Save the date!

Angels Day 2020

22 Noiembrie 2020

Angels Day

Revelionul Îngerilor

Ediția a 4-a | 16 Noiembrie 2019

Ești în căutarea unui moment de răgaz pentru a te întoarce către interiorul tău? Îți dorești un cadru potrivit pentru a face asta? Vrei să ai parte de un astfel de răgaz ca o zi de sărbătoare, alături de alți oameni care cred, la fel ca tine, în îngeri?

Vino la Angels Day 2019!

Despre Angels Day

Sunt Delia Mureșan, ghidul tău în lumea îngerilor, și te invit cu drag și emoție la ediția de anul acesta a Angels Day, unde îți ofer un spațiu pentru întâlniri de suflet și multe resurse, special pentru TINE, pentru că știu câtă nevoie ai de ele!

Mă bucur de acest dar, de posibilitatea de a aduce împreună prin acest Revelion al Îngerilor devenit deja tradiție, oameni care vor să aibă parte de călăuzire pentru anul ce vine, de atingerea îngerilor și de momente magice.

Este al patrulea an în care, alături de invitații mei minunați, împărtășim informații prețioase precum simbolul anului, care este arhanghelul ce ne oferă călăuzirea lui pe tot parcursul anului, o avanpremieră astrologică a anului și temele pe care le avem de parcurs.

În plus, workshop-urile vin să completeze aceste informații și să te ajute să afli tot ce ai nevoie să știi pentru a transforma anul 2020 într-unul de-a dreptul minunat, pentru TINE.

Este un eveniment cu o energie aparte, o energie specială, care te va însoți apoi pe tot parcursul anului ce vine.

Te întrebi ce ne va aduce anul 2020?

Energia anului este una de albastru deschis, ca cel al cerului, cerul, locul unde visele și visurile se transformă în realitate.

Vom avea parte de o energie fermă, dar blândă, feminină, adusă de către Arhanghelul Haniel, care ne însoțește pe tot parcursul anului. Cunoscut și ca Arhanghelul Lunii, ne va învăța despre echilibru – între a da și a primi, între energia feminină și cea masculină – și ne va duce spre un tărâm al emoțiilor, al intuiției și al pasiunii.

E momentul să ne urmăm intuiția și să trăim în echilibru, să ne trezim din anestezia și poate minciuna în care am trăit până acum. Vom ajunge să îndrăznim să fim noi, autentici și să facem lucruri de-a dreptul mărețe.

Va fi un an cu plimbări între eliberări și noi începuturi, iar el poate deveni chiar cel mai bun an al tău, dacă vei alege să participi la Angels Day, unde învățăm împreună cum să ținem pasul.

Angels Day este chemarea pentru tine dacă:

Prin Angels Day deschidem porți nebănuite în interiorul tău și al fiecăruia dintre participanți și îți vorbim cald, personal, astfel încât vei simți că este pentru TINE.

Te așteptăm cu drag și toată bucuria în suflet,

Delia și echipa îngerilor

Despre Delia

De peste 9 ani ghidez oamenii în lumea îngerilor și încă de la început mi-a fost clar că misiunea mea este de a-i apropia pe oameni de îngeri și de Divinitate, ceea ce am făcut cu mii de persoane până acum.

Prin meditații, mesaje și rugăciuni, cursuri, ateliere, tabere, webinarii, sesiuni individuale sau evenimente am ajutat toți acești oameni să își transforme viața și să trăiască sentimentul că ele au fost croite pentru ei, pentru tine, pentru fiecare în parte.

Dacă simți că te-ai rătăcit, dacă simți să îți transformi acum viața, sunt aici să îmi asum rolul ghidului de care ai nevoie. Experiența personală de creatoare a propriei vieți și cea profesională de om care a studiat psihologie, psihoterapie și spiritualitate m-au transformat în persoana potrivită pentru a te însoți pe drumul schimbării.

Iubesc să aduc sens și iubire în viețile oamenilor, să îi călăuzesc și îi ajut să-și găsească propriile răspunsuri. Îmi crește inima de bucurie, mă onorează și știu că este o mare responsabilitate să  contribui la creșterea spirituală a oamenilor alături de care am creat o comunitate.

Mă bucur să fiu acea constantă, acel echilibru în viețile celorlalți, ei știind că oricând pot descoperi ceva nou atunci când apelează la mine.

Invitați

Fă cunoștință cu invitații din 2019

Cristina Varo

Dă click pe tema de mai jos pentru detalii:

Despre Cristina

Îmi place să descopăr omul și potențialul său, să-l pun în valoare și să stabilesc conexiuni.

Cristina Varo se definește ca fiind călător prin lume și prin viață. Cu peste 50 de țări vizitate și câteva sute de orașe de pe diverse continente, Cristina simte că s-a îmbogățit cultural și spiritual și toate acestea au dus-o mai aproape de înțelegerea profundă a naturii umane în complexitatea ei.

