You are currently viewing Arhanghelul METATRON

Arhanghelul METATRON

  • Post comments:0 Comments

“Numele Arhanghelului Metatron înseamnă ,,Cel ce ocupă locul de lângă tronul divin”. Arhanghelul Metatron este unul dintre cei doi Arhangheli, pe lângă Arhanghelul Sandalfon, care au fost și oameni. Așadar, energia lor ne este mai familiară pentru că ei înțeleg mai bine prin ceea ce noi trecem având experiență pe Pământ.

Se spune că Patriarhul Enoh, străbunicul lui Noe, a fost un înger pământean și pentru toate darurile sale a fost ridicat la ceruri cu tot cu trup și a fost transformat de Dumnezeu în Arhanghelul Metatron.

Se spune că Enoh a fost inițiat în secretele universului. În timpul viețîi, el a fost ridicat la ceruri și i s-au prezentat tărâmurile angelice și secretele universului, apoi a fost trimis pe Pământ să scrie tot ceea ce a văzut și apoi a fost ridicat la ceruri și transformat definitiv în Arhanghelul Metatron. Există o serie de cărți atribuite lui Enoh printre care ,,Cartea lui Enoh”, ,,Cărțile Secrete pe care Dumnezeu i le-a revelat lui Enoh” și altele în care putem regăși experiențele trăite de el în timpul acestor revelații.

În fișa de post a Arhanghelului Metatron găsim responsabilitatea sa pentru transmiterea cunoașterii prin intermediul simbolurilor sacre. Spre deosebire de Arhanghelul Raziel, Metatron este destul de riguros, tehnic, logic. El ne învață să ne curățăm chakrele, să lucrăm cu simboluri sacre precum Floarea Viețîi, Cubul lui Metatron. El ne inițiază în tot ceea ce ține de geometrie sacră.

O altă sarcină pe care o are Arhanghelul Metatron este de-a ne racorda și acomoda cu energiile de pe Pământ. Unele vibrațîi pe Pământ au o energie joasă și el ne ajută să ne racordăm dar să ne luăm doar ceea ce avem nevoie, fără a ne lasă doborâți de energii negative. Ne ajută să fim ,,pământeni”, dar conștienți de esența noastră divină. Când îl invocăm pe Arhanghelul Metatron putem să simțim o energie care ne trage în jos, ne înfige în energia Pământului, ne aduce în aici și acum. Este o energie grea, puternică, ca acel ceva care ne scutură pentru a înțelege cât mai clar ce avem de făcut. Așadar, dacă avem nevoie de împământare, pe lângă Arhanghelii Mihail și Ariel, putem să îl invocăm și pe Arhanghelul Metatron.

Eu îl invoc pe Arhanghelul Metatron pentru că mă ajută să îmi organizez ziua, să îmi stabilesc prioritățile și să duc la bun sfârșit ceea ce am de făcut. Nu prea poți să te împrăștii când îl invoci pe Arhanghelul Metatron pentru că te pune la treaba și dacă face echipă și cu Arhanghelul Gabriel, rezultatul poate fi unul miraculos. De asemenea, am experiențe foarte amuzante cu Arhanghelul Metatron atunci când țîn cursuri, el ,,jucându-se” cu playlistul meu, sau se întâmplă, când spun ceva important și muzica se oprește din senin sau pornește din senin când vreau să folosesc o anumită melodie dar nu o găsesc, pentru că nu melodia aceea trebuia să o folosesc… așa că m-am obișnuit cu “farsele” lui, cum îmi place să le zic, însă el de fapt nu face altceva decât să mă organizeze.

De asemenea, este o idee excelență să îl invocăm pe Arhanghelul Metatron atunci când vrem să începem ceva de la zero sau trebuie să ne aruncăm în necunoscut pentru că ne va pregăți terenul și ne va ajuta să fructificăm oportunități neașteptate. Ne va oferi disciplină, perseverență, recunoaștere publică, voință pentru împlinirea viselor. Arhanghelul Metatron împreună cu Arhanghelul Mihail ne pune pe drumul cel bun.

O sarcină minunată pe care o are Arhanghelul Metatron este de a lucra cu copilașii, majoritatea copiilor care vin acum nu se pot adapta la energia de pe Pământ, și pot avea comportamente ciudate, ori sunt prea răzvrățiți, ori se închid în ei și sunt prea sensibili. Arhanghelul Metatron, pe lângă Arhanghelul Gabriel, ne ajută să putem comunica cu acești copilași și să ii adaptăm la viața de pe Pământ.

O modalitate prin care Arhanghelul Metatron își face clar simțită apariția este prin sunete metalice: sonerie, clopoțel, etc. Este ca și cum ți-ar spune: SUNT AICI. Este imposibil să spunem că nu înțelegem ce ne transmite Metatron pentru că mesajele lui sunt clare și puternice.

Îngerii sunt energie și ei pot lua orice formă, așa că fiecare dintre noi putem percepe îngerii diferit, ca energie, ca și culoare, ca și intensitate. Însă în mod frecvent Arhanghelul Metatron apare într-o lumină albastru închis spre mov sau violet.

Arhanghelii nu au gen, însă au energie preponderent masculină sau feminină. Arhanghelu Metatron are clar o energie masculină, puternică, ,,sonoră”. Simbolurile după care îl putem recunoaște pe Arhanghelul Metatron sunt: chakre, floarea viețîi, cubul, carte, figuri geometrice, caleașcă, clopoțel.”

Vrei să lucrezi cu Arhanghelul Metatron? Îți recomand Atelierele:

 

Citat din broșura “Mesaje de la Arhangheli” ce însoțește cărțile oracol cu același nume create de Delia Mureșan, iar imaginile sunt create de către Andreia Martinescu.

BIBLIOGRAFIE

Arhangheli și maeștri înălțați – Doreen Virtue
Archangels Oracle Cards – Doreen Virtue
Angel Prayers Oracle Cards – Kyle Gray

 

Lasă un răspuns