Achiziționează înregistrarea evenimentului

Angels Day

Revelionul Îngerilor

Ediția 7 | Comandă înregistrarea acum!

Despre Angels Day (EDIȚIA 7)

Trăim într-o perioadă în care frica este hrănită și cultivată prin toate metodele. Dar frica vine să ne trezească, vine să ne arate punctele noastre vulnerabile, iar Arhanghelul Gabriel ne susține să o dizolvăm în credință.

Arhanghelul Gabriel este singurul arhanghel care are atât ENERGIE masculină cât și ENERGIE feminină. În 2022 el a venit cu energia lui masculină, ne-a arătat ce înseamnă să alegem lumea veche, lumea războiului, a crizelor, a nesiguranței. Însă a venit și cu multe rezolvări magice pentru că atunci când ne asumăm responsabilitatea asupra vieții, atunci ne trezim potențialul și știm de ce am venit aici pe Pământ. Suntem clar într-o etapă de tranziție și avem nevoie să găsim resursele în tot haosul.

Atunci când m-am conectat pentru a afla Arhanghelul anului 2023, am primit imediat un răspuns de la Arhanghelul Gabriel: Stai, stai, pentru că nu mi-am terminat treaba și ai uitat că dacă am atât energie masculină cât și feminină ar trebui să mai stau un an, nu? Blând, dar ferm, am înțeles mesajul Arhanghelului Gabriel, este vorba despre încă o șansă la trezire în 2023, chiar dacă dintr-o energie diferită, însă la fel de puternică și provocatoare.

În 2023 Arhanghelul Gabriel vine cu o energie feminină de vindecare care nu mai lasă loc victimizărilor, care ne împinge să facem schimbări și să dăm naștere unor situații noi. Este anul care ne va oferi șansa renașterii. Un an în care nu vom putea forța nimic, care ne va atenționa când mergem pe căi greșite și care ne va aminti că avem o nouă misiune aici pe Pâmânt, aceea de a susține nașterea LUMII NOI. Avem nevoie de toată susținerea și doar împreună vom reuși.

Angels Day este o zi de sărbătoare croită special pentru oameni ca TINE, o zi în care ne vom conecta la un nivel profund crescându-ne vibrația și lumina. Este o zi în care îngerii ne vor aduna să ne arate încă odată cât de mulți suntem, ce minunați suntem și ce multă nevoie este de lumina noastră. Deja vizualizez mii de scântei divine aprise și pregătite să aducă lumină acolo unde este nevoie.
Unul dintre darurile mele este de a crea spațiu pentru întâlniri de suflet, iar Angels Day este o astfel de întâlnire și ne bucurăm tare că putem să ne întâlnim din nou fizic, dar vom fi alături de toată lumea chiar și online.

Revelionul Îngerilor, cum mai este numit Angels Day, a devenit o tradiție deja, ajungând la cea de-a 7-a ediție. Indiferent de contextul actual, noi ne întâlnim și împrăștiem lumină. Îți vom arăta cât de multă nevoie este de TINE.

Prezentare Angels Day (Ediția 7)

Mesagerii anului 2023

Eu sunt Grațiela Marineață și sunt Violonistă, Life Coach, Facilitator Eliberări Emoționale, Terapeut ThetaHealing, Terapeut Reiki, Instructor în Dansul Energetic.

Dintotdeauna am fost deschisă către evoluție, iar la vârsta de 19 ani am început transformarea și călătoria spre Esența mea Divină, către ceea ce EU SUNT cu adevărat.

Am investit enorm în mine, am lucrat și lucrez zi de zi asupra Sufletului meu, pentru că este un proces continuu.

Pe lângă Muzică, una dintre misiunile mele este aceea de a ghida oamenii în procesul lor de transformare.

Cred cu adevărat că fiecare se află aici și acum, tocmai pentru a evolua și pentru a experimenta cea mai bună versiune a existenței sale, trăind o viață fericită și împlinitoare!

