You are currently viewing Calauzire divina – momentul DIVIN creat pentru noi pe 9 aprilie 2016

Calauzire divina – momentul DIVIN creat pentru noi pe 9 aprilie 2016

  • Post comments:0 Comments

Dupa mai bine de 5 ani de urmat calauzirea ingerilor simt si mai ales STIU ca atunci cand imi comunica ceva e necesar sa nu las nimic sa imi stea in cale. Si atunci.. cand primesc confirmari, chiar dupa atata vreme, sunt UIMITA de cat de frumos se aranjeaza lucrurile.

Cand am aflat de dorinta oamenilor de a face evenimentul “Intalnire cu ingeri si maestri spirituali” si la Bucuresti am avut emotii.. e primul eveniment mai mare pe care il organizez la Bucuresti, insa stiam ca daca este o data cand va trebui sa aiba loc este 9 APRILIE. Nu stiam “de ce” si nu mai mai intreb insa devin “incapatanata” atunci cand e vorba de a urma calauzirea ingerilor. Desi am avut cateva provocari am tinut mortis sa fie data de 9 aprilie.

Nu sunt astrolog insa cand vad ca ceea ce ma ghideaza ingerii si evenimentele astrale se plieaza asa de bine, topai de fericire.

Intr-o discutie cu un om drag, eu bucurandu-ma ca pe 7 aprilie e LUNA NOUA si spunandu-i de calauzirea lui Metratron cu setarea de intentii, eram asa fericita ca DIN NOU se aranjeaza toate lucrurile pentru binele tuturor participantilor.

Acest om drag, care “intamplator” este si astrolog s-a uitat un pic la ce au pregatit ingerii si cum se alinieaza astrele pentru noi atunci. Veti fi uimiti de mirare.. asa cum am fost si eu.

Asadar va asteptam la momentul UNIC din an creat special pentru noi!

Mai jos gasiti textul scris de Mihaela Muresan:

“În luna aprilie a.c., mai precis în zilele de 8 aprilie, începând cu ora 9:10, 9 aprilie (întreaga zi) și 10 aprilie, până la ora 8:58, are loc un eveniment foarte important; este unic în întregul an calendaristic şi poartă numele de ”NUNTA COSMICĂ”. Nunta cosmică se defineşte ca fiind perioada de timp în care cele două luminarii – Soarele și Luna – sunt în exaltare, ceea ce înseamnă că Soarele se află în Berbec, iar Luna este în Taur. Poziția de exaltare a celor două planete ne aduce un plus de energie, ajutând astfel ființa să se autodepășească, să-și mărească aspirația spirituală, dar și încrederea în sine și în propriile sentimente și emoții. Este cel mai constructiv moment din an și conferă energie la maximum. Ne putem seta intențiile pentru o materializare foarte rapidă și ușoară, în acord cu Voința Divină, ne putem ruga cu ardoare pentru a simți iubirea, harul și plenitudinea Tatălui Ceresc.
Cele două energii, cea lunară și cea solară, sunt în armonie perfectă și la un maximum de potențial. Ne simțim echilibrați, puternici, altfel decât am fost până în acel moment; simțim că putem atinge cerul cu mâinile și că picioarele ne sunt foarte bine înfipte în pământ. Acum se creează noua ființă, pentru că avem căldura intensă, dar și trăirea necesară; avem dorința puternică, dar și emoția aferentă. Știm cine suntem și ce ne dorim.
În data de 9 aprilie 2016, la ora 9 dimineața, ora Bucureștiului, Ascendentul se află în zodia Gemenilor, ceea ce predispune la o mare deschidere spre a afla informații noi, la o curiozitate în ceea ce privește lumea exterioară și informația oferită, la o dorință de a studia, de a comunica, de a lega prietenii lungi și trainice. Ceea ce este mai interesant este faptul că se creează un canal de comunicare directă cu Dumnezeu, prin intermediul emoțiilor, al trăirilor, dar și la nivel mental – fiecare dintre participanți va simți această legatură și această atingere directă a îngerilor.
Totodată, se formează și o piramidă de pământ între Luna din Taur, Jupiter din Fecioară și Pluton din Capricorn, care vorbește despre rodnicie și belșug, despre obținerea unor rezultate concrete și ferme, despre creștere spirituală, de transformarea și alchimizarea prin iertare, iubire și magie interioară a unor emoții inconștiente și a unor informații din subconștient în înțelepciune și în bogăție interioară. Această piramidă de pământ ne ajută să înțelegem trecutul, să vindecăm rănile dureroase și să vedem magia momentului prezent. Conștientizăm că suntem maeștrii propriei noastre vieți, că emoțiile ne sunt aliați de încredere, că propriile trăiri ne apropie și mai mult de Dumnezeu, de ingeri și de propria noastră ființă și lumină. Avem parte de constientizări puternice, de trăiri intense, dar pline de bucurie și de har.
Aderăm la grupuri spirituale cu încredere și iubire necondiționată, pentru că acolo întâlnim prieteni de suflet. Suntem mai deschiși și mai exaltați față de tot ceea ce vine spre noi, suntem altfel decât până acum – dornici de metamorfoză, iar această transformare se face în timp, cu determinare și se simte atât de puternic în interiorul nostru, dar și în relațiile cu ceilalți. Acționăm cu mare înțelepciune și curaj, dar și plini de pasiune spre a ne împlini pe noi, dar și pe ceilalți. Nu suntem singuri și nici singuratici, chiar dacă mai avem momente în care ne simțim izolați sau ne dorim solitudine, formăm un grup mare și puternic, o adevarată familie statornică, pură și perfectă, care se ghidează după lumina ei interioară, conectată fiind la Sursa Divină. Scopul ei este de a se regenera, de a accesa energia primordială și de a se hrăni cu seva divinității, de a crește din punct de vedere spiritual, indiferent de timpul necesar sau de obstacolele pe care le întâlnește în cale. Aceste opreliști sunt doar trambulinele spre un alt nivel spiritual.
Dăm dovadă de multă iubire, compasiune, dar și de visare cu ochii deschiși. Simțim din plin energia binefacătoare a îngerilor și a lui Dumnezeu; suntem plini de credință și de încredere în Sursa Divină și în lumea nevazută, dar simțită, a îngerilor. Suntem dornici de a sacrifica și a ierta ceea ce nu ne mai servește pentru binele nostru suprem; avem parte de intuiții puternice, iar aceste intuiții sunt în strânsă legătură cu aspirațiile spirituale profunde, cu cercetarea idealului și cu găsirea sensului vieții pentru fiecare participant în parte.
Ne este răscolit adâncul ființei noastre, tocmai pentru a învăța lecția totală a compasiunii, devenim mai meditativi, ne eliberăm de limitările raționale și intelectuale, stimulând percepțiile extrasenzoriale. Ne putem branșa usor la sfera de manifestare a iubirii cristice și să ne facem din asta un țel în viață. Curajul de a accepta aceasta transformare este dublat de iubirea pe care o avem pentru semenii noștri și pentru noi înșine.
Energia începutului este prezentă în tot ceea ce facem, iar această energie devine motorul care ne propulsează tot înainte, învăluindu-ne în mantia caldă a iubirii. Așadar, sus cu noi si cu inimile noastre! Este timpul să ne dăm voie să fim ceea ce ne dorim să fim pe acest pământ!
Doamne ajuta!

Mihaela Mureșan
Astrolog”

 

Asadar nu uitati sa va inscrieti la acest eveniment ce se anunta o ocazie minunata pentru a trai minuni.

Inscrie-te AICI.

 

Lasă un răspuns