You are currently viewing Arhanghelul JEREMIEL

Arhanghelul JEREMIEL

  • Post comments:0 Comments

“Numele Arhanghelului Jeremiel înseamnă ,,Mila lui Dumnezeu” și este un arhanghel subtil, nici nu știi cum lucrează și când este alături de tine. Multă lume lucrează cu Arhanghelul Jeremiel pentru iertare, eu pentru iertare îl invoc destul de des pe Arhanghelul Raguel, pentru că el fiind responsabilul pentru armonia în relații, ne ajută să iertăm pe cineva, sau mai ales pe noi în relațiile cu cineva.

Însă Arhanghelul Jeremiel m-a ajutat pe mine să identific momente importante din trecut care aveau nevoie de vindecare, dar care erau extrem de bine îngropate. El ne ajută să ne revizuim trecutul sau cum îmi place mie să spun: ne ajută să schimbăm trecutul. În ce sens? Ne dăm seama că tot ce am trăit ne-a adus în acest punct și că acele experiențe, unele grele sau traumatizante, ne-au făcut să fim oamenii de azi. Mie mi se pare că Jeremiel ne învață să trăim pe o altă linie a timpului, totul se întâmplă ,,aici și acum”, trecut, prezent și viitor. Când lucrăm cu Arhanghelul Jeremiel înțelegem că totul este bine așa cum este, tot ce a fost mai greu a trecut și fiecare moment reprezintă șansa unui nou început.

La fel că și Arhanghelul Zadkiel, Jeremiel ne ajută să avem compasiune față de noi și față de cei din jur, înțelegând că am făcut tot ce am putut în acel moment. Pentru că ne duce în energia vechiului înțelegem că nu mai suntem cei de ieri și chiar dacă azi am alege altceva, asta nu înseamnă că atunci am greșit, ci doar atât am știut să facem atunci. Avem nevoie de această compasiune pentru a ne putea elibera de trecut și a trăi în prezent, în aici și acum.

Eu mă amuz cu Arhanghelul Jeremiel pentru că am impresia că este ca și un Mercur retrograd… tot ce începe cu (re) face parte din fișa lui de post: reevaluare, revizuire, regândire, reorganizare, revedere, redefinire, reîntâlnire, reprogramare. Doar făcând asta putem să ne aducem cu totul în prezent și să înțelegem clar care este direcția spre care să ne îndreptăm. De asemenea în felul acesta nu vom repeta anumite tipare și nu ne întoarcem în trecut, făcând aceleași ,,greșeli”.

Îngerii sunt lumină și ei pot lua orice formă, așa că fiecare percepem îngerii în mod diferit ca energie, ca și culoare, ca intensitate. Însă în mod frecvent Arhanghelul Jeremiel mi-a apărut într-o lumina violet deschis.

Arhanghelii nu au gen, însă au energie preponderent masculină sau feminină. Arhanghelul Jeremiel are o energie masculină. Simbolurile după care îl putem recunoaște pe Arhanghelul Jeremiel sunt: ecran de proiecție, reflectoare, film care rulează, teatru, scenă, pod, perspectivă de sus. ”

 

Citat din broșura “Mesaje de la Arhangheli” ce însoțește cărțile oracol cu același nume create de Delia Mureșan, iar imaginile sunt create de către Andreia Martinescu.

BIBLIOGRAFIE

Arhangheli și maeștri înălțați – Doreen Virtue
Archangels Oracle Cards – Doreen Virtue
Angel Prayers Oracle Cards – Kyle Gray

Lasă un răspuns