You are currently viewing Arhanghelul AZRAEL

Arhanghelul AZRAEL

  • Post comments:0 Comments

“Numele arhanghelului Azrael înseamnă ,,Cel care îl ajută pe Dumnezeu”. Fișa lui de post este una dintre cele mai grele pentru că el este cel care leagă lumea noastră cu lumea de dincolo. El face legătura cu persoanele plecate și ne ajută să primim mesaje de acolo. Se spune că atunci când plecăm din această lume el vine să ne conducă. Deși pare extrem de sobru, de distant, el este de fapt extrem de grijuliu și atent. Prezența lui poate să ne aducă instant lacrimi pe obraz dar și un sentiment de ușurare sau confort. Este precum un ,,tată” care ne alină și ne spune că totul este bine. Când ni se face dor de cei plecați putem să îl invocăm pe Arhanghelul Azrael să ia legătură cu ei și să le transmită că avem nevoie de un semn de la ei.

Eu lucrez în sesiunile de mediumship (conectarea cu lumea de dincolo) cu Arhanghelul Azrael care mă ajută să realizez o comunicare clară și sinceră cu de la inimă la inimă cu o persoană plecată. De menționat că Arhanghelul Azrael ne conectează doar la persoanele care sunt în lumină și nu la cele rătăcite pentru că vrea ca noi să fim în siguranță și vrea ca noi să primim mesaje de alinare, mesaje balsam pentru suflet și eliberatoare, și nu mesaje care să ne zguduie și să ne facă rău.

Este extrem de mare ajutor să știm că cei dragi care au plecat dintre noi sunt doar la un gând distanță, și chiar dacă nu mai sunt în planul fizic, tot pot să ne ajute, tot pot să ne susțînă și pot interveni (uneori mult mai bine de acolo decât ar fi putut cât au fost în viață). În aceste sesiuni mai cer ajutorul Arhanghelilor Mihail, Rafael și Metatron.

O altă sarcină importantă în fișa de post a Arhanghelului Azrael este să ne conecteze la viețile noastre anterioare. Atenție, din nou, Arhanghelul Azrael este un arhanghel sobru care nu vrea să mergem în alte vieți așa ,,de distracție” sau ,,din curiozitate”. Însă ne duce acolo dacă este important să conștientizăm ceva care are impact în această viață. Dacă avem o frică mare, pe care nu putem să o rezolvăm nici cum, înseamnă că vine din altă viață, și dacă aflăm de unde vine, această frică se poate dizolva mult mai ușor și pentru totdeauna.

O responsabilitate imensă și deloc plăcută o are Arhanghelul Azrael care ne ajută să încheiem o etapă din viața noastră. Știm cu toții că nu este ușor să închidem niște uși, să ne luăm rămas bun de la anumite situații, de la anumiți oameni, etc. Este cel care ne susține să facem asta și să creăm astfel loc pentru ceea ce este potrivit pentru noi. Dacă ne rugăm la Arhanghelul Azrael să ne ajute să punem punct, cu grație și ușurință, la acele lucruri care nu ne mai folosesc, o va face într-un mod ferm, dar cu iubire. Ajutorul lui îl vom simți apoi în tot ceea ce facem, parcă luându-ne din poverile de pe umeri.

În ultima perioadă am observat că Arhanghelul Azrael mai vine cu un mesaj legat de ,,moartea ego-ului” sau cu semnale că am luat-o pe ego (vorbesc aici cel mai mult de ego-ul spiritual) și ar fi cazul să fim mai umili, mai recunoscători pentru tot ceea ce avem și tot ceea ce trăim.

Îngerii sunt energie și ei pot lua orice formă, așa că fiecare dintre noi putem percepe îngerii diferit, ca energie, ca și culoare, ca și intensitate. Însă în mod frecvent Arhanghelul Azrael apare într-o energie alb cu negru pe margini sau crem cu negru. Îl văd cum face legătura între cele două lumi, pe care evident noi le percepem aici ca fiind lumină și acolo întuneric. Însă acest lucru este doar percepția noastră. Totuși el ne face pe plac și apare așa cum îl percepem pentru că doar astfel îl lăsăm să își împlinească misiunea. Însă este important ca energia lui, care poate fi una rece să nu ne sperie și să ne conectăm la blândețea lui.

Arhanghelii nu au gen, însă au energie preponderent masculină sau feminină. Arhanghelu Azrael are o energie masculină. Simbolurile după care îl putem recunoaște pe Arhanghelul Azrael sunt: porumbelul, pene, crucea, simbolul păcii, coroana; el apare, de multe ori, cu brațele deschise sau mai pot apărea siluete ale celor plecați, fără a fi ceva înfricoșător, ci din contra, liniștitor. ”

Vrei să lucrezi cu Arhanghelul Azrael? Îți recomand Atelierele:

 

Citat din broșura “Mesaje de la Arhangheli” ce însoțește cărțile oracol cu același nume create de Delia Mureșan, iar imaginile sunt create de către Andreia Martinescu.

BIBLIOGRAFIE

Arhangheli și maeștri înălțați – Doreen Virtue
Archangels Oracle Cards – Doreen Virtue
Angel Prayers Oracle Cards – Kyle Gray

 

Lasă un răspuns