You are currently viewing Arhanghelul JOFIEL

Arhanghelul JOFIEL

  • Post comments:0 Comments

“Numele Arhanghelului Jofiel înseamnă – Frumusețea lui Dumnezeu. După cum îi spune și numele ea a primit ca sarcină să ne ajute să vedem frumusețea, să ne înfrumusețăm corpul, mintea, sufletul. Așadar, cu Arhanghelul Jofiel mergem la cumpărături, la coafor. Tot Arhanghelul Jofiel ne ajută să înlocuim gândurile negative cu gânduri pozitive, ne ajută să eliberăm emoțiile toxice și să atragem emoțîi pozitive care să ne ridice vibrația.

Așadar, Arhanghelul Jofiel este responsabil atât cu frumusețea exterioară cât și cu cea interioară. Eu o simt pe Jofiel ca boare proaspătă, o mireasmă de trandafir care instant mă revigorează, îmi dă optimism, chef de viață, dorința de-a mă bucura de tot ce există.

Atunci când avem gânduri negative, când ne luptăm cu gelozia sau controlul, când ne simțim fără speranță sau disperați, putem apela la Jofiel pentru că ne va schimba starea și ne va ajuta să vedem partea pozitivă a lucrurilor. De asemenea, Arhanghelul Jofiel ne ajută să trecem de capcana iluziilor, să ne luăm măștile de pe față și să ne asumăm cine suntem. La fel ne ajută să îi vedem pe alții așa cum sunt și să nu cădem în capcana ego-ului.

Prin simbolul Arhanghelului Jofiel, care este trandafirul, ni se transmite un mesaj important. Trebuie să avem răbdare, să nu forțăm procesul înfloririi, toate se întâmplă la timpul potrivit. Iar de o floare trebuie să avem grijă, să o udăm, să o iubim, la fel trebuie să avem grijă de noi, de gândurile noastre, de spațiul unde locuim, etc. Iar trandafirul având și țepi, înseamnă să punem limite, să învățăm să spunem NU și să ne protejăm energia și frumusețea.

Mie îmi place să spun că Jofiel este un foarte bun designer de interior (și nu numai), ajutându-ne nu doar să ne decoram casa ci, împreună cu Arhanghelul Mihail ne ajută să o curățăm și s-o armonizăm cu energia noastră.

Arhanghelul Jofiel ne învață și iubirea de sine, ne ajută să ne vedem dincolo de aparențe și să înțelegem că suntem perfecți exact așa cum suntem. Ea ne dă o stare de bine, de încredere, de optimism și de veselie. Este o adevărată plăcere să fii în compania ei.

Îngerii sunt energie și ei pot lua orice formă, așa că fiecare dintre noi putem percepe îngerii diferit, ca energie, ca și culoare, ca și intensitate. Însă în mod frecvent Arhanghelul Jofiel apare în lumina roz închis, chiar fucsia.

Arhanghelii nu au gen, însă au energie preponderent masculină sau feminină. Arhanghelul Jofiel are o energie feminină. Simbolurile după care îl putem recunoaște pe Arhanghelul Jofiel sunt: trandafirul (simbolul principal), tot ce ține de frumusețe și înfrumusețare, curățirea spațiului, steaua.”

Vrei să lucrezi cu Arhanghelul Jofiel? Îți recomand Atelierele:

Citat din broșura “Mesaje de la Arhangheli” ce însoțește cărțile oracol cu același nume create de Delia Mureșan iar imaginile sunt create de Andreia Martinescu.

BIBLIOGRAFIE

Arhangheli și maeștri înălțați – Doreen Virtue
Archangels Oracle Cards – Doreen Virtue
Angel Prayers Oracle Cards – Kyle Gray

Lasă un răspuns