Speaker Angels Day Ediția 8

Diana Mețiu

Despre speaker

Diana Mețiu

Magister Numerolog & Decan la OXFORD NUMEROLOGY.UNIVERSITY®

Doctor în Arte Vizuale, MAGNA CVM LAVDE a  UARF (Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România) & Profesor al Facultății de Arte Vizuale

Numero – Coach 

Numero – Bussiness- coach

Comunicare

Antrenor de emisferă cerebrală dreaptă, 

Specialist în desen holistic, 

Realizatorul emisiunii TV “CE NU ȘTIM CĂ NU ȘTIM®”  și al programului de dezvoltare creativă “O9FIINȚĂ®”.

Fondator al comunității “NĂSCUȚI CREATIVI®”

 

Magister numerolog, directorul de dezvoltare al Asociației Numerologilor din România, cu o experiență de sute de cursuri, ateliere, programe și consultații de numero-coaching, de numero-business-coaching, 1 la 1 și de grup, pentru clienți din România și din: Anglia, Austria, Belgia, Canada, Cehia, China, Cipru, Croația, Egipt, Elveția, Emiratele Arabe, Franța, Germania, Grecia, Italia, Japonia, Mali, Malta, Mexic, Olanda, Spania, Statele Unite și Suedia.

 

NUMEROLOGY.UNIVERSITY®, comunitatea KARMA NUMEROLOGIA și pagina Facebook “Cele mai relevante informații numerologice” sunt instrumentele pe care le utilizează în lucrul cu pasionații și cursanții acestui domeniu.

 

– Doctor în arte vizuale, MAGNA CVM LAVDE a Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România, cu o experiență de peste 25 de ani în comunicarea publică și consultanța de imagine.

– Profesor al Facultății de Arte Vizuale, PhD. Diana Mețiu susține cursuri, seminarii, conferințe și ateliere de istoria artei, estetică, limbaj plastic, new-media, producție cinematografică, creativitate, inovație, discurs public, coaching de business, cuplu și feminitate.

– Antrenor de emisferă cerebrală dreaptă, specialist în desen holistic, realizatorul emisiunii TV “CE NU ȘTIM CĂ NU ȘTIM®” și al programului de dezvoltare creativă “O9FIINȚĂ®”.

– Fondator al comunității “NĂSCUȚI CREATIVI®”, Diana îi motivează pe cei din jur să își exerseze capacitățile creatoare și abilitățile inovative, în așa fel încât rezultatele obținute să fie probate, spectaculoase și împlinite în cel mai scurt timp posibil.

Tema Angels Day

Masterplanul bunăstării și Alchimia banilor în 2024

2024 este un an 8 (2+0+2+4) care ne vorbește despre putere și responsabilitate, despre iubire si sacrificiu, despre lume și lumi – interioară și exterioară, despre creștere și măiestrie, despre bani, funcții, bunuri materiale și puteri sociale, economice, politice. 

Vom ajunge să înțelegem numerele din universul nostru personal, pentru a crește nivelul de bunăstare pe toate planurile – fizic, psihic, emoțional, energetic, spiritual, relațional, social, material și financiar în anul 2024. 

Prezentarea este despre curgerea energiei profitabil și eficient în viața noastră și despre Măsura, Ordinea și Legea care merită respectate pe scara vieții, presărată cu obstacole dar și cu ajutoare, cu lecții și coduri secrete pentru atragerea bogăției în anul 2024.

×

Cart