Iubirea de sine

Știai că tu îi iubești pe ceilalți, în funcție de cât de mult te iubești pe tine însuți?

Iubirea de sine nu este un act egoist, ci se referă la a fi blând cu tine, la a te respecta, a te valoriza, a avea grijă de Sufletul tău, a-ți oferi singur tot ce ți-e necesar, fără a mai avea așteptări din partea celor din jur.

Iisus spunea: “Iubește-ți aproapele, ca pe tine însuți.”
Dacă tu știi cum să te iubești, vei putea iubi și pe altcineva.
Așa cum știi să îți oferi ție, vei putea oferi și altora, pentru că fiecare om dăruiește doar ce are în Sufletul său.

Cum crezi că poți fi bine cu o persoană, dacă nu ești bine cu tine? Cum poți ajuta pe cineva, dacă nu știi să te ajuți pe tine, mai întâi?

Hedi Hoka s-a născut în Cluj-Napoca (România), este femeie, fiică, soră, mamă, doctor în psihologie, psihoterapeut, autor bestseller a cărții „Iubesc să fiu femeie”.

Este, de asemenea, trainer mindfulness și facilitator constelații familiale. Pasionată de neuropsihologie, a căutat mereu să transpună într-un limbaj accesibil mecanismele neuronale care stau la baza gândurilor, emoțiilor și comportamentelor noastre.

Despre mindfulness, a studiat în cadrul Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society, Massachusetts, USA și este profesor/trainer certificat internațional de Mindful International Academy.

După mulți ani de studiu și cercetare despre creier, și-a întregit cunoștințele studiind și psihoterapia fenomenologică, descoperind astfel călătoria sufletului în dinamicile ascunse ale constelațiilor familiale.

Călătoria către suflet

Cea mai preţioasă călătorie pe care am făcut-o vreodată a fost aceea către suflet, spune Hedi Hoka. Privind înapoi către trecut, ori de câte ori viaţa mă surprindea cu încercări, îmi puneam toată nădejdea în creier. Așa am învățat în școlile cognitiviste. Că avem doar o activitate cerebrală și pe care o putem stăpâni la grad de măiestrie. Și am și reușit. Dar mereu am simțit că viața îmi poartă pașii și spre alte direcții.

Călătoria către suflet este atunci când inconștientul și mintea conștientă fuzionează într-un mod fascinant și misterios. Sufletul așteaptă, de-a lungul vieții noastre, ca mintea conștientă să ajungă la bord. În tot acest timp, inconștientul nostru poate lua diferite forme, creând, adesea, vârtejuri din care ieșim cu dificultate. Așa ne trezim. Dar pentru că sufletul este curios, creativ și mistic, există o şansă uriașă pentru crearea unui nou sine. Și o mulțime de sine, de acest fel, pot deveni mai târziu o civilizație. Civilizația sufletelor, i-aș spune eu.

Sunt Alice Năstase Buciuta, jurnalistă și scriitoare, editoare și profesoară, practiciană theta-healing și reiki, căutătoare a dragostei și a lui Dumnezeu.

Mi-am început târziu călătoria conștientă către mine însămi. Am fost atee și rătăcită ani de-a rândul, dar lucrurile s-au așezat în viața mea în așa fel, încât dragostea mi-a deschis ochii către divinitate, iar îngerii m-au condus către reamintirea a cine sunt eu cu adevărat.

De atunci încoace, trăiesc și consemnez miracole, caut să înlesnesc și să așez în cuvânt treziri spirituale și revelații divine, adun istorii adevărate despre minunile care se întâmplă pretutindeni.

Am lansat două antologii de povestiri-mărturisire despre miracolele divine, în care au scris atât marii maeștri ai spiritualității românești, cât și scriitorii care au învățat să dea la o parte vălul dintre lumi și care povestesc ce-au văzut și au simțit ei înșiși.

Și vin la rând și altele.

