You are currently viewing Arhanghelul RAZIEL

Arhanghelul RAZIEL

  • Post comments:1 Comment

“Numele Arhanghelului Raziel înseamnă “Secretul lui Dumnezeu”. Se spune că Arhanghelul Raziel deține secretele Universului, el fiind Arhanghelul cel mai apropiat de Dumnezeu. Să vedem care ar fi fișa lui de post. El este însuși înțelepciunea divină, deține cheile a tot ceea ce există în Univers și pe Pământ.

Ne poate apărea că un bătrân înțelept care ne ajută să înțelegem mai profund această viață, să vedem dincolo de aparențe și să ne apropiem mai mult de noi prin diverse practici spirituale. Dacă avem nevoie de cunoaștere, atenție, nu de informație sau cunoștințe, ci de cunoaștere dincolo de cuvinte, el este cel care ne poate ajuta. Spre exemplu, ne putem conecta la energia apei să primim toată cunoașterea lui.

De cele mai multe ori nu putem explica ceea ce primim de la Arhanghelul Raziel pentru că lucrează direct pe nivelul sufletului (nu mai trece prin minte) însă pur și simplu ȘTIM: ce avem de făcut, care este pasul următor, cum să curgem ca o apă, cum să ne apărăm drepturile, etc. Important este să nu încercăm să înțelegem când vorbim despre Arhanghelul Raziel pentru că el nu lucrează pe mental ci mult mai profund, la niveld de suflet. De aceea, una dintre zicalele lui este “Nimic nu este ceea ce pare”. Există mai multe aspecte ale unei situații și este bine să privim dincolo de aparențe.

Arhanghelul Raziel și-a făcut mult mai simțită prezența dina nul 2017. când energia lui a fost necesară ca să ne întoarcem la esență, să ne întoarcem spre noi prin diferite practici spirituale. A preluat ștacheta de la Arhanghelul Mihail și ne va aduce “acasă”, acesta va fi sentimentul. Împreună cu Arhanghelul Gabriel, Raziel ne poate ajuta să aflăm care sunt darurile noastre primite de la Dumnezeu și cum putem să le punem în valoare. Este de asemenea Arhanghelul responsabil cu creșterea noastră spirituală. El ne poate ajuta să accesăm cunoașterea pe care am dobândit-o în alte vieți, cunoaștere de care cel mai probabil avem nevoie acum.

Îngerii sunt energie și ei pot lua orice formă, așa că fiecare dintre noi putem percepe îngerii diferit, ca energie, ca și culoare, ca și intensitate. Însă în mod frecvent Arhanghelul Raziel apare într-o energie curcubeu. Eu îl simt pe Arhanghelul Raziel având o energie de magician, de alchimist, simți cum energia lui “te lucrează” însă la un nivel subtil. Este o energie care te poate duce departe, când te conectezi la energia lui este foarte posibil să adormi sau să ți se rupă filmul, asta pentru că el lucrează direct pe suflet, punând pe “mute” mentalul, gândurile. Când ne conectăm la Arhanghelul Raziel putem simți că nu avem control asupra lucrurilor și asta ne poate speria, însă este de bine.

Arhanghelii nu au gen, însă au energie preponderent masculină sau feminină. Arhanghelul Raziel are energie masculină. Simbolurile după care îl putem recunoaște pe Arhanghelul Raziel sunt curcubeul, bagheta magică, diverse simboluri sacre, “bătrânul” sau “pustnicul”.”

Vrei să lucrezi cu Arhanghelul Raziel? Îți recomand Atelierele:

 

Citat din broșura “Mesaje de la Arhangheli” ce însoțește cărțile oracol cu același nume create de Delia Mureșan, iar imaginile sunt create de catre Andreia Martinescu.

BIBLIOGRAFIE

Arhangheli și maeștri înâlțați – Doreen Virtue
Archangels Oracle Cards – Doreen Virtue
Angel Prayers Oracle Cards – Kyle Gray

Acest articol are un comentariu

  1. Cornelia Hausmann

    Mulțumesc cu recunoștință și iubire,Delia pentru acest material.🙏❤
    Azi dimineață m-am trezit în gând cu numele Arhanghelului Raziel iar acum am caut la tine pe Blog să descopăr ce reprezintă si ce rol are Arhanghelul Raziel.Este atât de evident că sunt pe drumul cel bun să continui, să știu care sunt darurile mele,să primesc cunoașterea dobândită în alte vieti,să mă conectez la înțelepciunea divină, la energia apei,la cunoașterea “secretele Universului ” printr-o practică spirituală.
    Multumesc cu recunoștință și iubire Arhnghele Raziel.🙏❤

Lasă un răspuns