You are currently viewing Arhanghelul ARIEL

Arhanghelul ARIEL

  • Post comments:0 Comments

“Numele Arhanghelului Ariel înseamnă „Leoaica lui Dumnezeu”. Arhanghelul Ariel este numit arhanghelul naturii și arhanghelul animalelor. O altă sarcină importantă pe care a primit-o Ariel este de a fi „șefa spiritelor naturii” sau cum îmi place mie să îi zic „șefa zânelor”.

Ariel ne conectează cu natura, cu animalele și ne ajută să ne împământăm, ne ajută să ne bucurăm de lumea aceasta materială, de toate darurile Pământului. Natura și animalele ne ajută să ne vindecăm, să ne curățăm energetic, ne îndeamnă să fim în aici și acum. Copacul nu se plânge că vine ziua de mâine, animalele nu se întreabă dacă au ce mânca, și când suntem una cu totul ne dăm seama că avem tot ceea ce ne trebuie doar să avem încredere și credință.

Arhanghelul Ariel ne ajută cu toate nevoile noastre materiale: ne ajută să avem siguranță financiară, să avem traiul pe care ni-l dorim, să avem casă, familie, job. Ariel ne ajută să atragem prosperitate în viața noastră dar nu este vorba doar de partea materială ci să avem o abundență de relații sănătoase, de oportunități etc.

Fiind numită și Leoaica lui Dumnezeu ea știe să își impună limitele, știe să se respecte și impune respect. Ea știe mereu ce are de făcut, își apără valorile și nu prea îi place să fie contrazisă.

Îngerii sunt energie și ei pot lua orice formă, așa că fiecare dintre noi putem percepe îngerii diferit, ca energie, ca și culoare, ca și intensitate. Însă în mod frecvent îl văd pe Arhanghelul Ariel într-o lumină portocalie.

Arhanghelii nu au gen, însă au energie preponderent masculină sau feminină. Arhanghelul Ariel are o energie feminină.  Simbolurile după care îl putem recunoaște pe Arhanghelul Ariel sunt: leoaica, monezi, animaluțe, natura, flori, zâne.”

Vrei să lucrezi cu Arhanghelul Ariel? Îți recomand Atelierele:

Citat din broșura “Mesaje de la Arhangheli” ce însoțește cărțile oracol cu același nume create de Delia Mureșan, iar imaginile sunt create de catre Andreia Martinescu.

BIBLIOGRAFIE

  • Arhangheli și maeștri înâlțați – Doreen Virtue
  • Archangels Oracle Cards – Doreen Virtue
  • Angel Prayers Oracle Cards – Kyle Gray

Lasă un răspuns