Angels Day Summit

Revelionul Îngerilor

Ediția 6 | Înscrie-te pentru a primi acces la materialele online

Vino la Angels Day 2021!

Vizionează videoclipul de mai jos pentru a afla mai multe despre eveniment.

Despre Angels Day (EDIȚIA 6)

Ne aflăm într-un moment de cumpănă, într-o lume care hrănește separarea, judecata, neîncrederea, frica, parcă trăim într-un film, diferența este că noi suntem actorii principali. Așadar este de datoria fiecăruia dintre noi să lucreze cu sine, să se deschidă spre credință, să își activeze lumina și să creadă în lumina celor din jur. Pentru că dacă voi căuta întuneric, voi găsi întuneric. Dacă activez lumina, găsesc lumina, atât în mine cât și în ceilalți și în tot ceea ce ne înconjoară. 

Este important să rămânem ÎMPREUNĂ, să fim autentici și să nu uităm să fim îngeri unii pentru ceilalți. Se spune că Dumnezeu nu ne dă mai mult decât putem duce, așadar eram pregătiți pentru experiența aceasta și cu încredere și credință o să depășim și acest moment. Suntem chemați la apel în 2022 și este important să ne prezentăm și să fim acolo unde ne vrea Dumnezeu.

Angels Day este o zi de sărbătoare croită special pentru oameni ca TINE, o zi în care ne vom conecta la un nivel profund crescându-ne vibrația și lumina. Este o zi în care îngerii ne vor aduna să ne arate încă odată cât de mulți suntem, ce minunați suntem și ce multă nevoie este de lumina noastră. Deja vizualizez mii de scântei divine aprise și pregătite să aducă lumină acolo unde este nevoie. 

Unul dintre darurile mele este de a crea spațiu pentru întâlniri de suflet, iar Angels Day este o astfel de întâlnire, chiar dacă, și de această dată, această întâlnire este online. Revelionul Îngerilor, cum mai este numit Angels Day, a devenit o tradiție deja, ajungând la cea de-a 6-a ediție. Indiferent de contextul actual, noi ne întâlnim și împrăștiem lumină. Îți vom arăta cât de multă nevoie este de TINE.

Atelier Online

Goarna: Privește lucrurile dintr-o altă perspectivă

Arhanghelul Gabriel vine cu goarna să ne trezească acolo unde fiecare dintre noi dormim pe noi, acolo unde avem vălul pe ochi, acolo unde ne găsim scuze sau acolo unde ne-am pierdut speranța sau bucuria.

Poate deja am primit semnale că este vorba de relațiile noastre, de misiunea personală, de sănătate, etc. Fiecare știm că avem ceva de schimbat dar acum Arhanghelul Gabriel ne va trezi. 

Avem acum însă ocazia să facem un curs de pregătire cu Arhanghelul Gabriel pentru ca trezirea să fie cât mai lină. Vom învăța să privim lucrurile dintr-o altă perspectivă, Arhanghelul Gabriel aducându-ne mesaje și pregătindu-ne cu toate instrumentele necesare. 

Vom accesa și vom face loc unei noi versiuni de-a noastră, vom renunța la versiunile vechi și vom păși spre autencitate și asumare. 

Vom începe să ne facem temele pentru 2022 și pe lângă Arhanghelul Gabriel ne va veni în ajutor Arhanghelul Mihail dar și Fecioara Maria. 

Trezirea noastră îi va inspira și pe cei din jur, iar când suntem pe misiune nu facem altceva decât să fim acolo unde ne vrea Dumnezeu. 

Așadar, dragii mei mesageri, vă aștept să vă asumați rolul.

Este nevoie de fiecare dintre noi. 

Citire anuală pentru anul 2022

cu Delia Mureșan

Spre finalul zilei noastre de sărbătoare voi aduce informații în premieră din partea îngerilor despre anul ce vine.

Vom afla împreună ce ni s-a pregătit pentru anul 2022, care va fi energia de care ne vom bucura în fiecare lună și cum ne putem pregăti pentru ea.

Aștept cu nerăbdare să împărtășesc cu voi aceste mesaje și să fiu ghidul vostru în lumea îngerilor.

