Speaker Angels Day Ediția 8

Ion Hristescu

Despre speaker

Ion Hristescu

Prietenii îmi spun Jean, iar în media sunt știut ca Vrăjitoarea Electrică.

Despre mine, în cifre: 

  • 27: de ani de inginerie și șantiere, cu două centrale nucleare la activ
  • 26: de ani de studiu astrologic 
  • 10: ani de când predau și lucrez la cabinet și sală, în consultații individuale și de grup. 
  • 2: facultăți (energetica și psiholologia)

 

Îmi place să îmbin ingineria aplicată în studiul minții. Am introdus aici și astrologia, ca un aparat de măsură și cartografiere a psihicului și fac toate eforturile pentru a o aduce în practic, în funcțional. Sunt pasionat de tehnicile de manifestare (creare a realității), pe care le îmbin cu astrologia. Văd viața ca pe un imens șantier, cu un singur proiect: OM-ul.

Practic: adun laolaltă ingineria, psihologia, mecanica cuantică, astrologia & cunoașterea spirituală. De ce? Pentru că văd universul ca pe o imensă mașinărie, create de minți inginerești, iar spiritualitatea o simt tot ca pe un mecanism superfin ce unește toate acestea.

Cele mai populare cursuri ale mele sunt ”Începătoriile în Astrologie” și ”Mașina de Fabricat Zei”. 

Tema Angels Day

Conjuncția Jupiter - Uranus în Taur, din 2024.
”Show Me The Money!”

Prezentarea este despre:  Cum putem întâmpina  ”schimbările de flux” din anul 2024 și cum putem lucra cu ele.

De fiecare dată când Jupiter și Uranus se întâlnesc, apar noi curente în viața socială, economică, religioasă etc și ia naștere o transformare psihologică, la nivel de mase.

În 2024, cele două planete se întâlnesc, pe cer, în semnul Taurului: resurse, economie, mijloace de producție (la nivel macro) dar și talente și abilități (la nivel micro). 

În 1941, spre exemplu, la ultima întâlnire (din Taur, n.b.) are loc intrarea în război a SUA, care are două efecte, în timp: câștigarea războiului de către aliați și nașterea unui mare imperiu economic, ce dăinuie și acum (cad vechile imperii, gen UK și apare America drept cap de afiș). 

Aceste schimbări sunt la nivel colectiv, e adevărat, dar și la nivel micro, personal. Pentru că ceea ce numim ”mase” este format din fiecare dintre noi. Cu gândurile, atitudinea, comportamentul și aspirațiile noastre.

E clar că apar schimbări, eu zic să le facem să fie de bine.

×

Cart