Însă, deși înțeleg că misiunea mea este să înmulțesc credința și speranța în cei din jurul meu, știu că, înainte de toate, trebuie să fac asta în mine însămi, în fiecare zi, în fiecare ceas, ca să fiu fericită, iubită, liberă, luminoasă, frumoasă.

Despre dragoste și alți îngeri

Eu cred că datoria noastră primordială este față de noi înșine. Poate că la nivel social ne asumăm roluri dintre cele mai complicate – uneori ne ascundem după ele…- și chiar dacă facem, astfel, enorm de mult bine în jurul nostru, uităm de noi. Însă misiunea cu care am venit pe pământ este legată de evoluția și iluminarea propriului suflet, nu a oamenilor dragi de alături.

De aceea avem, fiecare, îngerii noștri. Iar toți cei pe care îi iubim au îngerii lor, alții decât ai noștri. Și misiunile lor, altele decât ale noastre.

Despre dragoste și alți îngeri, despre iubire și despre căutarea lui Dumnezeu am să vă vorbesc la Revelionul îngerilor, ca să facem împreună bilanțul fericirii și lista cu rezoluții pentru eternitate, nu doar pentru anul care stă să înceapă.

A fost odată ca niciodată, o viață și încă una, un om și încă unul și uite așa am țesut împreună miliarde de povești, mai multe decât sunt stele în univers… și fiecare poveste a venit cu vindecarea ei, cu stră-luminarea ei, cu trezirea și cu întregirea ei.

De când mă știu suflet… m-am hrănit cu povești. Ele au devenit pământul în care divinitatea a pus sămânța înțelepțirii mele… încă nu știu dacă din sământă a răsărit vreun firicel de înțelepciune, dar știu că ea este acolo în pământul hrănitor al tuturor poveștilor pe care le culeg de pe pământ și din cer și pe care îmi place să le dăruiesc întru împlinirea rostului lor și al celor care le ascultă cu inima.

Pentru mine îngerii sunt cei care spun povești… ei vin cu poveștile atunci când mintea pune îndoială și frică peste ceea ce ni se pare că suntem, ei au mereu o soluție pe care simbolic o transmută și o alchimizează într-o poveste de ascultat cu sufletul.

Îngerii cu trup și fără trup mi-au adus în cale oameni care m-au crescut cu povești ațintindu-mi privirea către inimă și oameni care mi-au îndreptat privirea spre cer pentru a citi de acolo poveștile de dincolo de timp și spațiu pe care le spun astrele. Nu am nicio altă descriere mai bună a ceea ce sunt… O altă poveste pe pământ!

Povești care vindecă

În fiecare om este același copil cu ochii mari și sufletul larg deschis care vrea să trăiască viața cu bucurie și curiozitate, cu recunoștință și încântare… Acelui copil mă adresez de cele mai multe ori, căci în seninătatea inimii lui stau toate leacurile tuturor suferințelor din lume, stă toată tămăduirea tristeților și fricilor și toată abundența de lumină și iubire care aduce împlinire acolo unde pare să fie dezbinare.

Poveștile din care suntem făcuți sunt cele care pot de fiecare dată să ne arate calea câtre noi înșine așa cum suntem noi alcătuiți CHIP și ASEMĂNARE!

Am să vă spun povești… nu știu nici eu acum ce povești… pentru că fiecare clipă ține în pumn comoara ei pe care o putem desluși doar atunci când ajungem să o trăim… Să ne lăsăm surprinși și vindecați de clipa plină de povești nespuse pe care îngerii ne-o vor aduce mai aproape și mai aproape cu fiecare răsuflare care ne desparte azi de atunci! Vă aștept in pragul clipei să ne lăsăm spuși de povești care vindecă!

Sunt Terapeut, Energy Healer și Spiritual Coach.

Am renunțat la “Visul american” pentru a urma calea spiritualității. De peste 15 ani de zile sunt “călăuza” celor interesați de evoluția spirituală pe drumul lor către cunoaștere.

