Angels Day Summit

Revelionul Îngerilor

Ediția a 5-a | Înscrie-te pentru a primi acces la materialele online

Vino la Angels Day 2020!

Vizionează videoclipul de mai jos pentru a afla mai multe despre eveniment.

Despre Angels Day 2020

Într-un context actual agitat în care există nesiguranță, neîncredere, judecată, frică, în care parcă întunericul din afară dar și din noi s-a întețit, avem nevoie, mai mult ca niciodată, de a ne pune în valoare lumina, de a ne centra în puterea noastră, de a găsi resursele de care avem nevoie și de a avea în jurul nostru exemple de credință.

Pentru absolut nimeni nu este ușor însă ni se pun mereu la dispoziție toate instrumentele de care avem nevoie. Se spune că Dumnezeu nu ne dă mai mult decât putem duce, așadar eram pregătiți pentru experiența aceasta și cu încredere și credință o să depășim și acest moment. Facă-se Voia TA, Doamne!

Angels Day este o zi de sărbătoare croită special pentru oameni ca TINE, o zi în care ne vom conecta la un nivel profund crescându-ne vibrația și lumina. Este o zi în care îngerii ne vor aduna să ne arate încă o dată cât de mulți suntem, ce minunați suntem și ce multă nevoie este de lumina noastră. Deja vizualizez mii de scântei divine aprise și pregătite să aducă lumină acolo unde este nevoie.

Unul dintre darurile mele este de a crea spațiu pentru întâlniri de suflet, iar Angels Day este o astfel de întâlnire, chiar dacă, de această dată, această întâlnire este online. Revelionul îngerilor, cum mai este numit Angels Day, a devenit o tradiție deja, ajungând la cea de-a 5-a ediție. Indiferent de contextul actual, noi ne întâlnim și împrăștiem lumină. Îți vom arăta cât de multă nevoie este de TINE.

Seminar – Principii de manifestare cu ajutorul Arhanghelului Ariel

Este tot mai clar că siguranța, liniștea pe care o căutam se află în alte planuri pe care nu le vedem, în credință, de aceea capcanele legate de planul material se vor înmulți.

Se întețește NEVOIA de a ne agăța de CINEVA, DE CEVA, de siguranța pe toate planurile, nevoia de aprobare, recunoaștere, FRICA DE A PIERDE și mai ales nevoia de a da vina pe alții. Adică eu nu am pentru că alții nu îmi oferă. Da, avem nevoie de rădăcini, însă rădăcinile se mută acum în ceruri și de acolo începem să construim ceea ce avem nevoie aici pe Pământ, și nu invers.

Anul 2021 este un an care ne va provoca în a renunța la a materializa din energia planurilor inferioare și de aceea aș vrea să vă transmit câteva principii importante care să vă ajute în a materializa din energia divină, a aduce divinul în planul material, a manifesta divinitatea din noi.

Așadar Arhanghelul Ariel vine cu această putere fantastică de a face lucrurile să se întâmple însă doar acelea care sunt spre binele nostru cel mai înalt.

Workshop online:
2021 - Proba practică

"Pregătirea și conectarea la energia anului 2021"

Din 2012 până acum am început să ne trezim, să ne întrebăm care este rolul nostru aici pe Pământ, a început să conteze ceea ce simțim și mai puțin ceea ce avem.

Insă 2020 a venit cu o PAUZĂ, așadar că am vrut sau n-am vrut a fost nevoie să facem apel la tot ceea ce am învățat, să ne scuturăm de iluzii și să găsim resursele în noi.

În 2021 ne vom reseta, vom vedea EFECTIV, în planul fizic, cât de bine ne cunoaștem, ce frici avem, cum folosim resursele pe care le avem, dacă ne-am pus în valoare darurile de la Dumnezeu. Va fi confruntarea cu realitatea și o să înțelegem că puterea este doar la noi, nu mai avem pe cine da vina.

