You are currently viewing Arhanghelul ZADKIEL

Arhanghelul ZADKIEL

  • Post comments:0 Comments

“Numele Arhanghelului Zadkiel înseamnă – Dreptatea lui Dumnezeu”. O sarcină importantă trasată de Dumnezeu în fișa de post a acestui minunat Arhanghel este legată de memorie. El ne ajută să ne aducem aminte de informațiile de care avem nevoie, să reținem mai bine anumite informații și împreună cu Arhanghelul Gabriel ne ajută atunci când avem de trecut examene sau teste.

Zadkiel ne ajută și să fim profesori buni și să găsim cele mai bune metode de a preda sau de a transmite mai departe o anumită informație sau tehnică. De asemenea ne poate aminti situații pe care le-am îngropat în subconștient și este nevoie să iasă la suprafață pentru transformare și vindecare. Lucrează și cu memoria fiecărui organ pentru că noi putem stoca în memoria organelor energii negative care la fel, au nevoie de vindecare și transformare.

Arhanghelul Zadkiel ne poate aduce revelații – Ce anume din trecut mai avem de vindecat? sau ne aduce aminte de momentele care au fost grele însă am trecut peste ele fără să învățăm cu adevărat din acele experiențe. O sarcină esențială pe care o are Arhanghelul Zadkiel este de-a transforma aceste amintiri, aceste emoții și a transmuta această energie în una pozitivă și benefică. De aceea mai este numit Arhanghelul Transformării sau al Flăcării Violet

Eu îl simt pe Arhanghelul Zadkiel ca pe un Arhanghel care face curat în tot felul de unghere ale sufletului, dar și în corpul fizic, transmută și transformă tot ce stă acolo nefolosit și ocupă loc, o altfel de eliberare față de cea a Arhanghelului Jeremiel care merge mult pe eliberare emoțională din trecut.

Arhanghelul Zadkiel este un Arhanghel intelectual, totul trebuie să aibe logică și să știm clar ce avem de făcut. În sarcina lui cade și curățenia pe care el o aduce să facă dreptate, ne ia de pe cap tot ceea ce ne împiedică în a face pașii necesari, chiar dacă uneori nu ne place când facem asta. Însă eu pentru dreptate divină lucrez cu Arhanghelul Raguel, deoarece de cele mai multe ori ne simțim nedreptățiți de o anumită persoană și Raguel este cel care aduce armonie în relații.

O altă sarcină importantă pe care i-a trasat-o Dumnezeu Arhanghelului Zadkiel este de-a fi ca EL – milostiv și drept. Așa că Arhanghelul Zadkiel ne ajută să fim milostivi și drepți. Așa că Arhanghelul Zadkiel ne ajută să avem compasiune față de noi, în primul rând, dar și față de celelalte persoane cu care interacționăm, pentru că nu știm fiecare cu ce bagaj vine și ce istorie are în spate.

Alături de Arhanghelul Uriel, Zadkiel vine cu soluții noi, de genul: Hai să ardem chestia aia pentru că îți găsesc eu ceva mai bun. De asemenea ne trimite acolo unde este nevoie de noi să fim de ajutor.

Îngerii sunt energie și pot lua orice formă, așa că fiecare dintre noi putem percepe îngerii diferit ca energie, ca și culoare, ca și intensitate. Însă în mod frecvent Arhanghelul Zadkiel apare în violet, energia flăcării violet sau în albastru, un albastru puternic că valurile marii.

Arhanghelii nu au gen, însă au energii preponderent masculine sau feminine. Arhanghelul Zadkiel are energie masculină. Simbolurile după care îl putem recunoaște pe Arhanghelul Zadkiel sunt: flacăra violet, torța, foc, carte deschisă, organe, valuri, poziția de rugăciune.”

Vrei să lucrezi cu Arhanghelul Zadkiel? Îți recomand Atelierele:

 

Citat din broșura “Mesaje de la Arhangheli” ce însoțește cărțile oracol cu același nume create de Delia Mureșan, iar imaginile sunt create de catre Andreia Martinescu.

BIBLIOGRAFIE

Arhangheli și maeștri înălțați – Doreen Virtue
Archangels Oracle Cards – Doreen Virtue
Angel Prayers Oracle Cards – Kyle Gray

Lasă un răspuns