Privind retrospectiv, după atâția ani de practică spirituală, realizez că legătura mea cu spiritualitatea nici măcar nu s-a născut, ci pur și simplu a venit odată cu mine pe acest tărâm. Amintirile din frageda copilărie, precum și povestirile bunicii, sunt legate de jocul cu pietre și cristale, de întrebările încuietoare despre reîncarnare, căutările conexiunii cu “norii mei” ce nicicând nu se pierduse. Cărțile și filmele misterioase, spirituale, sau cu extratereștrii, au completat apoi “educația” mea spirituală de copil.

Apoi, dorința și ambiția de a reuși în viață m-au purtat către “visul american”, m-am stabilit în SUA, am devenit mamă și corporatistă de succes.

Am plecat în America pe vremea României comuniste / socialiste și acest lucru mi-a deschis numeroase alte oportunități – atât în ceea ce privește evoluția mea profesională, cât și cunoașterea spirituală. Toate reușitele mele profesionale mi-au conferit un anumit statut profesional, însă ceea ce nu au reușit să îmi ofere au fost răspunsurile la întrebările spirituale ce m-au însoțit de când am apărut pe lume – cine sunt? de unde vin? care este rolul meu în această lume?

Toate aceste goluri sufletești le-am umplut cu cursuri și practici spirituale, urmate de-a lungul anilor: Reiki Usui, Karuna Reiki, Shambala Reiki, Preotia Melchizedek, Trezirea Inimii și Respirația Conștientă.

Reiki mi-a deschis calea spre energie, să înțeleg lucrul cu energia și conectarea cu Sursa.

Momentul în care l-am descoperit mai apoi pe Drunvalo Melchizedek a fost un punct de cotitură în cunoașterea și practica mea spirituală. Am învățat la cursurile lui de “Trezire a Inimii” ce însemna să îmi deschid inima cu adevărat în iubire necondiționată, să găsesc sursa mea interioară.

Am avut și am privilegiul de a lucra îndeaproape cu Drunvalo Melchizedek, începând cu anul 2008, iar în 2011 am devenit Profesor Certificat pentru “Trezirea Inimii Iluminate“, parte a Școlii Reamintirii fondate de el.

A urmat un alt moment deosebit de important în evoluția mea spirituală. Întâlnirea cu Dan Brule, fondatorul tehnicilor de “Respirație Conștientă” care de peste 45 de ani studiază, practică și predă tehnici de respirație ca metodă de a reduce stresul și anxietatea, de a echilibra sănătatea.

Pentru a aduce și a răspândi această cunoaștere în România, am fondat Asociația Româno – Americană de Terapie prin Respirație și alte terapii complementare.

Dorința de a ajuta, de a susține pe cei dornici să își dezvolte spiritul, rămâne pentru mine o misiune principală. Este nevoie de susținere prin tehnici și metode de lucru, care alături de teorie, pot aduce o dezvoltare în conștiința planetară, de grup și personală.

Terapeut Certificat
Practici de respirație – Breathwork Practitioner – One Sky International – Dan Brule
School of Remembering – Drunvalo Melchizedek
School of Images, Catherine Schainberg – New York
Reiki Training cu – Dragoș Argeșeanu și William Lee Rand – International Center for Reiki

TEMA

Puterea Manifestării din Inimă în Viața TA! Conectarea în Câmpul Unității. Dincolo de credințe și convingeri.

Totul Este Interconectat.

Cum te-ai simți dacă ți-aș spune că tot ceea ce ți se întâmplă în viața ta, este un scenariu în care tu ai uitat puterea creației, puterea echilibrului, puterea bucuriei, puterea iubirii și a non-atașamentului ce ți-au fost date?

A sosit însă momentul să ne întoarcem la sursa creației și să ne reamintim!

Chiar centrul inimii tale este locul unde începe viața, cel mai frumos loc de pe pământ.”- Rumi

Acum știm, inima fiecăruia dintre noi emană un câmp electromagnetic care “vorbește” cu câmpul electromagnetic al planetei, al universului.

