[cs_section id=”” class=” ” style=”margin: 0px; padding: 45px 0px; ” visibility=”” parallax=”false”][cs_row id=”” class=” ” style=”margin: 0px auto; padding: 0px; ” visibility=”” inner_container=”true” marginless_columns=”false” bg_color=””][cs_column id=”” class=”” style=”padding: 0px; ” bg_color=”” fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″][cs_text id=”” class=”” style=”” text_align=””]Perspectiva mea asupra comunicarii cu ingerii

Sunt in continua formare, mereu invat, sunt atenta la tot ceea ce vine spre mine. Consider ca nu exista un singur adevar, asadar desi unele informatii despre ingeri, se bat cap in cap, toata lumea detine adevarul.

Ceea ce insa am facut a fost sa studiez diverse perspective, nu doar a lui Doreen Virtue, despre ingeri. Asa am reusit acum dupa 5 ani de zeci de seminarii si meditatii sustinute, dupa mii de citiri cu cardurile oracol, sa am o perspectiva personala asupra acestei lumi fascinante.

Ingerii sunt ENERGIE, ei iau forma pe care noi o putem percepe. Unii ii vedem grasuti si cu aripi, altii ii percepem ca pe niste batrani intelepti. Absolut orice forma pe care tu o percepi este ok. Starea pe care ei ti-o dau de iubire neconditionata este cea care conteaza. Te simti ca in bratele divinitatii si nu ai mai vrea sa pleci.

Pentru inceput va fi greu sa ii percepi, mai ales datorita mintii care nu lasa vocea interioara sa se auda. Insa cu rabdare si iubire vei ajunge in aceasta lume. Ingerii sunt pentru toata lumea, nu ai cum sa nu „rezonezi” cu aceasta lume asa ca sigur este potrivita pentru tine.

Cum ne sunt transmise mesajele?

La nastere am primit niste daruri iar acestea apoi nefolosindu-se nu sunt active, insa toate sunt in noi. Prin intermediul acestor daruri primim mesajele de la ingeri.

1. CLARVEDERE

E vorba despre ceea ce vezi cu ochii fizici (spre exemplu cauti un raspuns si vezi un panou pe care este un mesaj: este raspunsul tau) sau ochii mintii.
Aceasta abilitate se poate dezvolta.
Uita-te de exemplu pierdut pe o suprafata alba sau uita-te pe LANGA persoana din fata ta, nu in ochii ei ca sa poti vedea.
Vedem astfel cu vederea periferica (acolo nu e judecata). Asa vedem ingerii, vedem aura, vedem imagini care ne pot transmite mesaje importante.

2. CLARAUDITIE

E vorba de ce auzi: poate fi vocea ta interioara, poate fi un cantec cu care te-ai trezit sau care e „intamplator” la radio, poate fi o persoana care trece pe strada si desi nu vorbeste cu tine ci cu altcineva, mesajul iti suna si tie.

3. CLARSIMTIREA

Una din cele mai uzuale modaliati este clarsimtirea. Simtim pur si simplu ceva… atingere, gadilat in gat, caldura, racoare, furnicaturi etc.

4. CLARCUNOASTEREA

E vorba de gandurile pe care le ai, stii de undeva din adancuri, dar nu stii de unde, pur si simplu stii. Spunem ceva ce nu am spune in mod normal (channeling). Poate fi un mesaj daca aveti ganduri multe inseamna ca persoana din fata voastra are prea multe ganduri. Asadar mare atentie la ce va trece prin minte.

O intrebare pe care o primesc des este: Cum stii ca sunt mesaje de la ingeri si nu de altundeva? Poate mintea iti joaca feste?

In primul rand nu ai justificari. Vine mesajul, il simti. Adica nu mai poti spune: il iubesc si stau in aceasta relatie pentru…. si invoci motivele. Stii ca acolo e necesar sa fii.. il/o iubesti.. PUNCT.