Mesagerii anului 2022

Adriana Armanu

Fondator Soul Retreat, Numerolog

Amy Ciotec

Fondatoare AwakeningMom

Ana-Maria Negrii

Astrolog

Bianca Brad

Actriță, Fondatoare a Organizației E.M.M.A.

Corina Chelaru

Analist comportamental
Specialist în tehnici de citire a chipului

Cristina Tomescu

Spiritual Life Coach

Felicia Tulai

Antreprenor, Fondator Luna Solai

Gabriela Zama

Coach, Terapeut și Caligraf - Terapie prin Caligrafie

Ioana Uretu

Creator de frumos, Fondatoarea "Cărți, Dulciuri și Flori"

Iulian Zonenstain

Life coach Enalogos - Eliberare Interioară Conștientă

Maria Timuc

Scriitoare

Mihaela Modan

Consilier pentru dezvoltare spirituală

Nicoleta Svârlefus

Astro Coach

Oltea Tudose

Coach de conectare autentica, psiholog

Roxana Panoiu

Asistent medical, Astrolog

Valeriu Panoiu

Astrolog, Numerolog

Vanda Florea

Student la Facultățile Universului

Virginia Fetinca

Hipnoterapeut

Opțiuni de achiziție

Alege modalitatea de a te bucura de ce ți-am pregătit anul acesta

Acces 24 h

doar în 4 Decembrie 2021

Te poți bucura în liniștea casei tale de:

Acces nelimitat + bonusuri

Accesibil oricând

Te poți bucura în liniștea casei tale de:

BONUSURI

De ce să participi?

Concret, în cadrul acestui eveniment primești călăuzire pentru anul care vine. 

Am invitat de această dată oameni-mesageri, oameni care au o misiune din a transmite mesaje, iar acest lucru îl pot face în diverse moduri: prin intermediul astrologiei, al scrisului, al inspirației, etc. Acești oameni susțin munca și rolul pe care îl are pe acest Pământ Arhanghelul Gabriel.

Mai concret Dumnezeu lucrează prin oameni și alături de mulți oameni minunați iar Arhanghelul Gabriel ne va susține îndeaproape. Chiar aș spune că ei sunt doar deschizătorii de drumuri, exemple de urmat și din 2022 Arhanghelul Gabriel va transmite mesaje prin fiecare dintre noi.  

Da, fiecare MESAJ CONTEAZĂ. Vei simți atingerea îngerilor, vei învăța de la oameni experimentați și asumați, vei avea multe conștientizări și se vor descărca în tine resursele de care ai nevoie pentru anul care vine. 

În fiecare an îți împărtășesc informații despre energia anului care vine: simbolul anului, arhanghelul care ne va călăuzi mai mult în acel an, temele pe care le avem de făcut, vom avea parte și de o avanpremieră astrologică a anului care vine dar vor fi și informații care să te susțină în ceea ce ai de făcut. O să simți că te-ai încărcat cu tot ceea ce ai nevoie.

Energia acestui eveniment te va susține apoi pe tot parcursul anului.

Te întrebi ce ne va aduce anul 2022?

Anul 2022 vine cu o energie de trezire dar hrănitoare.

Arhanghelul Gabriel va folosi goarna și vom putea să ne simțim în primă fază bombardați cu mesaje, cu conștientizări și putem bate în retragere. Vom avea tendința să ne băgăm în zona de confort și să zicem: “știi ceva, trezește-mă și pe mine în 2023, când se termină totul.”

Însă nu ne vom putea ascunde, vom fi scoși din zona de confort și uneori ne vom simți ca ajunși în pijamale pe stradă, neștiind ce facem acolo și cum să acționăm.

Iar aici va interveni asumarea, responsabilitatea, și cel mai important autenticitatea. Da, ne vom “trezi” în tot felul de situații și va fi nevoie să zicem: “Bun, dacă am ajuns aici să vedem ce avem de făcut.” Nu mai țin scuzele, nu mai țin amânările, efectiv nu mai avem unde ne ascunde. 

Și poate mă întrebi unde este energia hrănitoare? Arhanghelul Gabriel este singurul arhanghel care are atât energie feminină cât și masculină, așadar ne trezește (energia masculină) dar ne și ține de mână, ne hrănește cu iubire, încredere, inspirație, ne aduce oamenii potriviți alături (energia feminină). Tot ceea ce avem de făcut este să avem credință în Planul lui Dumnezeu. 