Totul este interconectat. Inima are propriul creier, cu 40,000 de neuroni similari cu cei ai creierului, inima are propria sa inteligență, iar abilitatea de a aduce mintea în inimă și a crea în coerență este răspunsul pentru toate problemele. Fără să facem acest lucru nu suntem în plenitudinea creației Divine. Pentru a “funcționa” conform planului Divin, este nevoie să ne reamintim aceast secret și să îl aplicăm în viața noastră. Când semănăm în permanență recunoștință, compasiune și iubire pentru tot ceea ce este în jurul nostru, pentru semenii noștri, ne întoarcem în unitate, în reconectare energetică cu întregul, în armonie și pace.

În natură există un câmp electromagnetic care conectează tot ceea ce este în creație, numit câmp eteric.

Când devenim conștienți de acest câmp și emanăm conștient folosind creația din inimă, nu numai că aducem în realitate ceea ce dorim, dar suntem interconectați în limbajul interdimensional, comunicăm în IUBIRE!

Cum poți manifesta tot ceea ce îți dorești în viață folosind o “tehnică” străveche, meditația în inimă?

Care este importanța acestei conexiuni între câmpul toroidal al inimii și câmpul electromagnetic al planetei?

Ce se întâmplă când milioane de oameni, în același timp, emană, manifestă prin câmpul inimii recunoștiință și iubire?

Cum se activează o rețea continuă de lumină cu energie pozitivă în interiorul conștiinței unice, al câmpului planetar?

Ce se întâmplă și cum vă este influențată viața, când milioane de oameni manifestă recunoștință și iubire în același timp?

Gândurile, intențiile și rugăciunile fac diferență?

De ce să participi?

Concret, în cadrul acestui eveniment primești călăuzire pentru anul care vine.

Am invitat și de această dată oameni-mesageri, oameni care și-au găsit misiunea și care sunt o adevărată inspirație. Acești oameni susțin munca și rolul pe care îl are pe acest Pământ Arhanghelul Gabriel pentru că Dumnezeu vorbește prin oameni.

Da, fiecare MESAJ CONTEAZĂ și întotdeauna la Angels Day se creează o energie magică. Vei simți atingerea îngerilor, vei învăța de la oameni experimentați și asumați, vei avea multe conștientizări și se vor descărca în tine resursele de care ai nevoie pentru anul care vine.

În fiecare an îți împărtășesc informații despre energia anului care vine: simbolul anului, arhanghelul care ne va călăuzi mai mult în acel an, temele pe care le avem de făcut, vor fi și informații care să te susțină în ceea ce ai de făcut. O să simți că te-ai încărcat cu tot ceea ce ai nevoie. Având în vedere că îl avem în continuare alături pe Arhanghelul Gabriel, cu energia lui feminină de data aceasta, vom avea parte de multe suprize. Știți vorba aia: energia este cam aceeași dar totuși diferită, așa va fi și acum. ☺

Energia acestui eveniment te va susține apoi pe tot parcursul anului.

Te întrebi ce ne va aduce anul 2023?

Când m-am conectat să aflu energia anului 2023 și Arhanghelul anului Gabriel mi-a comunicat că nu și-a terminat treabă. Și daca vorbim de dualitate era mai mult decât clar ca EL va sta 2 ani.

Arhanghelul Gabriel va folosi goarna în continuare dar va fi o altfel de energie, suntem obligați să renunțăm la control și să curgem. Reperele, trecutul nu mai au ce cauta în prezent. De fugit nu avem unde să fugim, ne putem simpli copleșiti dar în același timp avem parte de multă susținere.

În continuare nu ne vom putea ascunde, vom fi scoși din zona de confort și uneori ne vom simți ca ajunși în pijamale pe stradă, neștiind ce facem acolo și cum să acționăm.

