Curs de Tarot cu Îngerii – Inițierea

Atenție, cursul nu se desfășoară pe Zoom sau pe Facebook, ci după înscriere vei primi acces la materiale direct aici pe site, pentru a le parcurge în ritmul tău propriu.

Despre Cursul de Tarot

Tarotul este o formă de divinație străveche dar care de-a lungul timpului a dobândit o conotație negativă. Este foarte adevărat că încă se folosește tarotul pentru “a ghici” viitorul și poate influența în mod negativ viața persoanei care apelează la astfel de citiri.

De aceea, în cadrul acestui curs, voi insista pe a transmite călăuzire, pe tot ce înseamnă mesaje pragmatice dar care transmit energie pozitivă și fără a induce nicio clipă frica. De aceea am rezonat cu acest set de tarot cu îngerii unde mesajele sunt prezentate într-un mod pozitiv chiar dacă de cele mai multe ori ne scot din zona de confort. Spre exemplu, în loc de cartea cu mesajul “Moartea”, îl avem pe Arhanghelul Azrael care ne vorbește despre transformare.

În cadrul acestui curs voi insista și pe tot ce înseamnă activarea intuiției, înțelegerea mesajelor care vin ca și transmisiune, pe simboluri și pe conexiunea profundă cu mesajele Arhanghelilor dar și pe mesajele celor 4 elemente: aer, apă, foc și pământ.

Vom parcurge următoarele subiecte:

Acest curs îți va furniza tot ce ai nevoie pentru a începe să practici citirile cu cărțile de tarot cu îngerii. Pe măsură ce vei practica vei avea și mai multă încredere în mesajele pe care îngerii le transmit prin tine.

Te asigur că dacă te atrage acest curs, cândva, în altă viață, ai folosit această practică iar acum doar trebuie să ți-o reamintești și să o adaptezi la vremurile noastre.

După finalizarea acestui curs vei putea participa la un curs la nivel avansat axat pe tipuri de etalări pentru a putea face citiri la nivel profesionist.

Toți cei care cumpără cursul vor primi acces la materiale direct aici pe site, în contul de client.

Te aștept cu drag,

Delia

Atenție, cursul nu se desfășoară pe Zoom sau pe Facebook, ci după înscriere vei primi acces la materiale direct aici pe site, pentru a le parcurge în ritmul tău propriu.

Acest curs vine la cererea voastră și mă recomandă faptul că sunt certificată de către Radleigh Valentine ca și Angel Card Reader, am adus cărțile de tarot cu îngerii în România participând direct la traducerea lor și de asemenea am făcut mai multe cursuri de citiri cu cărțile oracol atât cu Doreen Virtue, Kyle Gray cât și cu Collete Baron-Reid.

Investiția ta:
555 lei

Butonul te redirecționează pe pagina de comandă.

După înscriere vei primi acces la materiale direct aici pe site, pentru a le parcurge în ritmul tău propriu.

Contact

×

Cart