam individualitatea, si vom vedea tot mai multe persoane care se exprima asa cum sunt, fara a le mai pasa “de ce zice lumea”. Un an in care se vor naste multi copii curcubeu, copii creativi, fara karma, care nu au mai avut viata pe Pamant, sunt puri si sunt un exemplu pentru ce inseamna TOTI suntem UNUL, pentru ca ei sunt generosi si plini de veselie. Acest copilasi vin si pot alege familii care nu au reusit sa aiba copii pana acum. Se vor produce multe minuni.

In acest an de vibratie 1 invatam ca trecutul nu mai are nicio influenta, viitorul nu exista, insa este important prezentul. Sa fim atenti ca avem o putere de manifestare enorma si cu cat ne centram si ramanem conectati la vointa divina cu atat viata noastra va fi magica, insa si cu cat ne incapatanam si ne agatam de aspecte materiale, cu atat “trantele” in acest an vor fi pe masura.

Este un an in care suntem saltati, ca vrem sau ca nu vrem, spre o noua viata si un nou mod de a vedea viata.

Doamne ajuta!

 

PS. Urmeaza si mesajul ingerilor pentru 2017.

Acest articol are 4 comentarii

 1. Graziela

  Doamne ajută!

 2. Carmen

  Mi a plăcut articolul și cred că așa va fi.Este bine să fim cu ochii și urechile foarte bine deschise și atenți la prezent.

 3. Ramona

  Asa sa fie! Si asa va fi!

 4. ELENA

  Woooaw ce articol minunat !!!

Lasă un răspuns