Greu sau ușor, depinde de fiecare dintre noi, însă de aceea avem acest eveniment, de aceea suntem aici împreună pentru că primim toate instrumentele de care avem nevoie.

Așadar simți că acest eveniment este o chemare pentru tine dacă:

Angels Day este un eveniment în care simți că ți se vorbește personal și deschide în tine porți nebănuite.

Te așteptăm cu drag și cu multă bucurie în suflet,

Delia și echipa îngerilor

Gazdă - Delia Mureșan

De peste 10 ani ghidez oamenii în lumea îngerilor și încă de la început mi-a fost clar că misiunea mea este de a-i apropia pe oameni de îngeri și de Divinitate, ceea ce am făcut cu mii de persoane până acum.

Prin meditații, mesaje și rugăciuni, cursuri, ateliere, tabere, webinarii, sesiuni individuale sau evenimente am ajutat toți acești oameni să își transforme viața și să trăiască sentimentul că ele au fost croite pentru ei, pentru tine, pentru fiecare în parte.

Dacă simți că te-ai rătăcit, dacă simți să îți transformi acum viața, sunt aici să îmi asum rolul ghidului de care ai nevoie.

Experiența personală de creatoare a propriei vieți și cea profesională de om care a studiat psihologie, psihoterapie și spiritualitate m-au transformat în persoana potrivită pentru a te însoți pe drumul schimbării.

Iubesc să aduc sens și iubire în viețile oamenilor, să îi călăuzesc și îi ajut să-și găsească propriile răspunsuri. Îmi crește inima de bucurie, mă onorează și știu că este o mare responsabilitate să  contribui la creșterea spirituală a oamenilor alături de care am creat o comunitate.

Mă bucur să fiu acea constantă, acel echilibru în viețile celorlalți, ei știind că oricând pot descoperi ceva nou atunci când apelează la mine.

Înscrie-te la Angels Day
- EDIȚIA 6 -

Anul acesta ne găsiți tot online, dar nu facem rabat de la calitate. Vezi mai jos ce ți-am pregătit.

ATENȚIE: limita este de 1 bilet / comandă!

Indiferent de ce tip de acces alegi, vei putea comanda 1 singur bilet per comandă. Dacă dorești să înscrii mai multe persoane te rugăm să creezi câte o comandă separată pentru fiecare, cu numele și emailul lor. Astfel, ne asigurăm că putem oferi acces corect fiecărei persoane înscrise. Mulțumim!

Nelimitat + Bonusuri

Accesibil oricând

240 RON

INCLUDE
+ BONUSURI:

Butonul te va direcționa la formularul de comandă
Vei primi un email cu detalii despre cum accesezi conținutul
Acces pentru 1 persoană

Acces 24 h

Acces timp de 24 H

Gratuit

CE INCLUDE

Butonul te va direcționa la formularul de comandă
Vei primi un email cu detalii despre cum accesezi conținutul
Acces pentru 1 persoană

Întrebări frecvente

Acest eveniment are loc ONLINE.

A) Dacă ai ales PACHETUL ACCES 24H ai acces doar la interviuri și doar în data evenimentului, timp de 24 ore. Ulterior nu vei mai putea accesa acest conținut.

Așadar o să primești un link de acces și tu poți decide la ce anume te uiți pe parcursul acestei zile, ținând cont de limitarea de acces la 24 de ore, între orele 00.00 si 24.00. După cele 24 de ore nu o să mai ai acces la interviuri.

B) Dacă ai ales PACHETUL NELIMITAT + BONUSURI vei primi în emailul de înscriere un link de acces care va fi accesibil începând cu data de 04.12.2021 pentru tine nelimitat. Ți se va crea un alt cont pe site și vei primi detaliile de acces ale contului tot în email – atenție, să reverifici că ți-ai completat adresa de email corect în momentul plasării comenzii, altfel nu vei putea primi informațiile de mai sus! Oricând ne poți suna la 0723 589 994 și Iuliana te poate ajuta.

Așadar ai acces la interviuri și bonusurile suplimentare oricând vrei tu de la acea dată înainte si le poți asculta în ritmul tău.

