You are currently viewing DELETE

DELETE

  • Post comments:2 Comments

Ce faci cand se aduna prea mult praf in viata ta? Ce faci atunci cand praful este de fapt in sufletul tau si oricat vrei nu il poti sterge, nu poti sa ii dai “delete”?

Ai vrea sa uiti o imagine dar nu o poti sterge, nu o poti arunca, ea revine si te supara de fiecare data.

Ai vrea sa uiti o durere, insa ea revine si te face sa te simti ca si atunci cand ai trait-o. Ai vrea sa uiti o persoana, insa acea persoana e inca vie in sufletul tau si oricat ai incerca sa o stergi nu reusesti.

Ai vrea sa stergi praful de pe sufletul tau incarcat insa cu cat incerci mai mult cu atat ranile sunt parca si mai mari. E ca si atunci cand ajungi sa zgarii mobila de ciuda ca nu se sterge acea pata care te obsedeaza.

Dar cum poti proceda? Ca nu poti sa iti scoti sufletul afara, sa il scuturi bine si sa il lasi asa un pic la aerisit pana cand isi revine si in niciun caz nu ii poti da delete.

Ceea ce trebuie sa faci este o schimbare. Ei… mare desteptaciune am zis. 🙂

Totul tine de schimbare si de felul in care privim noi viata. Bine bine, dar concret cum putem scapa noi de acel praf… acele amintiri care ne bantuie sufletul si care nu fac altceva decat sa ne tina in trecut si sa ne priveze de viitorul pe care vrem sa il avem?

Te invit intr-o calatorie…

Vizualizeaza prima data imaginea de care vrei tu sa scapi: poate acel sef care striga la tine, poate acel fost iubit care inca e in sufletul tau, etc., orice amintire pe care vrei tu sa o stergi din sufletul tau. Nu intra foarte tare in acea stare, ci doar vezi acea imagine sa iti dai seama ce auzi cand o vizualizezi si ce simti legat de ea.

Apoi vizualizeaza o noua imagine care reprezinta sufletul tau liber si usor… te poti imagina undeva la plaja sau poate intr-o poiana, undeva unde tu te poti regasi. La fel vizualizeaza cat mai bine acea imagine; poate auzi ceva acolo si fii atent la ceea ce simti legat de ea… oare cum e sa ai sufletul usor?!

Vizualizeaza aceste imagini undeva in fata ta, alege tu care sa fie in dreapta si care in stanga, ca si cand ai avea in fata doua tablouri. Apoi ceea ce trebuie sa faci este sa iti imaginezi cum imaginea in care ai sufletul curat se suprapune cu imaginea de care vrei sa scapi.

Cum poate marea sa curete acea imagine… sau poate vezi cum iarba creste peste acea imagine de care vrei tu sa scapi. Lasa-ti imaginatia sa zburde. Aceasta este o modalitate simpla de a da “delete” acelor amintiri inradacinate in viata noastra si care nu ne lasa sa traim. Fa acest exercitiu de fiecare data cand acea imagine, acea durere, revine. Poate nu o sa iti reuseasca din prima insa cu siguranta va avea efectul dorit.

O alta modalitate este de a scapa de acele obiecte sau poate emailuri, orice ne tine legat de trecut. Doneaza-le, fa pe cineva bucuros cu acele obiecte care pentru tine nu reprezinta decat mult praf pe suflet. Sterge acele emailuri care iti reamintesc de o viata care a fost si care nu va mai fi.

Da delete la ce nu iti mai trebuie in viata, sterge praful de pe sufletul tau. Acesta va simti ca a primit un cadou si va vrea sa iti multumeasca deschizandu-se si atragand in viata ta ceea ce tu iti doresti.

Cu drag,

Delia. 🙂

Acest articol are 2 comentarii

  1. Magda Marie

    Da,așa este dar mai greu reusesti,eu nu am reușit total de la moartea sitului. Multesc,cu drag Maria

  2. Mary Marinela

    Recunosc că am mult praf in sufletul meu si cred că datorită tie reusesc să ii dau delete ..te pup Delia esti minunată

Lasă un răspuns