Despre mine

...o chemare a sufletului...

Povestea mea este despre o chemare a sufletului. Vine o vreme când nu mai știi cine ești și ce vrei de la viață. Este acel moment de “rătăcire” când singura șansă este să descoperi divinitatea din tine.

Multă lume crede ca m-am trezit într-o dimineață și mi-am spus: “Gata! De azi o să lucrez cu îngerii.”

Am auzit chemarea, însă ca o persoană încăpățânată ce sunt, m-am lăsat mult așteptată. Am avut noroc și am în continuare, că îngerii au răbdare cu mine și cu ritmul meu.

Dacă vrei să știi dacă am ascultat dintotdeauna călăuzirea îngerilor, ei bine, nu este așa. A fost nevoie să lucrez cu mine, să renunț la control, să învăț să primesc și să las lucrurile să se așeze așa cum este mai bine pentru mine.

...am descoperit coaching-ul...

Așadar prin 2004-2005 am fost la o răscruce de drumuri și am ales zona de confort. Am ales ce CREDEAM că mi se potrivește, ce ERA ÎN RÂNDUL LUMII, ce i-ar face mândri pe cei din jurul meu, însă nu am ales ce am simțit și nu mi-am asumat niciun risc. Ba mai mult am amânat să merg pe drumul meu și în ciuda tuturor piedicilor am așteptat să apară „acea” oportunitate.

Am lucrat în mediul corporatist și am încercat din răsputeri să mă adaptez. Simțeam că trag de mine și nu îmi găseam locul. La un moment dat mi s-a dat ocazia să lucrez cu oamenii și am descoperit coaching-ul. Așa s-a aprins luminița în mine și atunci mi-am zis că aș vrea să aprind luminițe în sufletele oamenilor.

Această luminiță a hrănit apoi vocea mea interioară, am prins curaj și așa am ajuns în 2008 la primul curs de dezvoltare personală. Poate te regăsești și tu în povestea mea.

...aruncarea în necunoscut și asumarea...

A urmat apoi aruncarea în necunoscut și asumarea. Am realizat că nu mai pot aștepta, că visele nu devin realitate, ci eu dau viață viselor mele. În 2008, într-un moment deloc prielnic deschiderii unui sediu, poate vă amintiți de criza financiară de atunci, eu am ales să îmi urmez inima.

Pentru tot ceea ce am clădit, de atunci până acum, am muncit, am căzut și m-am ridicat. De nenumărate ori.

Vocea mea interioară, modul în care îmi vorbeau îngerii, răgușise, a fost nevoie să am răbdare cu mine, să îi dau voie să își ia locul meritat în viața mea.

Așadar în 2008 am început să fac coaching de cariera, combinând experiența mea din resurse umane, cu formarea mea psiholog și psihoterapeut și am continuat să mă formez în tot ce înseamnă dezvoltare personală și spirituală. Pentru că îmi doream să aprind luminițe în sufletele oamenilor am început să scriu articole, să țin evenimente și workshopuri.

...combinația ta de daruri nu o are nimeni...

De la bun început mi-am pus intenția să învăț de la cei mai buni oameni din domeniu, așa că am decis să merg în Statele Unite, apoi în Europa, la workshopuri și evenimente, participând astfel la zeci de cursuri. Această formare continua si in ziua de azi.

Am avut onoarea să îi cunosc pe majoritatea liderilor din zona de dezvoltare personală și spirituală: Dr. Wayne Dyer, Louise Hay, Marianne Williamson, Deepak Chopra, Greg Braden, Bruce Lipton, Joe Dispensa, Bob Proctor, Neale Donald Walsch, Caroline Myss, Don Miguel Ruiz, Doreen Virtue, Kyle Gray, Diana Cooper, Colette Byron Reid, John Holland, James van Praagh etc.

Am fost inspirată de ei însă mi-am dorit mereu să rămân EU, cu misiunea mea, și să nu pun pe nimeni pe piedestal. Așa am creat ceea ce am azi, stilul meu personal și mă bucur să las amprenta mea în sufletele oamenilor care știu și ei că sunt unici, speciali. Combinația ta de daruri nu o are nimeni pe acest Pământ.

...niciodată nu este prea târziu...

Revenind la începuturile mele, chiar dacă nu era ușor, chiar dacă aveam provocări, parcă zburam, pentru că pentru prima dată îmi urmam vocea inimii și simțeam că sunt acolo unde mă vrea Dumnezeu. Însă știam că asta nu este totul, undeva în mine mai era ceva ascuns, ceva ce încă nu vroiam să îmi asum.

