You are currently viewing Arhanghelul HANIEL

Arhanghelul HANIEL

  • Post comments:0 Comments

“Arhanghelul Haniel înseamnă „Grația lui Dumnezeu” este arhanghelul care veghează ciclurile lunii. Mai ales acum când astrologia și în mod special LUNA (nouă sau plină) a devenit un simbol important pentru fiecare dintre noi, Haniel a devenit un Arhanghel extrem de popular. Așadar lucrăm cu Arhanghelul Haniel să ne punem intenții noi pe Lună Nouă și să eliberăm tot ce nu ne mai folosește pe Lună Plină. În fișa de post a Arhanghelului Haniel găsim responsabilitatea acestuia de a ne conecta la darurile noastre spirituale: clarvedere, claraudiție, clarcunoaștere, clarsimțire. Este unul dintre Arhanghelii care ne ajută să ne urmăm intuiția, să facem ceea ce simțim și nu ceea ce credem că trebuie să facem. Haniel ne face să fim extrasensibili la energii și la emoțiile din jurul nostru. Putem să ne schimbăm imediat o stare doar pentru că am fost într-un loc în care am simțit energia negativă sau putem să preluăm ușor emoții negative. De aceea când lucrăm cu Arhanghelul Haniel este important să ne urmăm intuiția și să ne punem diverse întrebări: De ce am ajuns eu în această stare?, A cui este starea aceasta?, Ce vrea să mă învețe?, Ce este important ca eu să știu acum? Este ca și cum am trăi o viață fără anestezie și suntem expuși la tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru, ceea ce poate fi un mare dar dar de multe ori și o povară.

O lecție importantă pe care Arhanghelul Haniel ne-o învață este lecția echilibrului, de aceea uneori trebuie să trecem dintr-o extremă în alta ca să știm unde este echilibrul. Arhanghelul Haniel ne ajută să ne conectăm la energiile feminine, să învățăm să primim, în mod principal, dar ne ajută și să ne echilibrăm energiile feminine cu cele masculine și a da cu a primi. De multe ori, unele femei au prea multă energie masculină sau unii bărbați au prea multă energie feminină. Unii suntem învățați să tot oferim și nu știm să primim. Arhanghelul responsabil să ne învețe aceste aspecte importante în viața noastră este Arhanghelul Haniel.

Femeile pot să lucreze cu Arhanghelul Haniel pentru a le ajuta să își exprime și să își pună în valoare feminitatea. În ziua de azi, femeile au uitat să ceară ajutorul sau cred că le pot face ele pe toate, așa că Arhanghelul Haniel le invață ce trebuie să facă pentru a primi ajutor și să accepte rolul și darurile primite de la Dumnezeu.

Arhanghelul Haniel lucrează intens pe ultimele chakre pentru a ne deschide spre tot ceea ce nu se vede, spre darurile spirituale și nu numai. Ne deschide spre a ne urma pasiunea, misiunea personală, spre a trăi viața la potențialul nostru maxim.

Îngerii sunt energie și ei pot lua orice formă, așa că fiecare dintre noi putem percepe îngerii diferit, ca energie, ca și culoare, ca intensitate. Însă în mod frecvent Arhanghelul Haniel apare într-o lumină alb albăstrui – lumina lunii.

Arhanghelii nu au gen, însă au energie preponderent masculină sau feminină. Arhanghelul Haniel are energie feminină. Simbolurile dupa care îl putem recunoaște pe Arhanghelul Haniel sunt: luna (plină, nouă), poate avea energia unei preotese ce are cartea deschisă în mână, apa curgătoare (emoțiile), harpa.”

Vrei să lucrezi cu Arhanghelul Haniel? Îți recomand Atelierele:

Citat din broșura “Mesaje de la Arhangheli” ce însoțește cărțile oracol cu același nume create de Delia Mureșan iar imaginile sunt create de Andreia Martinescu.

BIBLIOGRAFIE

  • Arhangheli și maeștri înâlțați – Doreen Virtue
  • Archangels Oracle Cards – Doreen Virtue
  • Angel Prayers Oracle Cards – Kyle Gray

Lasă un răspuns