Are o experiență de șapte ani în domeniul asistenței sociale de unde Cristina a colectat multe experiențe de viață pe care le împărtășește cu ușurință, emoție și recunoștința celei care se știe binecuvântată. Fie că a fost vorba de adulți și vârstnici dependenți de domiciliu sau aflați în ultima fază a vieții, practicante ale prostituției de stradă, copii sau tineri provenind din familii defavorizate, deținuți sau condamnați pe viață, ea a descoperit că în spatele fiecărei persoane și alegerile sale se află o experiență de viață complexă, cu suișuri și coborâșuri, cu temeri și puteri, cu speranțe, căderi și reveniri. Iar calitatea vieții noastre e influențată de cât de mult suntem împăcați  cu alegerile făcute.

Ultimii 12 ani și i-a dedicat terapiei individuale, de cuplu și sistemice, lucrând pe cont propriu, în cabinet, sau conducând grupuri de autocunoaștere și dezvoltare personală. Totodată, susține programe și în mediul business, iar temele pe care le abordează au în vedere complexitatea umană în cadrul relaționărilor.

Valeriu Pănoiu

Dă click pe tema de mai jos pentru detalii:

Despre Valeriu

Face consiliere individuală, predă cursuri și scrie. Astrologia de la Cer la Pământ, Numerologie și Destin, Praf de Stele – sunt cărțile de specialitate care îi poartă semnătura.

Valeriu este cunoscut și pentru aparițiile frecvente la prestigioasa emisiune 360 de grade, B1TV, pentru articolele ce propun o nouă viziune despre integrarea cunoștințelor ezoterice în viată de zi cu zi, pentru abordarea practică pe care o are asupra conceptelor spirituale.

Programul Angels Day 2019

Vom petrece împreună o zi plină de momente magice care ne vor aduce călăuzire și inspirație pentru anul următor. Pentru a crea din nou atmosfera magică, de excepție care a fost apreciată an de an de către participanți, am invitat alături de mine oameni dragi care pun și ei o cărămidă în construirea unui an 2020 incredibil, pentru noi toți. Iată care va fi programul acestei zile de sărbătoare:

Teme

Detalii despre temele evenimentului

Activarea intuiției și alegerea căii inimii – Delia Mureșan

Cât de des auzi „Fă ceea ce simți” sau „Alege calea inimii tale!”? Te ajută aceste sfaturi sau îți aduc încă un strop de confuzie?

Pare uneori imposibil să ne conectăm la ceea ce simțim și să alegem conștient, cu atât mai mult în momente de răscruce, însă eu sunt aici să îți spun că nu trebuie să fie mereu așa.

Te voi învăța, în cadrul acestui workshop, cum să asculți vocea caldă a intuiției, cum să faci diferența între ceea ce vine din inima ta și ce vine din frică, și bineînțeles, te voi învăța cum să interpretezi mesajele din partea îngerilor.

De multe ori, cuprinși de cotidian, de ceea ce se întâmplă în lumea noastră, ignorăm atât vocea inimii cât și mesajele îngerilor, care se străduiesc să ni le transmită.

Suntem ținuți de mână de către îngeri mai ales când alegem calea provocatoare a inimii, care ne scoate din zona de confort.

Cum lucrăm cu intuiția noastră, cum identificăm ceea ce simți și cum facem alegeri conștiente care ne aduc pe calea inimii, sunt principalele lucruri pe care le vom învăța împreună.

Avanpremieră astrologică 2020 – Valeriu Pănoiu

Care va fi energia astrală a anului 2020? Care sunt cele mai importante aspecte pentru fiecare semn zodiacal?

Primul dintre invitații speciali ai zilei, astrologul, numerologul și formatorul Valeriu Pănoiu ne însoțește într-o incursiune în energia astrală a anului, punctând tranzitele și aspectele majore ale acestuia.

Subliniem câteva idei principale pentru fiecare zodie, aflând împreună care sunt posibilitățile și direcțiile de manifestare.

Ciclurile Vieții cu Arhanghelul Haniel – Delia Mureșan

Ce ai simți dacă ți-aș spune că anul 2020 poate fi anul vieții tale? Dacă ar fi acel an în care să ai ocazia de a trăi Grația Divină și de a-ți pune în valoare cu adevărat pasiunile și darurile?

2020 are o energie feminină, care ne va împinge spre a învăța să primim, să renunțăm la control și să nu mai fim noi cei care stăm în calea propriei împliniri.

Vom învăța în acest an și cum putem dansa pe valurile vieții, de la lună nou la lună plină, de la eliberare către noi începuturi.

