You are currently viewing Calea inimii

Calea inimii

  • Post comments:1 Comment

Este foarte interesant cum ne asteptam cand venim in aceasta viata sa avem deja drumul batatorit, poate chiar ditamai autostrada. De aceea de multe ori facem alegeri doar pentru ca „drumul” sau „autostrada” pare mai sigura.

Insa adevarul este ca in aceasta viata avem doar carari si aceste carari sunt nebatatorite pentru ca ne asteapta pe noi. Nimeni nu are solutiile magice, nimeni nu ne poate spune ce este bine si ce nu este bine, iar fiecare experienta ne sflefuieste si ne pune in valoare. In momentul in care alegi sa iti urmezi intuitia, sa faci ceea ce simti, de cele mai multe ori vei realiza ca esti pe calea inimii. Singura cale care te va duce exact acolo unde ai nevoie sa fii si singura cale adevarata.

In viata te vei rataci de multe ori, insa calea inimii te va chema mereu. Sa ramai conectat la tine cand sunt multe lucruri care te distrag este un mare dar in aceste timpuri. Asa ca imagineaza-ti mereu cum ingerii tai, ghizii tai lucreaza si te cheama. Du-te dupa aceasta chemare, ai incredere in ea si abia atunci solutiile miraculoase o sa apara.

Traieste din plin, fara nicio ezitare, chiar daca nu vezi decat primul pas pe care il ai de facut, chiar daca poate e ceata sau totul este haos, nu uita sa mergi mereu inainte, sa mergi dupa acea chemare, pe calea inimii.

Vei avea parte de multe teste, te vei rataci de multe ori, insa daca ceri ajutorul intotdeauna vei gasi drumul inapoi spre tine si spre inima ta.

Asadar asuma-ti drumul, mergi cu incredere pe carari nebatatorite, asculta-ti mereu ingerii si ghizii care te duc pe calea inimii.

Cu drag,

Delia

Acest articol are un comentariu

  1. Draghici Teodor Sergiu

    Foarte interesant….am 63 de ani si constat ca viata mea a fost un haos,am călătorit numai pe cărări întortocheate,dar acum 1an si 1/2am am gasit o autostradă care nu se mai termina,este plină de fericire si iubire,provocări la tot pasul. Atunci am inteles ca am întâlnit prima dată un înger,un suflet pereche,absolut tot…eram aron de lucrurile astea. Am început să evolueze si acum in viata mea a aparut inca un inger cu o armata. Iti multumesc Delia ca ai aparut in viata mea exact la momentul potrivit…totul se intampla cu un scop…

Lasă un răspuns