You are currently viewing Arhanghelul MIHAIL

Arhanghelul MIHAIL

  • Post comments:0 Comments

“Numele Arhanghelului Mihail înseamnă ,,Cel ce este ca Dumnezeu”. Este unul dintre cei mai puternici arhangheli și unul dintre cei mai cunoscuți. Toată lumea îl iubește pe Arhanghelul Mihail pentru că el este cel care oferă siguranță, ne asigură spatele, simțim că alături de el totul este bine.

Fișa de post a Arhanghelului Mihail cuprinde: eliberarea de noastră de energii negative, de frici și nesiguranță. Este cel care absoarbe energia negativă sau ne ajută să o trimitem de unde a venit. O sarcină importantă a lui Mihail este să ne desprindă atașamentele toxice, să ne desprindă corzile de situațiile, oamenii și locurile care ne storc de energie. Noi rămânem blocați în anumite situații pentru că ajungem să fim manipulați de cei din jur. Arhanghelul Mihail ne ajută să ne luăm puterea înapoi, să avem credință și încredere, să mergem înainte fără frică. El ne dă curaj, încredere, bucurie, optimism, orice fel de resurse pe care credem că nu le avem.

Ne putem imagina că Arhanghelul Mihail ne dă o mantie care ține departe de noi tot ceea ce nu ne servește.

Îngerii sunt energie și ei pot lua orice formă, așa că fiecare dintre noi putem percepe îngerii diferit, ca energie, ca și culoare, ca și intensitate. Însă în mod frecvent Arhanghelul Mihail apare într-o energie albastru roial, un albastru intens și puternic sau albastru indigo. Eu îl simt pe Arhanghelul Mihail având o energie rece, puternică, purificatoare; ca un duș care ne curăță dar ne revigorează în același timp. Însă unele persoane pot simți o energie caldă, nu este nimic greșit în asta.

Arhanghelii nu au gen, însă au energie preponderent masculină sau feminină. Evident, Arhanghelu Mihail are energie masculină. Simbolurile după care îl putem recunoaște pe Arhanghelul Mihail sunt: sabia, spada, roata, pământul, infinitul, mantia.”

Vrei să lucrezi cu Arhanghelul Mihail? Îți recomand Atelierele:

 

Citat din broșura “Mesaje de la Arhangheli” ce însoțește cărțile oracol cu același nume create de Delia Mureșan, iar imaginile sunt create de către Andreia Martinescu.

BIBLIOGRAFIE

Arhangheli și maeștri înălțați – Doreen Virtue
Archangels Oracle Cards – Doreen Virtue
Angel Prayers Oracle Cards – Kyle Gray

Lasă un răspuns