Aștept cu drag să vă împărtășesc din energia acestui an care va aduce multe daruri, multe chiar nebănuite – pentru că zac ascunse în noi, așteptând să fie scoase la suprafață și șlefuite – un an în care, sub îndrumarea Arhanghelului Haniel vom reuși să ne găsim echilibrul interior dacă ne vom urma intuiția.

Credința lui Toma Necredinciosu' - Cristina Varo

„Doame, ajută necredinței mele să devină credință!”

Nu știu când și nici unde am auzit prima dată această rugă, dar de ani de zile ea a devenit rugăciunea mea preferată. Asta pentru că mă confruntă cu temerile, cu îndoielile și, mai ales, cu speranțele mele. Din start, rugăciunea aceasta conține credința, ăsta e paradoxul, pentru că recunosc în ea un Creator care deja există, dar de care de atâtea ori mă pot îndoi. Așa că, asemenea unui fiu risipitor, în fața greutăților, singura certitudine devine credința la care mă întorc, uneori cu frică, dacă mai merit să fiu auzită, dar și cu speranță. Iar Toma, devenit între timp prietenul de nădejde, cel care mereu mă întreabă, se îndoiește, se revoltă și iscodește, își păstrează curiozitatea și rămâne deschis.

De Toma eu sunt prea plină și îmi imaginez că îl cunoști și tu destul de bine, poate sunteți chiar buni prieteni. Așa e?… Despre îngeri și prezența lor, despre îngeri și faptele lor, despre îngeri și miracolul credinței, hai să vorbim de față cu „Toma” din fiecare dintre noi… deschis!

Citire anuală pentru 2020 – Delia Mureșan

Spre finalul zilei noastre de sărbătoare voi aduce informații în premieră din partea îngerilor despre anul ce vine.

Vom afla împreună ce ni s-a pregătit pentru 2020, care va fi energia de care ne vom bucura în fiecare lună și cum ne putem pregăti pentru ea.

Aștept cu nerăbdare să împărtășesc cu voi aceste mesaje și să fiu ghidul vostru în lumea îngerilor!

Galerie foto

Vezi imagini de la edițiile trecute

Mai sunt doar

Zile
Ore
Minute
Secunde

Investiția ta

Early Bird

155 RON
  • Disponibil în perioada
    7-23 Octombrie 2019
INACTIV

Normal

195 RON
  • Disponibil în perioada
    24 Octombrie - 10 Noiembrie 2019
ACTIV

Late

285 RON
  • Disponibil în perioada
    11-15 Noiembrie 2019
INACTIV

Înscrie-te aici!

Rezervă-ți locul folosind formularul de mai jos.

Vezi locația

Folosește harta pentru orientare

LOCAȚIE

Phoenicia Grand Hotel

Bd. Alexandru Serbanescu, nr. 87, sector 1, Bucuresti

Contact direct

Ia legătura cu noi dacă ai întrebări!