Având în vedere că ne va fi alături Arhanghelul Ariel va fi nevoie să ne știm valorile, să știm să impunem limite, să ne clarificăm ceea ce vrem, să trăim în armonie cu Mama Natură.

2021 va fi un an care ne va obliga să fim creativi, să ne re-creem și să ne resetăm viața.

În cadrul acestui workshop o să vă ofer acele instrumente de care aveți nevoie pentru a fi pregătiți pentru energia acestui an. Va fi o sesiune faină de lucru care vă va da încredere, credință și dorința de a vă pune în valoare darurile de la Dumnezeu.

Să nu uităm că rădăcinile noastre sunt în ceruri și de acolo aducem ceea ce avem nevoie aici pe Pământ.

Te aștept cu drag,
Delia

Citire anuală pentru anul 2021

- cu Delia Mureșan

Spre finalul zilei noastre de sărbătoare voi aduce informații în premieră din partea îngerilor despre anul ce vine.

Vom afla împreună ce ni s-a pregătit pentru anul 2021, care va fi energia de care ne vom bucura în fiecare lună și cum ne putem pregăti pentru ea.

Aștept cu nerăbdare să împărtășesc cu voi aceste mesaje și să fiu ghidul vostru în lumea îngerilor.

Invitați

Fă cunoștință cu invitații

Vanda Florea

Student la Facultățile Universului

Nicoleta Svârlefus

Astro Coach

Cristina Varo

Terapeut, Coach și Trainer în relații

Cristina Tomescu

Spiritual Life Coach

Roxana Florea

Personal Trainer & Eating Psychology Coach

Anca Borșan

Wellness Consultant Young Living

Delia Danea

Psihoterapeut. Coordonator Seri Pozitive

Hedi Hoka

Psiholog, Doctor, Autor

Monica Ion

Expert in remodelarea creierului

Dana Burghel

Terapeut Holistic

Edith Kadar

Terapeut

Ela Bălaj

Psiholog & Psihoterapeut

Ada Harangozo

Life Coach pentru adolescenți

Alexandra Gorea

Psiholog, Fondator Playful Learning

Luiza Olteanu

Style Coach

Cristina Paul

Psiholog, Life Coach

Corina Neagu

Psiholog, Life Coach.jpg

Raluca Rusu

Terapeut, Specialist profiling, Coach și Trainer Dezvoltare Personală

Gabriel Socaciu

Terapeut

Dana Lupșa

Brand Strategist

Ana Dragalina

Scriitoare, Copywriter, Ghostwriter

Romina Alexandra Pescaru

Trainer, Terapeut, Coach

Program

Vezi cum se va desfășura evenimentul anul acesta

Cu acces limitat

doar în 22 Noiembrie 2020

Te poți bucura în liniștea casei tale de:

De ce să participi?

Concret, în cadrul acestui eveniment primești călăuzire pentru anul care vine.

Vom avea invitați din diverse domenii pentru că este nevoie de perspective diferite, de oameni care să te inspire și să îți arate că darurile tale merită puse în valoare.

Da, fiecare dintre noi CONTEAZĂ. Vei simți atingerea îngerilor, vei învăța de la oameni experimentați și asumați, vei avea multe conștientizări și se vor descărca în tine resursele de care ai nevoie pentru anul care vine.

În fiecare an îți împărtășesc informații despre energia anului care vine: simbolul anului, arhanghelul care ne va călăuzi mai mult în acel an, temele pe care le avem de făcut, vom avea parte și de o avanpremieră astrologică a anului care vine dar vor fi și informații care să te susțină în ceea ce ai de făcut. O să simți că te-ai încărcat cu tot ceea ce ai nevoie.

Energia acestui eveniment te va susține apoi pe tot parcursul anului.

Te întrebi ce ne va aduce anul 2021?

Anul 2021 vine cu o energie portocalie, este energia Arhanghelului Ariel.

