You are currently viewing Arhanghelul CHAMUEL

Arhanghelul CHAMUEL

 • Post comments:3 Comments

“Numele Arhanghelului Chamuel înseamnă ,,Cel care îl vede pe Dumnezeu” sau ,,Vederea lui Dumnezeu”. Este considerat Arhanghelul iubirii, dar și cel al iubirii necondiționate, nu neapărat al iubirii din cadrul unui cuplu. El ne ajută să aducem iubire în tot ceea ce facem: în relațiile noastre, în cariera noastră, în mâncarea pe care o facem, în casa în care stăm, etc.

O sarcină importantă pe care o mai are Chamuel este legată de a găsi tot ceea ce noi pierdem sau ceea ce noi căutăm. Dacă ne-am pierdut cheile de la mașînă sau dacă căutăm un loc de muncă mai bun sau o casă în care să ne simțim mai bine. El caută pe rezonanță, pe frecvența iubirii, ceea ce este minunat. În felul acesta se mai poate spune că Arhanghelul Chamuel aduce schimbări semnificative pentru că ne poate ajuta să facem salturi mari în ceea ce privește visele noastre. Uneori când apare vorbește despre o relocare, o schimbare de casă, de job, etc. Și trebuie să avem încredere în Chamuel pentru că tot ceea ce vine pe frecvența iubirii este spre binele nostru și va atrage și mai multe oportunități. Uneori mi-l imaginez pe Chamuel cum ne scoate din ceață și ne veghează când ne deschidem aripile și ne susține să îmbrățișăm schimbările.

În fișa lui de post este menționat că Chamuel ne ajută să atragem relații noi, relații care să ne susțînă și care să ne deschidă spre potențialul nostru maxim. Tot Chamuel, împreună cu Gabriel ne ajută să ne găsim misiunea personală și să ne împlinim responsabilitățile pe care le avem în această viață.

Normal că fiind și Arhanghelul Iubirii, el ne aduce partenerul potrivit cu care să construim o familie și cu care să rămânem pe termen lung. Îl percep de multe ori pe Chamuel ca pe un magnet care atrage în viața noastră ceea ce noi avem nevoie. Tot Chamuel este cel care ne ajută să înlăturăm blocajele inimii, să ne asumăm vulnerabilitatea și să lăsăm iubirea să curgă în viața noastră.

Îngerii sunt energie și ei pot lua orice formă, așa că fiecare dintre noi putem percepe îngerii diferit, ca energie, ca și culoare, ca și intensitate. Însă în mod frecvent, Arhanghelul Chamuel apare în lumina roz-verde sau roșu.

Arhanghelii nu au gen, însă au energie preponderent masculină sau feminină. Arhanghelul Chamuel are o energie masculină. Simbolurile după care îl putem recunoaște pe Arhanghelul Chamuel sunt: inima, tot ce ține de iubire, porumbel, flori.”

Vrei să lucrezi cu Arhanghelul Chamuel? Îți recomand Atelierele:

 

Citat din broșura “Mesaje de la Arhangheli” ce însoțește cărțile oracol cu același nume create de Delia Mureșan, iar imaginile sunt create de catre Andreia Martinescu.

BIBLIOGRAFIE

 • Arhangheli și maeștri înâlțați – Doreen Virtue
 • Archangels Oracle Cards – Doreen Virtue
 • Angel Prayers Oracle Cards – Kyle Gray

 

Acest articol are 3 comentarii

 1. GEORGE

  cred in arhanghelul chamuel

 2. GEORGE

  cred in arhanghelul chamuel sunt de acord cu spusele sale

 3. Eduard Tacoi

  Eu stiam ca culoarea Arhanghelului Chamuel este portocaliu….

Lasă un răspuns