Atelier cu Arhanghelul Raguel

Continuam seria atelierelor dedicate arhanghelilor cu minunatul Arhanghel Raguel – MARTI, 26 IUNIE 2018, in Bucuresti, orele 19.00. Numele lui inseamna „Prietenul lui Dumnezeu” si este un arhanghel care se ocupa de relatii. El aduce armonie si dreptate divina in toate relatiile noastre. Evident ca nu este intamplator ca in luna iunie, luna in care avem de facut curat in relatiile noastre, vine si Arhanghelul Raguel sa aduca pace si echilibru. Sa nu uitam insa ca dreptatea divina de multe ori nu este aceeasi cu dreptatea pe care o consideram noi, asa ca Raguel ne ajuta sa ne aliniem cu Voia Divina.

Un alt rol al Arhanghelul Raguel este sa rezolvam conflictele pe care le avem, sa ne impunem respectul, sa stim sa spunem NU, sa nu mai facem compromisuri calcand pe sufletul nostru. Tot el ne ajuta sa ne eliberam de vinovatie si sa ne iertam atunci cand credem ca am gresit sau am incalcat liberul arbitru al unei alte persoane.

Da, trebuie sa recunoastem: relatiile sunt complicate insa ca sa putem sa le intelegem cu adevarat avem nevoie de intelepciune si echilibru. Abia atunci intelegem de ce au fost necesare anumite experiente in viata noastra.

Asadar daca vrei sa rezolvi un anumit conflict, daca ai nevoie de dreptate divina, daca vrei sa aduci armonie in relatii tale sau pur si simplu vrei sa inveti mai multe despre acest minunat Arhanghel, te astept cu drag la un atelier pentru sufletul tau.

Cu drag,

Delia

 

Locurile sunt limitate.

Pret: 150 Ron.

Locatia se va anunta participantilor.

Inscrierile se fac AICI