Continuăm cu Arhanghelii care au energie de vibrație feminină, după Arhanghelul Haniel, care ne-a antrenat bine de tot în 2020, vine Arhanghelul Ariel care ne conectează la Mama Natură, dar mai concret va fi nevoie să învătăm să materializăm având rădăcinile în cer și aducând în planul fizic doar ceea ce este spre binele nostru cel mai înalt.

Așadar, va fi nevoie să o scoatem în față pe leoaica din noi, să ne apărăm, să impunem limite, să nu forțăm lucrurile, să aducem cunoașterea din planul divin în planul fizic.

Mare provocare dar sunt convinsă că având-o pe Ariel alături vom reuși.

Așadar simți că acest eveniment este o chemare pentru tine dacă:

Angels Day este un eveniment în care simți că ți se vorbește personal și deschide în tine porți nebănuite.

Te așteptăm cu drag și cu multă bucurie în suflet,

Delia și echipa îngerilor

Gazdă - Delia Mureșan

De peste 9 ani ghidez oamenii în lumea îngerilor și încă de la început mi-a fost clar că misiunea mea este de a-i apropia pe oameni de îngeri și de Divinitate, ceea ce am făcut cu mii de persoane până acum.

Prin meditații, mesaje și rugăciuni, cursuri, ateliere, tabere, webinarii, sesiuni individuale sau evenimente am ajutat toți acești oameni să își transforme viața și să trăiască sentimentul că ele au fost croite pentru ei, pentru tine, pentru fiecare în parte.

Dacă simți că te-ai rătăcit, dacă simți să îți transformi acum viața, sunt aici să îmi asum rolul ghidului de care ai nevoie.

Experiența personală de creatoare a propriei vieți și cea profesională de om care a studiat psihologie, psihoterapie și spiritualitate m-au transformat în persoana potrivită pentru a te însoți pe drumul schimbării.

Iubesc să aduc sens și iubire în viețile oamenilor, să îi călăuzesc și îi ajut să-și găsească propriile răspunsuri. Îmi crește inima de bucurie, mă onorează și știu că este o mare responsabilitate să  contribui la creșterea spirituală a oamenilor alături de care am creat o comunitate.

Mă bucur să fiu acea constantă, acel echilibru în viețile celorlalți, ei știind că oricând pot descoperi ceva nou atunci când apelează la mine.

Înscrie-te la Angels Day 2020!

Anul acesta ne mutăm în online, dar nu facem rabat de la calitate. Vezi mai jos ce ți-am pregătit.

ATENȚIE: limita este de 1 bilet / comandă!

Indiferent de ce tip de acces alegi, vei putea comanda 1 singur bilet per comandă. Dacă dorești să înscrii mai multe persoane te rugăm să creezi câte o comandă separată pentru fiecare, cu numele și emailul lor. Astfel, ne asigurăm că putem oferi acces corect fiecărei persoane înscrise. Mulțumim!

Nelimitat

Accesibil oricând

300 RON

BONUS

Butonul te va direcționa la formularul de comandă
Vei primi un email cu detalii despre cum accesezi conținutul
Acces pentru 1 persoană

Întrebări frecvente

Am răspuns la cele mai frecvente întrebări

Acest eveniment are loc ONLINE.

A) Daca ai ales PACHETUL LIMITAT ai acces la cele 22 de interviuri si la Seminarul: Principii de Materializare cu Arhanghelul ARIEL, doar in data de 22 noiembrie, pe tot parcursul zilei.

Asadar primesti un link de acces si tu poti decide la ce anume te uiti pe parcursul acestei zile. Nu exista o ora de inceput este doar o limitare de acces la 24 de ore. Dupa cele 24 de ore nu o sa mai ai acces nici la interviuri, nici la seminar.

B) Daca ai ales PACHETUL NELIMITAT ai primit in emailul de inscriere un link de acces care va fi accesibil din data de 22 noiembrie pentru tine nelimitat.

Asadar ai acces la interviuri si seminar oricand vrei tu de aici inainte si le poti asculta in ritmul tau.

