You are currently viewing Antrenamentul – firul de lumina catre intelepciune

Antrenamentul – firul de lumina catre intelepciune

  • Post comments:1 Comment

Avem senzatia ca stim totul, ca nu avem nevoie de nimic si ca la un moment dat totul ne va cadea in poale sau ne va trece “norocul” poarta.

Da, suntem fiinte divine cu o experienta pamanteana. Da, avem tot ceea ce avem nevoie, am venit cu toate instructiunile la noi. Insa spre exemplu cumperi o canapea, ea vine cu toate piesele, insa cineva trebuie sa o transporte, sa o monteze, sa se gandeasca unde se potriveste cel mai bine in casa si evident cineva se va bucura de acea canapea.

Noi avem in noi toate darurile si toate instructiunile. Insa tot noi trebuie sa alegem sa ne punem in valoare, sa gasim experientele potrivite, oamenii care sa ne „vada” si sa aducem bucurie prin ceea ce suntem. Este datoria noastra pe acest Pamant.

Insa nu poti cere unui bebelus sa mearga de la 3 luni. Avem nevoie sa ne antrenam, de multe ori vom cadea, important este sa ne ridicam si sa mergem mai departe. De multe ori vom face alegeri gresite, important este sa recunoastem si sa alegem altceva.

Este insa esential in aceast viata sa urmam acel fir de lumina si sa facem alegeri intelepte. Aceasta intelepciune nu pica din cer, este nevoie sa trecem prin tot felul de experiente, de cele mai multe ori nu va fi usor, insa ca si orice antrenament, la final efortul este rasplatit.

Evolutia spirituala se face doar prin antrenament. La fel cum vrei sa urci un munte, ai nevoie de echipament, ai nevoie de incurajari, ai nevoie de slefuirea unor abilitati si mai ales ai nevoie de credinta.

Abia atunci fiecare pas pe care il faci simti cum te ajuta sa pui in valoare tot ceea ce ti-a dat Dumnezeu. Iar multumirea pe care o vei simti va fi dincolo de orice cuvinte. Este ca si cand ii vei face loc intelepciunii sa locuiasca in inima ta.

Cu drag,

Delia

Acest articol are un comentariu

  1. CAMELIA

    Asa este avem nevoie de oameni potriviți că să ne ajute si credinta că poți.Multumesc!

Lasă un răspuns