Iar aici va interveni asumarea, responsabilitatea, și cel mai important autenticitatea. Da, ne vom “trezi” în tot felul de situații și va fi nevoie să zicem: “Bun, dacă am ajuns aici să vedem ce avem de făcut.” Nu mai țin scuzele, nu mai țin amânările și nici victimizarea.

Arhanghelul Gabriel ne ține de mână, ne hrănește cu iubire, încredere, inspirație, ne aduce oamenii potriviți alături. Tot ceea ce avem de făcut este să avem credință în Planul lui Dumnezeu.

Greu sau ușor, depinde de fiecare dintre noi, însă de aceea avem acest eveniment, de aceea suntem aici împreună pentru că primim toate instrumentele de care avem nevoie. Pentru ca ne simți protejați o vom avea alături și pe Fecioara Maria care ne va învăța să credem în minuni.

Așadar simți că acest eveniment este o chemare pentru tine dacă:

Angels Day este un eveniment în care simți că ți se vorbește personal și deschide în tine porți nebănuite.

Delia și echipa îngerilor

Gazdă - Delia Mureșan

De peste 11 ani ghidez oamenii în lumea îngerilor și încă de la început mi-a fost clar că misiunea mea este de a-i apropia pe oameni de îngeri și de Divinitate, ceea ce am făcut cu mii de persoane până acum.

Prin meditații, mesaje și rugăciuni, cursuri, ateliere, tabere, sesiuni individuale sau evenimente am susținut oamenii să se regăsească și să își transforme viața.

Dacă simți că te-ai rătăcit, dacă simți să îți transformi acum viața, sunt aici să îmi asum rolul ghidului de care ai nevoie.

Experiența personală de creatoare a propriei vieți și cea profesională de om care a studiat psihologie, psihoterapie și spiritualitate m-au transformat în persoana potrivită pentru a te însoți pe drumul schimbării.

Iubesc să aduc sens și iubire în viețile oamenilor, să îi călăuzesc și îi ajut să-și găsească propriile răspunsuri. Îmi crește inima de bucurie, mă onorează și știu că este o mare responsabilitate să contribui la creșterea spirituală a oamenilor alături de care am creat o comunitate.

Mă bucur să fiu acea constantă, acel echilibru în viețile celorlalți, ei știind că oricând pot descoperi ceva nou atunci când apelează la mine.

Nu uita că nu esti nicio clipă singur(ă).

Rezolvări magice alături de Arhanghelul Gabriel

Arhanghelul Gabriel ne-a adus trezirea în 2022, a sunat cu goarna lui și vrând nevrând am fost obligați să privim dintr-o altă perspectivă viața noastră. Pe fiecare dintre noi ne-a lovit acolo unde am amânat să luăm decizii, acolo unde am băgat gunoiul sub preș. Totul este însă acum la vedere, oamenii își arată adevărata față, iar noi suntem împinși să ne urmăm misiunea și să fim un exemplu pentru ceilalți. 

În 2023 Arhanghelul Gabriel vine și ne pune la treabă, este clar că cel puțin în prima parte din an o să fim în continuare în cantonament, făcând antrenamentele necesare iar apoi vom trece la acțiune. Noi subestimăm mult puterea pregătirii, credem că ne descurcăm noi, lasă că văd eu, merge și așa, vorba de bază a românului. Dar nu va mai merge și dacă spre exemplu nu te-ai antrenat înaintea unui maraton cu siguranță vei abandona doar la câțiva kilometri înainte de linia de sosire. Așa este și în viață și mai ales acum când ștacheta este foarte sus.

Având în vedere că citirea anuală am făcut-o în cadrul Comunității Chemarea Îngerilor acum avem ocazia să mergem în profunzime cu mesajele de la Arhanghelul Gabriel pentru 2022. La fiecare lună în parte el ne va da o rezolvare magică și ne va ajuta să fim pregătiți pentru aceasta lume nouă care se naște chiar acum.

Iubire și minuni alături de Arhanghelul Gabriel și Fecioara Maria

Arhanghelul Gabriel are atât energie masculină cât și energie feminină și în acest an 2023 vom valsa cu aceste două energii pentru că este important să dansăm, altfel ne vom împiedica și putem chiar să mai luăm câte o trântă.