Testimoniale

Vezi imagini de la ediția a III-a și opiniile participanților

5/5
Va multumesc pentru evenimentul MAGIC pe care l- ati creat! Cuvintele sunt prea putine si transmit prea putin pentru a descrie ceea ce am trait si am simtit in aceasta zi de 26 noiembrie 2017! Pot spune ca incepand din aceasta zi cer sa ma respect, ma respect mai mult, cer sa fiu respectata si da, aleg sa * vad* ceea ce imi apara in cale si fac conexiunile aferente intamplarilor din activitatile mele si viata mea. Sunt mai preZenta, sunt mai bine cu mine! O dovada, o certitudine ca Ingerii ne sustin si ii avem langa noi mereu, neconditionat! Ceea ce avem de facut este sa cerem sa ni se arate calea in demersurile noastre, sa actionam din iubire pentru scopurile noastre, si sa fim recunoscatori pentru tot ce ni se ofera! Va multumesc! Va imbratisez, cu iubire, inima pe inima!
Cristina Emilia Bodnaras
5/5
Buna seara, A fost o experienta unica. Am vibrat impreuna si am simtit, in mai multe randuri, ca zbor. Acele energii, adunate toate intr-un singur loc, au fost exact ce avea nevoie sufletul meu. Am primit cu bucurie darurile voastre si multumesc Îngerilor pentru ca m-au alintat. Mulțumiri din toată inima va aduc si dumneavoastra si tuturor celor care au contribuit la aceasta zi minunata. Va rog sa transmiteți tuturor ingerasilor care ne-au primit ca le pastrez in memorie zâmbetul cald si starea lor de voioșie. Va iubesc!
Laura Cristina
5/5
Va multumesc oameni buni si frumosi pentru toata energia pe care am simtit-o alaturi de voi si ii multumesc Bunului Dumnezeu si ingeriilor pentru ca m-au ales sa fiu alaturi de ei si de voi. Va iubesc!
Mihaela Oprea
5/5
Multumesc pentru atmosfera minunata creata de acest eveniment miraculos! Ma aflu si acum in energia creata de aceasta sarbatoare, plutesc si ma bucur de orice moment din viata mea, chiar daca nu intotdeauna sunt inconjurata de persoane luminoase. Inca o data, recunostinta maxima pentru ceea ce faci! Cu multa afectiune,
Liliana Safta
5/5
Draga Delia, Nu am cuvinte sa iti multumesc pentru darurile pe care le-am primit sambata, pentru energia pe care am simtit-o…! Am plecat alt om de acolo. Iti multumesc ca existi si ca ai atat de multe lucruri de daruit lumii! Daca ai putea sa vii mai des in Bucuresti si sa organizezi seri de meditatie sau alte eveminente, nu mi-as permite sa lipsesc. Te-am descoperit intamplator in septembrie si de atunci te urmaresc in fiecare zi. Meditatiile tale m-au ajutat enorm. Lucram singura de ceva vreme (ma rog…. incercam si eu cumva, ceva…), iar tu ai fost exact ce aveam nevoie. Misiunea mi-am gasit-o, am fost ghidata pas cu pas in ultimii doi ani si mai ales in ultimul an, am simtit asta de fiecare data cand am avut obstacole sau indoieli, si dupa ce te-am ascultat pe tine, nu am mai avut nicio indoiala ca asa s-au intamplat lucrurile. Datorita tie am inteles mai bine ce sa intampla si de ce. Iti multumesc din inima!!!
Andreea Ramona
5/5
Draga Delia, Iti multumesc din suflet pentru revelatiile si Revelionul incarcat de mesaje si energie pe care l-am petrecut impreuna sambata! M-am simtit acasa, alaturi de ingerii pamanteni si cei spirituali care ne-au acompaniat si ghidat! Ganduri de recunostinta pentru ca esti si pentru exprienta minunata pe care ai facilitat-o! Si in completare, nu ca ai mai avea nevoie de confirmari, dar ma gandesc ca te bucura sa observi roadele lucrarilor tale. Melodia pentru 2017 mi-a patruns in suflet in cadrul intalnirii. Si dupa ce am vazut ca ai postat-o pe facebook cred ca 4 ore am ascultat concertele lui David Garrett. Mi-am dorit, am vizualizat si a fost suficient ca astazi eu si sotul meu sa cumparam biletele de avion si bilete la concertul lui din Kiev de peste 2 saptamani. Imi multumesc si pentru acest dar. Sunt insarcinata in 6 luni si cu siguranta toti trei ne vom bucura de aceasta experienta frumoasa si de ultima vacanta inainte sa vina pe lume minunea noastra! Te imbratisez cu drag, suflet luminat!
Laura Mateescu
5/5
Buna draga Delia! In primul rand, doresc sa iti multumesc pentru emotiile traite la “revelionul ingerilor”. Am venit atat de convinsa ca trebuie sa fiu acolo, singura, cu multe griji in minte si in suflet, dar fara vreun dubiu in privinta prezentei mele acolo! M-am simtit reinviata la cu totul alte dimensiuni si am primit pe langa multele confirmari in privinta atator aspecte, si noi deschideri, o noua incredere si curaj in tot ceea ce fac. Totul a fost MAGIC pentru mine.
Claudia Nitu
5/5
Va multumesc mult pentru eveniment ! Totul a fost la superlativ ! Mi-a placut si m-am simtit foarte bine ! Daca se poate sa ma introduceti intr-o baza de date si pentru evenimentele ulterioare ar fi foarte bine. Multumesc ! Sanatate si spor in toate va doresc!
Gabriela Voichita
5/5
Eu, Gabriela Danila, iti multumesc pentru evenimentul de sambata si pentru ocazia de a fi acolo si de a simtii acea energie. Iubesc scanteia divina din tine!
Gabriela Danila
5/5
De multe ori ma cheama ingerii si acum a fost momentul potrivit. Totul s-a asezat intr-o perfecta ordine. M-a impresionat sa simt ca mi-a schimbat viata. Sunt profund recunoscatoare Creatorului, Arhanghelilor, Ingerilor si Deliei, o minune printre noi. Eu va multumesc cu recunostinta,
Gabriela Gruia

Vrei să ne susții?

Fiecare dintre noi putem face diferența în viețile oamenilor. Poate te-ai întrebat cu ce poți contribui la binele celorlalți. Noi îți oferim această ocazie! Ai o firmă și crezi că poți să ne susții cu serviciile / produsele tale? Poți deveni partenerul nostru media și ne poți ajuta să răspândim cu iubire mesajele îngerilor? Ai posibilitatea și vrei să ne oferi o sponsorizare? 

Contactează-ne oricând dacă simți că poți să ni te alături pentru mai multe detalii!

SPONSORII MAI JOS
Hăinuțe cu suflet
Beauty Salon Natural București
Colecția de Mărgele