Despre mine

Am simtit prezenta ingerilor de mica, fiind o persoana mereu pusa pe nazbatii, am stiut mereu ca cineva acolo sus ma iubeste. Bunica mea imi povestea de ingerul pazitor (cred ca mai toti am invatat ingerasul de la bunici) si aveam un sentiment de siguranta pe care apoi, de-a lungul timpului, l-am pierdut.

Prin 2004-2005 am gasit „intamplator” un site unde te invata cum sa te rogi la ingeri. Era fascinant. Eram fara loc de munca, intr-o situatie nu tocmai placuta, aveam un zbucium interior de nedescris.

Slabisem aproape 10 kg si parca orice faceam nu imi gaseam „locul de munca” pe care il doream. Deja devenise obositor sa trimit cv-uri si sa merg la atatea interviuri.

Atunci am primit pentru prima data calauzirea ingerilor, clar ce aveam de facut, insa nu am vrut sa o urmez. O persoana logica, rationala doar nu se roaga la ingeri si se mai si asteapta la minuni. Cam asa gandeam atunci.

Asadar desi am dat de acel site, desi am stiut din acel moment ca drumul meu nu este ca si angajata in cadrul unei companii… am ratacit inca vreo 3 ani.

Ei.. sunt o incapatanata si sigur povestea mea va este cunoscuta. Este pe undeva si povestea voastra.

Asadar am mers din „esec” in „esec”… asa credeam eu pana in 2008 cand in sfarsit am ales sa construiesc ceva pe cont propriu, ascultasem vocea ingerilor.

Vocea mea interioara, de atata zbucium si neliniste, nu se auzea… ragusea si tot obosea sa imi spuna acelasi lucru mereu si mereu.

Asadar aceasta a fost pregatirea mea pentru ce urma sa vina. In 2008 cand am inceput erau putini care cunosteau conceptele de coaching, dezvoltare personala. Ei.. tot ce am trait anterior, mi-am dat seama ca au fost niste binecuvantari, chiar daca nu le-am vazut atunci asa.

Acum stiu cand cineva se zbate, acum stiu si recunosc cand cineva lasa mentalul sa preia conducerea si nu crede in vocea interioara. Acum stiu cum e sa nu iti urmezi menirea si calea inimii. Daca nu as fi avut acele experiente, nu as fi fost azi aici.

Intre 2008 si 2011 am continuat sa invat, am parcurs zeci de cursuri, online si nu numai. Am fost intotdeauna insa fascinata de ce se intampla in afara, mai ales in SUA. Asadar am inceput cu autori gen: Joe Vitale, Bob Procter (am participat la prima lui conferinta in Bucuresti), apoi Neale Donald Walsh, Greg Braden etc.

Eram fascinata, materializam mult, chiar daca era criza economica am reusit sa imi urmez calea inimii si sa trec peste tot felul de dificultati. Stiam acum ca ma indrept spre ceva, chiar daca nu stiam despre ce e vorba.

Pentru ca eram atat de incantata de tot ce gaseam am inceput sa aplic in workshopurile si proiectele sustinute de Asociatia Schimbare Pozitiva, pe care o infiintasem, si am inceput sa scriu articole pentru a fi o inspiratie pentru ceilalti.

In 2011 am iesit dintr-o librarie cu un set de carduri, nu am inteles de ce le-am cumparat. Tin minte ca stateam in fata librariei si ma uitam la ele „Mesaje de la ingerii tai” si nu ingelegeam la ce imi vor fi de folos.

Si la serile pe care le mai tineam am inceput sa ma „joc” cu aceste carduri, mesajele veneau la fix si ma uimeau. Atunci am auzit foarte tare vocea interioara, vocea ingerilor: „E timpul sa povestesti despre noi.” Primul moment a fost de panica… adica ce stiu eu despre ingeri, ce sa povestesc?!
Si mesajul a ramas ca o banda stricata si se tot repeta. Acum ca mi-am facut curatenie in viata il auzeam foarte bine.

Asadar intr-o zi, asa un pic suparata, am zis: OK… daca asta e necesar sa fac, atunci dictati. M-am pus in fata calculatorului sa scriu un anunt despre un workshop care se numea: „Povestea ingerilor”.

Textul (pe care noroc ca il am salvat pentru ca nu mi-l aminteam) suna asa:

„O seara dedicata ingerilor si comunicarii cu ei. O seara magica in care ne vom simti mai aproape de divinul din nou. Va astept sa povestim despre ingeri, sa ii intelegem si sa primim mesajele pe care ni le comunica. Vom face si o meditatie care sa va apropie de ei.”
In mod normal la seminariile si workshopurile mele dura o vreme pana se inscria lumea. Dupa ce am postat acest anunt, m-am dus pana la baie, cand m-am intors aveam deja grupa formata.

Eu psiholog de profesie, dar mai ales TRAINER, atunci cand ma pregateam pentru un workshop sau seminar, aveam notite, scheme, materiale etc.
Iar acum, pentru acest workshop, mi-am dat seama ca nu ma pot pregati, ca nu am date concrete, ca nu sunt o „autoritate” in domeniu si m-au napadit toate fricile. Iar tot ce auzeam cand intrebam… eu ce o sa fac: povestesti despre noi. Asa ca ii stiam pe cei mai importanti arhangheli si am povestit despre ei, dar mai ales ne-am conectat la ei si am primit o multime de mesaje. O fost chiar o seara magica.

Tot in acel an mi-am setat o intentie: sa particip la conferinta Celebrate your life din Chicago unde printre multi alti speakeri de renume era si Doreen Virtue. De fapt ea a deschis conferinta.

Din acel moment, daca mai aveam nevoie de confirmari, am stiut ca misiunea mea va fi sa aduc sa le fac cunostinta oamenilor cu ingerii. Asa ca dupa ce m-am intors in tara am inceput sa tin in toata tara seminarii si meditatii alaturi de ingeri. Tot atunci am facut grupul pe facebook „Intalnire cu ingerii” si pe zi ce trece am devenit tot mai conectati la aceasta energia minunata a ingerilor.

Tot in acel an Charles Virtue a venit in Romania si am primit banii de curs cadou, asa ca am urmat si certificarea „oficiala”.

Din acel moment parca aripile mi-au crescut si zi de zi a fost inca un pas spre asumarea acestei meniri minunate de MESAGER AL INGERILOR.

Cand inima iti vorbeste tot ce ai de facut este sa asculti.

Cu drag,
Delia