Bonusurile constau în: mesajul îngerilor pentru anul 2022 – citire făcută live de către Delia in data de 04.12.2021 la ora 20:00 pe grupul de facebook dedicat evenimentului, atelierul Goarna, Privește lucrurile dintr-o altă perspectivă, care va avea loc tot pe grupul de facebook în data de 10.12.2021, ora 19.00, 3 ateliere înregistrate (2 ateliere cu Arhanghelul Gabriel și 1 atelier cu Fecioara Maria), 20% reducere la membership-ul de acces în comunitatea “Chemarea Îngerilor” si 10% reducere la Cadouri Pozitive.

A) Dacă ai ales PACHETUL ACCES 24H și nu poți participa în data de 04.12.2021 pierzi întâlnirea cu invitații noștri.

B) Dacă ai ales PACHETUL NELIMITAT + BONUSURI poți oricând să vizualizezi interviurile, atelierul, înregistrarea citirii și cele 3 ateliere înregistrate în trecut. Acestea fiind toate înregistrate, tu vei putea avea oricând acces la ele.

Angels Day Summit fiind ONLINE va avea loc pe site-ul pe care te afli acum: www.deliamuresan.ro

In emailurile de confirmare primite aveți fie linkul de acces pentru cei care au ales varianta gratuită, fie datele de acces în contul nou creat pentru cei care au ales varianta nelimitată. Tot ce veți avea de făcut este să intrați pe acel link/în cont și veți avea acces limitat sau nelimitat în funcție de pachetul ales.


Contact direct

Ia legătura cu noi dacă ai întrebări!

Testimoniale

Vezi imagini de la edițiile anterioare și opiniile participanților

5/5

Mulțumesc cu recunoștință și iubire, Delia, pentru tot ce faci! La work-shopul de aseară a fost minunat! Sunt binecuvântată mai presus decât mi-am imaginat vreodată!

Sunt de aproape 2 ani alături de tine și îmi doream enorm să particip la Revelionul Îngerilor și uite că Bunul Dumnezeu și Îngerii au făcut posibil să mă bucur de acest dar!

T.I.M
5/5

Multumesc cu recunoștință! A fost într-adevăr magic, am ascultat poate diferit de alte dăți, și cu siguranță mă voi întoarce să mai ascult de câte ori va fi necesar (webinarul și seminarul).

Interviurile sunt minunate, le ascult în timpul meu și am început cu cele care mi-au spus cumva Ascultă-mă :). Dar le voi asculta pe toate, sunt sigură că au ceva să-mi transmită. Am primit răspunsuri la întrebări pe care le am de o viață, au fost aha-uri și wow-uri deopotrivă.

C.P
5/5

Mulțumesc cu recunoștință și infinită iubire pentru tot ceea ce ne-ai dăruit, a fost un revelion de miracole pentru mine. Fiecare interviu a avut tâlcul lui și toate împreună s-au potrivit impecabil și au funcționat ca o minune. Mă bucur că am posibilitatea să le revăd ori de câte ori simt nevoia.

Am participat și altădată la revelionul îngerilor, dar acesta a fost special și a adus lumina în colțurile cele mai adânci din ființa mea. Îți mulțumesc ție și tuturor ființelor de lumină, văzute și nevăzute, care au realizat asta. Simt că am mai făcut un pas pe calea de lumină. Și asta datorită vouă.

Mulțumesc din adâncul inimii mele, cu smerenie și recunoștință.

L.D
5/5

Scânteia divină din mine salută scânteia divină din voi, îngeri și ghizi pământeni!!!

De mică am fost atrasă de îngeri și, inconștient, am vorbit cu ei, chiar și atunci când nu mi-am dat seama. Astfel că, acum, când i-am descoperit și în alt fel, mă simt cu adevărat împlinită. Îți mulțumesc, Delia, pentru că mă conduci în această lume minunată. Tot ce pregătești prin toate evenimentele pe care le faci, aduce plusvaloare pentru împlinirea mea spirituală.

Vă îmbrățișez cu drag.

E.I
×

Cart

Cost Angels Day: 50 EURO

Dacă dorești, te poți înscrie la Angels Day [Ediția 6] achitând în EURO prin transfer bancar.

Achită 50 euro în următorul cont: