You are currently viewing Arhanghelul RAFAEL

Arhanghelul RAFAEL

  • Post comments:2 Comments

“Numele Arhanghelului Rafael înseamnă ,,Dumnezeu vindecă”. Energia Arhanghelului Rafael este una blândă, însă extrem de eficientă. Știm cu toțîi că Arhanghelul Rafael este numit și Arhanghelul Vindecării, dar nu trebuie să-l invocăm să ne vindece (cu siguranță poate face și astfel de minuni) ci mai degrabă el ne aduce conștientizări care duc la vindecare.

În fișa lui de post, Arhanghelul Rafael are datoria de a scoate la suprafața dezechilibrele de orice fel, dar în special pe cele din corpul fizic și de a ne învăța să ne vindecăm. El ne duce la cauza problemelor noastre și ne ajută să înțelegem ce comportament ne-a adus acea boală, acea stare, acele situațîi pe care noi le trăim. Spre exemplu, dacă ne doare capul ne poate spune la ce anume opunem rezistență și când ne dăm seama, durerea de cap dispare. Pentru arhangheli nu există situație banală și situație gravă ca și pentru noi, ei tratează fiecare cerință a noastră cu aceeași importanță. Din experiențele mele, Arhanghelul Rafael este un ,,arhanghel de echipă”, ii place să lucreze cu ceilalți arhangheli pentru maximă eficiență. Spre exemplu, lucrează cu Arhanghelul Mihail pe tot ce înseamnă ,,chirurgie”, cu Arhanghelul Uriel pentru zona ficat, splină, vezica biliară, ca să eliberăm tot ce ținem acolo, lucrează foarte bine cu Arhanghelul Gabriel pentru tiroidă, etc. Un cadou pe care ni-l face Arhanghelul Rafael este acceptarea, el ne ajută să acceptăm tot ceea ce este, pentru că doar acceptând putem să facem schimbările necesare. Nu putem schimba nimic dacă suntem disperați, dacă suntem negativiști sau avem capul plin de scenarii. Însă această acceptare este și cea mai mare provocare atunci când vorbim despre sănătate. Atenție! Am zis acceptare și nu resemnare… acceptarea înseamnă să știm că există un plan divin și am încredere că se va rezolva situația în care sunt acționând atunci când primesc mesajele. Resemnarea înseamnă să abandonez situația, să zic că asta este soarta mea, este o victimizare care în niciun caz nu duce spre vindecare. Arhanghelul Rafael se concentrează pe vindecarea pe toate câmpurile noastre energetice, nu doar pe cel fizic. El vede în aura noastră toate dezechilibrele, blocajele, toxinele, dependențele și ne ajută să facem o baie de energie pentru a le elibera.

Persoanele care au menirea de a-i ajuta pe alții în procesul de vindecare (eu nu cred că există vindecători, ci suntem doar un instrument, un canal) pot simți energia caldă, chiar fierbinte a Arhanghelul Rafael în mâini. Îl rogi pe Arhanghelul Rafael să te călăuzească și vei știi ce ai de făcut dacă ai client o persoană, dacă avem de primit o informație, dacă avem ceva de făcut cu această energie. El este cel care ne tirmite către oamenii potriviți care ne pot ajuta în problemele (în special de sănătate) pe care le avem. În ultima perioadă, în fișa de post a Arhanghelului Rafael a fost trasată o sarcină importantă: aceea de a adopta un regim de viață sănătos. Am început să mâncăm prostii, să nu facem sport, așa că Arhanghelul Rafael ne scutură de aceste dependențe… care nu fac decât să ne lege de energii joase și să ne îndepărteze de calea cea bună. Este evident că atunci când mâncăm prostii, când nu facem sport energia noastră devine ,,stătută” și atrage alte energii joase. Așadar a ajuns de maximă importanță în aceste vremuri să adoptăm un stil de viață sănătos, să facem sport și să avem grijă de corpul nostru fizic.

Arhanghelul Rafael ne conduce spre alimente naturale, uleiuri esențiale, plante medicinale, cristale, etc. și ne învață să respirăm. Respirația este extrem de importantă și mai ales ne aduce conștientizări despre momentul de aici și acum.

Altă sarcina importantă pe care o are Arhanghelul Rafael este vegherea noastră atunci când plecăm în călătorii. Îl chemăm pe Arhanghelul Mihail dar și pe Arhanghelul Rafael să ne ajute să avem o călătorie minunată și să ajungem cu bine la destinație.

De asemenea el este cel care veghează relațiile de cuplu și poate aranja anumite întâlniri de destin, la fel cum o face și Arhanghelul Chamuel.

Îngerii sunt energie și ei pot lua orice formă, așa că fiecare dintre noi putem percepe îngerii diferit, ca energie, ca și culoare, ca și intensitate. Însă în mod frecvent Arhanghelul Rafael apare în lumina verde smarald.

Arhanghelii nu au gen, însă au energie preponderent masculină sau feminină. Arhanghelu Rafael are o energie masculină, însă blândă. Simbolurile după care îl putem recunoaște pe Arhanghelul Rafael sunt: simbolul sănătății – șarpele ce apare la farmacii, mâinile cu energie și lumină ca și cum ar fi activate pentru vindecare, trifoi, imaginea unui cuplu.”

Vrei să lucrezi cu Arhanghelul Rafael? Îți recomand Atelierele:

 

Citat din broșura “Mesaje de la Arhangheli” ce însoțește cărțile oracol cu același nume create de Delia Mureșan, iar imaginile sunt create de către Andreia Martinescu.

BIBLIOGRAFIE

Arhangheli și maeștri înălțați – Doreen Virtue
Archangels Oracle Cards – Doreen Virtue
Angel Prayers Oracle Cards – Kyle Gray

Acest articol are 2 comentarii

  1. Lucica

    Cu recunoaștinta!!!🙏

  2. Stoian Georgeta

    De cateva zile am facut cunostinta cu cartea”Invata sa comunicicu ingerii in 21 zile” iar astazi am cautat si alte carti ale aceleiasi autoare si vreau sa comand cateva.V-as ruga sa imi indicati in ce ordine sa le parcurg pentru instruirea mea.Eu sunt o persoana de 72 ani care are in grija un sot de 82 ani si care a avut un AVC acun 2 ani dupa care s-a recuperat 85%.In plus am o curte cu pomi ,arbusti fructiferi ,flori si cateva animalute de companie.Aceasta fiind situatia nu ma pot deplasa la cursuri si caut sa ma instruesc acasa .Aceasta fiind situatia mea m-a determinat sa va cer acest sfat.Va multumesc anticipat cu speranta ca voi avea si eu o comunicare cu ingerii

Lasă un răspuns