You are currently viewing Arhanghelul SANDALFON

Arhanghelul SANDALFON

  • Post comments:1 Comment

“Numele Arhanghelului Sandalfon înseamnă în greacă ,,frate” sau ,,împreună” și face referire la fratele sau Arhanghelul Metatron. Doar cei doi au avut viață pe Pământ, după cum zis Arhanghelul Metatron fiind Prorocul Enoh, iar Arhanghelul Sandalfon fiind Prorocul Ilie. Ei sunt singurii al căror nume nu se termină în ,,el” care înseamnă al lui Dumnezeu” pentru că ei au avut trup și experiență pe Pământ. Asta nu înseamnă că nu sunt ai lui Dumnezeu ci din contră, ne ajută mai mult pentru că ei cunosc ce înseamnă viața pe Pământ, pot empatiza, ne pot înțelege și pot interveni într-un fel în care ceilalți arhangheli nu pot.

În fișa de post a Arhanghelului Sandalfon găsim preocuparea lui pentru muzică, ne dă mesaje prin muzică, ne ajută să fim inspirați de muzică sau chiar să creăm muzică. Să nu uităm că muzica are putere vindecătoare și poate contribui la starea noastră de bine. Așa se explică de ce se joacă împreună cu Metatron, cu playlistul meu la inițieri. Când auzim o melodie s-ar putea ca versurile să ne spună ceva, e posibil ca Sandalfon să ne răspundă la rugăciuni, asta fiind o altă sarcină pe care o are acest minunat arhanghel.

El apare de multe ori cu o tavă de argint pe care suntem rugați să punem scrisorile cu doleanțele noastre către Dumnezeu și el se va asigura că vor ajunge la Dumnezeu, dar se va asigura și că ni se va răspunde.

Arhanghelul Sandalfon ne învață blândețea și ne ajută să ne găsim ,,tribul”, să gaism oameni ca noi, oameni care să ne accepte așa cum suntem și care să se bucure de prezența noastră în viața lor. Ne învață de asemenea să primim pentru că doar atunci când acceptăm să primim putem înțelege clar mesajele pe care îngerii le transmit și putem acționa în consecință. Altfel interpretăm ,,cum credem noi”.

Îngerii sunt energie și ei pot lua orice formă, așa că fiecare din noi putem percepe îngerii diferit ca energie, ca și culoare, ca intensitate. Însă în mod frecvent, Arhanghelul Sandalfon apare într-o lumina turcoaz, ca marea.

Arhanghelii nu au gen, însă au o energie preponderent masculină sau feminină. Arhanghelul Sandalfon are o energie masculină. Simbolurile după care îl putem recunoaște pe Arhanghelul Sandalfon sunt: cheia sol, tot ce ține de muzică și rugăciune, tava de argint, scrisoarea.”

Vrei să lucrezi cu Arhanghelul Sandalfon? Îți recomand Atelierele:

 

Citat din broșura “Mesaje de la Arhangheli” ce însoțește cărțile oracol cu același nume create de Delia Mureșan, iar imaginile sunt create de catre Andreia Martinescu.

BIBLIOGRAFIE

  • Arhangheli și maeștri înâlțați – Doreen Virtue
  • Archangels Oracle Cards – Doreen Virtue
  • Angel Prayers Oracle Cards – Kyle Gray

Acest articol are un comentariu

  1. Mihalache Vasile

    Va multumesc mult cu recunostia si iubire

Lasă un răspuns