Mesajele sunt aceleasi, ti se spune mereu acelasi lucru, nu acum ceva si apoi altceva. Iar daca vin deja de peste 3 ori clar este mesaj de la ingeri.

Despre protectie

In primul rand acest cuvant te programeaza, atunci cand zici protectie inseamna IMPLICIT ca te protejezi de CEVA. Incerc sa evit cat se poate, desi este destul de greu, acest cuvant. Imi place sa folosesc cuvinte pozitive, stim cat de mult ne influenteaza cuvintele. Asadar spun: Ma simt in siguranta sau pentru a ma simti in siguranta il chem pe Arhanghelul Mihail.

Metode pe care le putem folosi:

LUMINA ALBA – culoare/lumina – e generala, ajuta la siguranta fizica, a ta, in masina, avion etc.
Cum facem asta: Arhanghele Mihail, ajuta-ma si inveleste-ma in alb, intr-o MANTIE de lumina alba. Facem o baie in aceasta lumina.
ENERGIA CURGE ACOLO UNDE NE PLASAM ATENTIA.

ROZ – ajuta inima sa ramana deschisa si energia iubirii sa fie prezenta.
Se foloseste atunci cand predai sau esti cu clientii sau colegii. Te ajuta sa comunici din inima dar sa nu preiei energia celor din jur.

VIOLET/MOV – cand vrem sa fim noi cu noi insine (e mai groasa decat celelalte).
Se foloseste in multime cand sunt energii cu care nu te simti asa bine, atunci cand ai nevoie de introspectie. Flacara violet transforma orice energie in iubire.

Aceasta energie te face sa te simti in siguranta insa dureaza atata vreme cat suntem conectati la ea. Daca spunem „prostii”, daca judecam, daca gandim negativ, normal ca se duce.

Despre atasamente
Am invatat si eu de la o prietena draga ca nu folosim TAIEREA atasamentelor ci desprinderea lor. Cand vorbim de taiere energia curge si se imprastie ceea ce nu este tocmai ok. Cand facem desprindere de atasamente, fiecare ramane cu energia lui.

E important sa intelegem ca totul este posibil in lumea ingerilor. Comunicarea cu ei se construieste, exact ca si comunicarea cu parintii tai. E ceva la ce muncesti, exersezi. Asadar ingerii ne ajuta daca vrem sa fim ajutati si daca ne lasim calauziti. Noi nu putem vedea toate datele si nici solutiile, de aceea de cele mai multe ori ingerii vin cu solutii la care nici nu te-ai fi asteptat.

Nu cred ca exista doar anumite culori pentru anumiti arhangheli, sau anumite cristale, sau ingeri pentru anumite zile etc. Fiecare are o legatura speciala si este doar a lui. Suntem unici de ce am crede ca totul este copiat la indigo si de ce ceea ce functioneaza la mine crezi ca functioneaza si la tine?

Initierea asta presupune ca tu sa primesti „firul direct”, sa nu mai depinzi de nimeni si sa stii ca ei sunt deja IN tine si cu tine. La initire se activeaza de fapt abilitatile arhanghelilor si ingerilor care exista deja in tine.

Toti, fara exceptie, putem comunica cu ingerii. Nu este doar un har al cuiva, singura diferenta dintre mine si tine este poate de misiune. Adica eu am fost aleasa sa dau mai departe aceste informatii prin aceste seminarii si initieri.

Ingerii te ajuta sa intelegi si de cele mai multe ori ei iti CONFIRMA ceea ce simti si stii deja. De aceea, la citiri, atunci stii ca ai facut o citire acurata cand persoana simte ca a primit acele confirmari si se simte mai usoara.

TOTUL ESTE SIMPLU DACA LASI MINTEA LA O PARTE SI AI CREDINTA. NU INCERCA SA INTELEGI DOAR ACCEPTA SI ACTIONEAZA!

Asadar bine ai venit in lumea ingerilor!

Te asteptam! ☺[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section]