You are currently viewing Ce vrea Dumnezeu? – despre VIATA
http://www.uamodna.com/assets/articles/image/th1zr28x/fullsize.jpg

Ce vrea Dumnezeu? – despre VIATA

  • Post comments:0 Comments

“Oamenii vor intelege ca viata nu este nicio scoala si nici o perioada in care dai probe. Daca Dumnezeu nu vrea nimic, nu exista niciun motiv sa dai probe. Daca oamenii sunt UNA CU DUMNEZEU, nu exista nimic ce trebuie invatat, exista doar necesitatea de a ne aminti ceea ce a fost uitat.

Oamenii vor intelege ca viata nu e un chin in cursul caruia sufletul se lupta sa ajunga inapoi la Dumnezeu, ci este mai degraba un proces continuu, prin care sufletul cauta sa evolueze, sa se dezvolte si sa experimenteze natura sa intrinseca, cea care este nelimitata si Divina. Va fi clar, de asemenea, ca acest proces, numit EVOLUTIE, nu se sfarseste niciodata, dar este experimentat vesnic de catre suflet, la nivele diferite si in forme de viata diferite.

Oamenii vor intelege, de asemenea, ca viata nu este limitata la ceea ce poate fi perceput prin cele cinci simturi, ci este mult mai ampla si mai profunda in dimensiune decat si-au imaginat vreodata, sau au fost vreodata invatati de religie. Un rezultat al acestei noi invataturi este ca mult mai multa atentie i se va acorda acelei dimensiuni care nu este perceputa prin cele cinci simturi, iar aceasta va fi baza pentru o noua intelegere a vietii si a modului in care ea poate sa devina o experienta fericita si minunata.

Viata nu va mai fi traita cu un ochi indreptat spre viata de apoi si cu un ochi spre ceea ce este creat, exprimat si experimentat la multe niveluri de perceptie, in Sfantul Moment de ACUM. Oamenii vor deveni pe deplin constienti ca ACUM este singurul timp care exista.

Viata nu va mai fi traita ca o lipta sau ca un efort “de a ne intoarce acasa” la Dumnezeu – ci, mai degraba, ca o expresie a naturii intrinsece a fiecaruia, care curge liber si care este nelimitata si Divina. “A ajunge in Rai” nu va mai fi scopul suprem al vietii. A crea Paradisul, oriunde te-ai afla, va fi perceput ca obiectiv principal.”

Extras din cartea Ce vrea Dumnezeu, Neale Donald WALSCH

Lasă un răspuns