You are currently viewing Arhanghelul RAGUEL

Arhanghelul RAGUEL

  • Post comments:1 Comment

“Numele Arhanghelului Raguel înseamnă ,,Prietenul lui Dumnezeu”. Este considerat arhanghelul relațiilor, dar nu doar a relațiilor de iubire ci a tuturor relațiilor: mamă-fiică, șef-subaltern, prieteni, etc.

El aduce armonie în relațiile noastre și aduce ceea ce se numește dreptate divină, la fel ca și Arhanghelul Zadkiel, dar din experiența mea, Arhanghelul Raguel este mai direct implicat, specialitatea lui fiind relațiile. Însă de multe ori dreptatea făcută de Arhanghelul Raguel nu o să ne fie pe plac pentru că dreptatea divină nu are nicio legătură cu dreptatea noastră. Spre exemplu, este foarte posibil să te rogi pentru dreptate divină legat de o anumită relație și persoana respectivă să decidă să plece din viața ta. Pe termen lung însă ne dăm seama că acest lucru poate fi cel mai benefic lucru care ni se poate întâmpla. De asemenea, pentru că vorbim de relații și acolo ajungem să ne rănim și pe noi și unii pe alții, Arhanghelul Raguel mai este responsabil și pentru iertare. Energia lui ne ajută mai ales să ne iertăm pe noi și să vedem și cealaltă perspectivă . De multe ori credem că avem dreptate, însă dreptatea este de mai multe feluri. Important este să ne eliberăm prin iertare și să aducem în viața noastră pace și armonie.

De asemenea, Arhanghelul Raguel ne ajută să rezolvăm orice fel de conflicte în care suntem. Îl invocăm pe Arhanghelul Raguel și spunem “relația mea cu această persoană să ia cea mai bună turnură pentru mine”. Apoi îmi imaginez cum Arhanghelul Raguel se ocupă și aduce dreptate divină, chiar dacă pe moment s-ar putea să nu îmi convină soluția dată de Raguel.

Îngerii sunt energie și ei pot lua orice formă, așa că fiecare dintre noi putem percepe îngerii diferit, ca energie, ca și culoare, ca și intensitate. Însă în mod frecvent Arhanghelul Raguel apare într-o lumină de albastrul cerului, un albastru deschis.

Arhanghelii nu au gen, însă au energie preponderent masculină sau feminină. Arhanghelul Raguel are o energie masculină. Simbolurile după care îl putem recunoaște pe Arhanghelul Raguel sunt: balanța, torța, tot ce ține de dreptate.”

Citat din broșura “Mesaje de la Arhangheli” ce însoțește cărțile oracol cu același nume create de Delia Mureșan, iar imaginile sunt create de către Andreia Martinescu.

Vrei să lucrezi cu Arhanghelul Raguel? Îți recomand Atelierele:

 

BIBLIOGRAFIE

Arhangheli și maeștri înălțați – Doreen Virtue
Archangels Oracle Cards – Doreen Virtue
Angel Prayers Oracle Cards – Kyle Gray

 

Acest articol are un comentariu

  1. Mihalache Vasile

    Multumesc mult cu recunostia si iubire

Lasă un răspuns