In plus ai bonusurile: mesajul ingerilor pentru 2021 – citire facuta live de Delia la 20:20 pe grupul de facebook dedicat evenimentului, workshopul Proba Practica care va avea loc tot pe grupul de facebook in data de 30 noiembrie ora 19, 5 meditatii cu Arhanghelul Ariel si 10% reducere la Cadouri Pozitive.

A) Daca ai ales PACHETUL LIMITAT si nu poti participa in data de 22 noiembrie pierzi intalnirea cu invitatii nostri si seminarul.

B) Daca ai ales PACHETUL NELIMITAT poti oricand sa ai acces la toate interviurile, seminarul, inregistrarea citirii si worshopul. Acestea fiind inregistrate, tu vei putea avea oricand acces la ele.

Angels Day Summit fiind ONLINE va avea loc pe site-ul pe care te afli acum: www.deliamuresan.ro

In emailurile de confirmare primite aveti datele de acces in cont. Tot ce veti avea de facut este sa intrati pe acel link si veti avea acces limitat sau nelimitat in functie de pachetul ales.

Contact direct

Ia legătura cu noi dacă ai întrebări!

Testimoniale

Vezi imagini de la edițiile anterioare și opiniile participanților

5/5
Buna seara, A fost o experienta unica. Am vibrat impreuna si am simtit, in mai multe randuri, ca zbor. Acele energii, adunate toate intr-un singur loc, au fost exact ce avea nevoie sufletul meu. Am primit cu bucurie darurile voastre si multumesc Îngerilor pentru ca m-au alintat. Mulțumiri din toată inima va aduc si dumneavoastra si tuturor celor care au contribuit la aceasta zi minunata. Va rog sa transmiteți tuturor ingerasilor care ne-au primit ca le pastrez in memorie zâmbetul cald si starea lor de voioșie. Va iubesc!
Laura Cristina
5/5
Draga Delia, Nu am cuvinte sa iti multumesc pentru darurile pe care le-am primit sambata, pentru energia pe care am simtit-o…! Am plecat alt om de acolo. Iti multumesc ca existi si ca ai atat de multe lucruri de daruit lumii! Daca ai putea sa vii mai des in Bucuresti si sa organizezi seri de meditatie sau alte eveminente, nu mi-as permite sa lipsesc. Te-am descoperit intamplator in septembrie si de atunci te urmaresc in fiecare zi. Meditatiile tale m-au ajutat enorm. Lucram singura de ceva vreme (ma rog…. incercam si eu cumva, ceva…), iar tu ai fost exact ce aveam nevoie. Misiunea mi-am gasit-o, am fost ghidata pas cu pas in ultimii doi ani si mai ales in ultimul an, am simtit asta de fiecare data cand am avut obstacole sau indoieli, si dupa ce te-am ascultat pe tine, nu am mai avut nicio indoiala ca asa s-au intamplat lucrurile. Datorita tie am inteles mai bine ce sa intampla si de ce. Iti multumesc din inima!!!
Andreea Ramona
5/5
Buna draga Delia! In primul rand, doresc sa iti multumesc pentru emotiile traite la “revelionul ingerilor”. Am venit atat de convinsa ca trebuie sa fiu acolo, singura, cu multe griji in minte si in suflet, dar fara vreun dubiu in privinta prezentei mele acolo! M-am simtit reinviata la cu totul alte dimensiuni si am primit pe langa multele confirmari in privinta atator aspecte, si noi deschideri, o noua incredere si curaj in tot ceea ce fac. Totul a fost MAGIC pentru mine.
Claudia Nitu
5/5
Va multumesc mult pentru eveniment ! Totul a fost la superlativ ! Mi-a placut si m-am simtit foarte bine ! Daca se poate sa ma introduceti intr-o baza de date si pentru evenimentele ulterioare ar fi foarte bine. Multumesc ! Sanatate si spor in toate va doresc!
Gabriela Voichita

Galerie foto

Fotografii de la edițiile anterioare

×

Cart