Așadar, avem nevoie să ne centrăm în inimă, în energia iubirii pentru a știi care este următorul pas de făcut: poate fi să așteptăm și să nu facem nimic, poate ni se va cere curaj și acțiune, poate este nevoie de răbdare etc., vom știi asta doar dacă rămânem conectați cu cine suntem noi cu adevărat și energia iubirii.

Autenticitatea, iubirea pentru tot ceea ce există, flexibilitatea, credința, puterea interioară, puterea de manifestare vor fi extrem de importante în acest an 2023 și vom da la teste până învățăm.

Însă nu suntem singuri, pe lângă Arhanghelul Gabriel o avem alături și pe Fecioara Maria care ne învață iubirea, credința, puterea rugăciunii și compasiunea.

O să facem o meditație care să ne dezbrace de măști și iluzii și care ne va conecta cu puterea iubirii pentru a manifesta minuni în viața noastră.

Achiziționează înregistrarea evenimentului
- Angels Day EDIȚIA 7 -

După comandă primești acces la pagina cu materialele înregistrate!

Înregistrare
Angels Day (Ediția 7)

111 RON

Butonul te va direcționa la formularul de comandă
Vei primi un email cu detalii suplimentare
Acces pentru 1 persoană

Contact direct

Ia legătura cu noi dacă ai întrebări!

Testimoniale

Vezi opiniile participanților

5/5

Mulțumesc cu recunoștință și iubire, Delia, pentru tot ce faci! La work-shopul de aseară a fost minunat! Sunt binecuvântată mai presus decât mi-am imaginat vreodată!

Sunt de aproape 2 ani alături de tine și îmi doream enorm să particip la Revelionul Îngerilor și uite că Bunul Dumnezeu și Îngerii au făcut posibil să mă bucur de acest dar!

T.I.M
5/5

Multumesc cu recunoștință! A fost într-adevăr magic, am ascultat poate diferit de alte dăți, și cu siguranță mă voi întoarce să mai ascult de câte ori va fi necesar (webinarul și seminarul).

Interviurile sunt minunate, le ascult în timpul meu și am început cu cele care mi-au spus cumva Ascultă-mă :). Dar le voi asculta pe toate, sunt sigură că au ceva să-mi transmită. Am primit răspunsuri la întrebări pe care le am de o viață, au fost aha-uri și wow-uri deopotrivă.

C.P
5/5

Mulțumesc cu recunoștință și infinită iubire pentru tot ceea ce ne-ai dăruit, a fost un revelion de miracole pentru mine. Fiecare interviu a avut tâlcul lui și toate împreună s-au potrivit impecabil și au funcționat ca o minune. Mă bucur că am posibilitatea să le revăd ori de câte ori simt nevoia.

Am participat și altădată la revelionul îngerilor, dar acesta a fost special și a adus lumina în colțurile cele mai adânci din ființa mea. Îți mulțumesc ție și tuturor ființelor de lumină, văzute și nevăzute, care au realizat asta. Simt că am mai făcut un pas pe calea de lumină. Și asta datorită vouă.

Mulțumesc din adâncul inimii mele, cu smerenie și recunoștință.

L.D
5/5

Scânteia divină din mine salută scânteia divină din voi, îngeri și ghizi pământeni!!!

De mică am fost atrasă de îngeri și, inconștient, am vorbit cu ei, chiar și atunci când nu mi-am dat seama. Astfel că, acum, când i-am descoperit și în alt fel, mă simt cu adevărat împlinită. Îți mulțumesc, Delia, pentru că mă conduci în această lume minunată. Tot ce pregătești prin toate evenimentele pe care le faci, aduce plus valoare pentru împlinirea mea spirituală.

Vă îmbrățișez cu drag.

E.I

Galerie foto

Fotografii de la edițiile anterioare

×

Cart