You are currently viewing Arhanghelul GABRIEL

Arhanghelul GABRIEL

  • Post comments:0 Comments

“Numele Arhanghelului Gabriel înseamnă ,,Mesagerul lui Dumnezeu”. Cu toții știm că el a fost cel care a adus vestea Nașterii lui Iisus Hristos. Arhanghelul Gabriel a primit o fișă de post destul de stufoasă.

El este numit și Arhanghelul care veghează copilașii, așadar dacă vrei să concepi un copil sau dacă ne ocupăm de educația copiilor, Arhanghelul Gabriel este cel care ne ușurează munca. El ne ajută să fim mai răbdători, să înțelegem mai bine nevoile copiilor, să fim blânzi, calzi dar în același timp fermi.

În ultima perioadă, ce am simțit eu este că pe lângă Arhanghelul Gabriel, în tot ceea ce privește copilașii, a venit în ajutor și Arhanghelul Metatron. Este ca și cum noua generație de copii are nevoie de o prezență mai “dură” și “diferită” pentru că acești copii vin cu alte misiuni pentru fiecare dintre noi. Așadar, mai ales dacă avem un copil rebel sau prea sensibil, să nu uităm să îl invocăm și pe Arhanghelul Metatron și abia atunci vom înțelege ce mesaj are copilul să ne transmită.

O altă sarcină importantă pe care a primit-o Arhanghelul Gabriel este de a ne conecta la copilul nostru interior. Arhanghelul Gabriel mi-a transmis că prin energia copilului nostru interior ne putem conecta la iubirea necondiționată, iubire care vindecă. De fiecare dată la meditațiile pe care le fac cu Arhanghelul Gabriel și copilul interior se lasă cu eliberare prin plânsete, atât de mare poate fi impactul acestei întâlniri și a iubirii care se emană în acel moment.

Tot Gabriel ne ajută să ne vindecăm relațiile cu părinții, să înțelegem că noi ne-am ales părinții și lecțiile cu ei. În felul acesta putem crea altfel de relații cu copii noștri (dacă avem copilași) dar mai ales putem să ne reîntoarcem către noi și să ne reclădim relația noastră cu noi.

Arhanghelul Gabriel apare de cele mai multe ori alături de Fecioara Maria și ne mângâie, ne consolează, ne spune că suntem niște copii ai lui Dumnezeu și suntem iubiți peste măsură.

O altă sarcină importantă a lui Gabriel este de a ne învăța să spunem NU atunci când este cazul, să învățăm să cerem și să primim ajutorul și la fel ca și Arhanghelul Haniel, să găsim un echilibru între a da și a primi.

Arhanghelul Gabriel este responsabil de tot ce înseamnă comunicare. El ne ajută să transmitem informațiile pe care ni le dorim (fie că este verbal sau scris), să ne facem înțeleși și să obținem ceea ce ne dorim și este potrivit pentru noi. Așadar, dacă mergem la o întâlnire, dacă avem un examen, dacă avem un conflict, îl rugăm pe Arhanghelul Gabriel să ne pună ,,vorbele în gură”. Și exact asta este senzația pe care o vom trăi pentru că vom începe să vorbim lucruri la care nu ne-am fi gândit (dar care au efectul scontat). Când vorbim de examene sau avem nevoie să reținem anumite informații să nu uităm să îl invocăm și pe Arhanghelul Zadkiel.

Arhanghelul Gabriel ne inspiră, ne conectează la creativitatea din noi și ne ajută să trăim viața la potențialul maxim. Însă să nu uităm că degeaba avem idei dacă nu le punem în practică și asta este responsabilitatea noastră. Pentru că tot am vorbit de creativitate să nu uităm că Arhanghelul Gabriel este și Arhanghelul artiștilor, în special al scriitorilor și pictorilor. El ne ajută să transmitem mesajele mai departe prin intermediul artei.

De asemenea Arhanghelul Gabriel ne învață să fim lideri, să ne asumăm responsabilitatea asupra vieții noastre și să fim un exemplu pentru cei din jur. Ne organizează ziua și ne învață să delegăm. Dacă avem ceva de făcut sau un mesaj de transmis va sta pe capul nostru până când vom face asta, așadar de la Gabriel învățăm și perseverența. Arhanghelul Gabriel ne învață să vedem lucrurile și din altă perspectiva decât suntem obișnuiți.

Dacă nu ne cunoaștem misiunea personală sau avem nevoie de confirmări pe acest drum al asumării, Arhanghelul Gabriel vine să ne aducă oportunități, oameni, resurse materiale și tot ce avem nevoie pentru a fi în serviciul lui Dumnezeu și al semenilor noștri. El mai apare ca acela care vine să ne trezească cu goarna sau trâmbița, este vorba despre trezirea noastră spirituală.

Îngerii sunt energie și ei pot lua orice formă, așa că fiecare dintre noi putem percepe îngerii diferit ca energie, ca și culoare, ca intensitate, însă în mod frecvent Arhanghelul Gabriel apare într o lumina aurie.

Arhanghelii nu au gen, însă au energie preponderent masculină sau feminină. Arhanghelul Gabriel este singurul care apare când ca energie feminină, când ca energie masculină. Unii se referă la el cu numele de Gabriela, alții cu numele de Gabriel. Eu îl simt pe Arhanghelul Gabriel având o energie masculină, blândă atunci când mă împinge de la spate, când mă ajută să comunic sau să îmi asum responsabilitatea, și o energie feminină atunci când lucrează cu copilașii sau cu copilul meu interior. Simbolurile după care îl putem recunoaște pe Arhanghelul Gabriel sunt:  copil (poate fi și copilul interior), ține în brațe un copil, instrumente de scris, tot ce ține de crreativitate, comunicare și leadership, goarna sau trâmbița, crinul (floarea).”

Vrei să lucrezi cu Arhanghelul Gabriel? Îți recomand Atelierele:

 

Citat din broșura “Mesaje de la Arhangheli” ce însoțește cărțile oracol cu același nume create de Delia Mureșan, iar imaginile sunt create de catre Andreia Martinescu.

BIBLIOGRAFIE

Arhangheli și maeștri înălțați – Doreen Virtue
Archangels Oracle Cards – Doreen Virtue
Angel Prayers Oracle Cards – Kyle Gray

Lasă un răspuns