Înscrie-te în Comunitatea "Chemarea Îngerilor" pentru a avea prioritate la acest serviciu!

Dacă simți chemarea angelică, înscrie-te pe lista de așteptare și vei fi contactat pentru o programare la momentul potrivit.

Primește călăuzirea îngerilor prin intermediul cărților oracol

Îngerii ne vorbesc prin oameni, prin sincronicități și în anumite momente din viața ta ai nevoie de un ghid, o persoană care să te susțină să ai credință și încredere în ceea ce simți. Mă bucur că eu am primit acest rol în această viață.

Citirile angelice nu sunt ghicit în cărți. În momentul în care apelezi la ajutorul îngerilor este bine să lași deoparte orice așteptare, să vrei cu adevărat ajutorul (care nu înseamnă să se întâmple lucrurile cum vrei tu) și să primești călăuzirea divină. Îngerii îți confirmă ceea ce tu știi la nivelul sufletului, dar poate ți-a fost greu să recunoști, poate nu ai vrut să vezi adevărul, poate nu ai suficientă încredere în ceea ce simți.

De-a lungul celor aproape 12 ani…

Am susținut oamenii să meargă pe calea inimii și să aibă credință și încredere. De asemenea prin intermediul citirilor anuale i-am susținut să fie pregătiți la nivelul sufletului pentru provocările vieții.

Cu îngerii alături totul este mai ușor și mai frumos

Atunci când apelezi la ajutorul îngerilor nu apela din energia disperării sau „vreau să îmi spună altcineva ce să fac.” De asemenea nu uita că nu poți pune întrebări legate de liberul arbitru al altor persoane, dacă facem asta atât eu cât și tu le încălcăm libertatea și putem lua asupra noastră lecțiile acelei persoane. Putem însă întreba ce ne recomandă îngerii să facem în legătură cu o anumită relație. Asumă-ți responsabilitatea și cere călăuzire și claritate. Eu îmi doresc ca puterea să fie la tine. Nu da oricui puterea ta lăsându-i să decidă pentru tine. Atunci când ești asumat ești pe o vibrație mai înaltă, așa vei putea înțelege clar ce ai de făcut și vei putea pune în aplicare mesajele îngerilor.

Despre citirile pe teme generale

Tot ceea ce ai tu de făcut este să ai o listă de întrebări

De-a lungul anilor am observat că cele mai eficiente citiri sunt cele generale, adică ai o listă de întrebări legate de călăuzirea îngerilor pentru:

  • sănătate,
  • ce poți să faci legat de o anumită relație,
  • legat de anumite provocări din viața ta.

… și vom sta de vorbă cu îngerii

Voi lucra cu diverse cărți oracol, spre exemplu pe sănătate îl voi întreba pe Arhanghelul Rafael, pentru întrebări punctuale legate de ceea ce ai de făcut pe Arhanghelul Mihail, pentru misiune personală vom sta de vorbă cu Arhanghelul Gabriel și vom consulta cărțile care vorbesc de misiunea în această viață, pentru relațiile parinți-copii vom consulta cărțile care vorbesc despre emoții și gestionarea relațiilor, etc.

O altă citire extrem de eficientă este citirea anuală

De obicei la final de an sau în prima lună din anul următor, dar poate fi făcuta în orice lună a anului.

Voi transmite mesajele pentru fiecare lună în parte folosind cărțile de tarot cu îngerii.

Această citire cuprinde călăuzirea îngerilor pentru 12 luni, cu detalii pentru fiecare lună în parte.

Spre exemplu dacă vrei să te pregătești pentru anul care urmează îți recomand să faci această citire în decembrie sau în ianuarie pentru anul ce vine.

Însă dacă simți că vrei să te țină cineva de mână, să îți readucă aminte ce ai de făcut, să știi care este energia pentru fiecare lună și cum să te raportezi, putem alege să facem asta în oricare lună din an pentru 12 luni, să zicem din august 2020 până în august 2021.

Vei știi:

  • care Arhanghel este alături de tine?
  • ce energie are fiecare lună: de apă, aer, foc sau pământ?
  • de ce trebuie să ții cont?
  • vei mai primi mesaje de la îngerii iubirii, îngerii abundenței, Arhanghelul Rafael și îngerii vindecării ca să știi care sunt prioritățile și ce ai de făcut.

În cadrul acestei citiri nu vei pune întrebări ci voi transmite doar eu care sunt mesajele pentru fiecare lună în parte folosind cărțile de tarot cu îngerii.

Evident se ține cont și de liberul tău arbitru, dacă într-o lună ți se spune să nu acționezi iar tu faci asta, s-ar putea ca ceea ce îți spun îngerii să se decaleze. De asemenea, dacă te deconectezi de la călăuzire este posibil să pierzi din mesajele pe care îngerii le au pentru tine.

Informații importante

Datorită numărul mari de solicitări și al programului meu încărcat există un timp de așteptare de aproximativ 2 luni. Însă de fiecare dată când vei avea sedința cu mine, va fi exact momentul potrivit pentru tine. Pune-ți intenția aceasta, să se întâmple atunci când este momentul cel mai bun și așa va fi.

Am rugămintea înainte de a te înscrie și de a alege tipul de citire angelică să citești cu atenție descrierea de mai sus. De asemenea pentru a putea sa mă concentrez pe mesajele îngerilor, asigură-te că ești într-un mediu în care să stai liniștit(ă), fără întreruperi sau alte lucruri care ne pot distrage atenția.

Citirea poate fi înregistrată cu acordul tău, multe din informațiile primite de la îngeri pot face sens ulterior.

Înregistrarile ședintelor sunt confidențiale. Ședințele au loc exclusiv pe skype.

Cei care au urmat cursul de tarot cu îngeri cu mine, inclusiv modulul de avansat, pot face și ei la rândul lor citiri anuale. 

Puteți să le contactați pe:

Mirela Morar – 0720117343

Cosmina Mureșan – https://www.facebook.com/muresan.cosmina.3

Marilena Chis – https://www.facebook.com/profile.php?id=100082704654116 (conexiuni angelice)

Cristina Donisan – https://www.facebook.com/profile.php?id=100089234097877&mibextid=ZbWKwL (Pe frecvența îngerilor)

Diana Baisan – poate fi contactată pe adresa de email baisandiana2017@yahoo.com sau la numărul de telefon – 0745410059.

Alege tipul de citire dorit si inscrie-te pe lista de asteptare folosind formularul de la finalul paginii.

Înscrie-te pe lista de așteptare