Atunci când ești pe acest drum, este absolut necesar să fii o inspirație pentru ceilalți așa că m-am lăsat încet călăuzită spre o nouă etapă în viața mea. Schimbare si flexibilitatea au devenit de atunci o constantă, iar eu sunt dovada vie că niciodată nu este prea târziu și da, se poate să îți trăiești viața autentic și frumos.

În 2011 am ieșit dintr-o librărie cu un set de cărți oracol în mână. Țin minte cum mă uitam la ele și mă gândeam ce o sa fac eu cu aceste cărți oracol „Mesaje de la îngeri.” Deja dobândisem aceea încredere că tot ce vine spre mine este spre binele meu și știam că nimic nu este întâmplător.

...a fost nevoie să UIT tot ceea ce știam...

Timid, atunci când am simțit am folosit aceste cărți oracol la cursurile mele și am început să primesc confirmările că drumul meu este alături de îngeri. Așa a și fost. Am primit apoi clar mesajul de a spune public povestea îngerilor, de a fi un mesager al lor și deși nu credeam că la un eveniment despre îngeri o să am înscrise prea multe persoane, spre uimirea mea, a fost evenimentul la care locurile s-au ocupat imediat.

Din acel moment până azi, de fiecare dată când fac activități cu și despre îngeri, simțind că îi ajut pe oameni să fie mai aproape de îngeri și de Dumnezeu, simt o bucurie divină, o bucurie ca a unui copil care reușește să facă ceva minunat. Acest sentiment de mirare și descoperire a minunilor pe care le fac zilnic îngerii îl am și acum și este la fel de intens și de minunat.

Ca să pot urma calea îngerilor a fost nevoie să UIT tot ceea ce știam. Eu ca psiholog de meserie, dar mai ales ca trainer, atunci când eram în fața oamenilor, simțeam nevoia să mă pregătesc temeinic. Însă îngerii lucrează PRIN mine, tot ceea ce este necesar să fac este să mă dau deoparte. A fost una din cele mai grele misiuni pentru mine. Multă vreme țineam hârtii în mână, ca să mă „ancorez” de ceva.  Pregătirea se face cu totul altfel alături de îngeri.

...conectați la această energie minunată...

Drumul nu a fost lipsit de provocări. Evident datorită presiunilor celorlalți am început să am îndoieli: că nu am diplomă, cine sunt eu să fac asta, nu sunt suficient de pregătită etc. Sunt convinsă că fiecare trecem prin această etapă. Crede-mă te simt și am fost acolo. Indiferent câte formări aș fi avut, mă gândeam că nu sunt suficiente.

Însă, pentru că am cerut ajutorul, îngerii au făcut totul posibil. Am ajuns atât în Statele Unite pentru a primi acea certificare, dar și în România am participat la certificările organizate de Charles Virtue. Poate te gândești că am avut bani, ei nu aveam bani, însă materializam ușor. Am învățat să îmi setez intenții și dacă este necesar să fac un curs sau să fiu undeva, să se întâmple acel lucru.

Pentru certificarea făcută de Charles Virtue am primit banii cadou. Este fantastic atunci când ești pe drumul tău cum toate porțile ți se deschid. Mereu spun: pentru îngeri nu există vise mare sau vise mici, dorințe mari sau dorințe mici, tot ceea ce ne face fericiți cade în sarcina lor să ne ajute.

...îmi doresc ca povestea mea să te inspire...

De aproape 9 ani sunt ghidul oamenilor în lumea îngerilor. Uitându-mă în urmă, am parcurs un drum de la niște cărți oracol ce au ajuns în mâinile mele, la a publica primul meu set de cărți oracol: “Mesaje de la Arhangheli”. Acum acest set de cărți oracol ajunge “întâmplător” în mâinile a mii de persoane. Doar acest lucru vorbește de la sine.

Mă bucur să văd zilnic cum oamenii descoperă această lume a îngerilor și aleg să își transforme viața. Când misiunea te cheamă, te lași să curgi acolo unde este nevoie de tine.

Îmi doresc ca povestea mea să te inspire, să urmezi vocea inimii și să îi lași pe îngeri să facă parte din viața ta. Abia aștept să citesc sau să aud povestea ta.

În concluzie nu uita când îți vorbește inima tot ceea ce ai de făcut este să o asculți.

Mulțumesc că ești aici alături de mine.

Cu drag,

Delia

Pentru că am avut șansa să cunosc câțiva dintre cei mai importanți oameni din domeniu vreau să închei povestea cu niște cadre vechi, dar foarte dragi: