You are currently viewing De ce par unele rugăciuni să rămână fără răspuns

De ce par unele rugăciuni să rămână fără răspuns

  • Post comments:0 Comments

“Un aspect al liberului arbitru este nevoia de a explica de ce par unele rugăciuni să rămână fără răspuns. Această frustrare este foarte comună pe Pământ, îndeosebi atunci când cineva se roagă pentru starea de sănătate a unei persoane dragi.

Este foarte important să înțelegi că deciziile pe care le ia un suflet în legătură cu sănătatea și cu durata vieții sale pe Pământ sunt extrem de personale. Acestea sunt decizii luate liber de el, ținând cont de mai mulți factori.

Atunci când cineva trece printr-o boală gravă, conștiința sa se află deja în rai într-o stare asemănătoare unui vis perpetuu. În aceste momente, îngerii îi arătă sufletului respectiv ce opțiuni are. El nu numai că înțelege, dar chiar experimentează ce ar însemna să opteze pentru vindecare, pentru părăsirea planului terestru și reintegrarea în rai, sau pentru alte posibilități.

Sufletul experimentează anticipat cum îi va afecta alegerea sa pe cei dragi. Spre exemplu, sufletul unei persoane care a trecut printr-un accident grav experimentează ce ar  însemna să trăiască în continuare cu un handicap grav, afectând stilul de viață al familiei sale, sau să părăsească planul fizic, riscând astfel să le provoace celor dragi o durere și mai mare. Sufletul își cântărește opțiunile și ia decizia pe care o dorește, cu ajutorul ghizilor săi spirituali.

Fii convins că nicio decizie de a trăi sau de a muri nu este luată vreodată cu ușurință. Dacă un suflet este ferm hotărât să rămână pe Pământ, nimeni nu îl poate împiedica. În astfel de momente, cei care se  roagă pentru el consideră că Dumnezeu le-a răspuns la rugăciuni. Ce-i drept, aceste rugăciuni pot convinge sufletul să opteze pentru a rămâne pe Pământ, contribuind inclusiv la întărirea legăturilor pline de iubire între membrii familiei. 

Absolut toate rugăciunile sunt ascultate, simțite și receptate în cer. Atunci când te rogi pentru sănătatea cuiva, tu îl înconjori cu energia caldă a iubirii… atât timp cât ești interesat exclusiv de binele persoanei pe care te rogi, nu de persoana ta.

La fel ca în cazul dăruirii, rugăciunile pot fi motivate fie de iubire, fie de frică. Prin urmare, dacă te rogi pentru sănătatea unei persoane dragi pentru că nu îți dorești ca aceasta să sufere și pentru că îți pasă de fericirea și de îndeplinirea menirii sale pe Pământ, rugăciunea ta este ancorată în iubire și va avea indiscutabil efecte pozitive asupra persoanei respective. Dacă te rogi însă pentru ea deoarece te temi de consecințele pe care le-ai suportat personal în urma pierderii sale, rugăciunea ta derivă din teamă. 

Ceea ce primești este echivalent cu ceea ce oferi, iar acest lucru este valabil întotdeauna. Unul din motivele pentru care multe rugăciuni par să rămână fără răspuns este că ele rămân în planul terestru interior, al vibrațiilor de joasă frecvență. Este ca și cum ai forța producerii unui miracol, dar nu ai obține decât miraj iluzoriu material, care nu poate dura prea mult.

Sursa – Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști – Doreen Virtue

Lasă un răspuns