Termeni si conditii:

Pentru a putea participa la orice eveniment organizat de Delia Muresan trebuie sa ai o varsta de minim 18 ani impliniti si sa fii clinic sanatos din punct de vedere fizic si psihic. Delia Muresan si nicio persoana asociata cu aceasta sau serviciile prestate de aceasta nu poate fi considerata responsabila pentru deciziile luate de catre tine ca participant. Participarea la aceste evenimente nu iti da solutii sigure pentru nicio problema personala ai avea, tu trebuie sa iti asumi responsabilitatea pentru propria viata.

Ingerii nu iti dau promisiuni sau garantii, ci doar informatii practice si calauzire. Delia Muresan este doar un mesager al ingerilor si ea nu se angajeaza in niciun fel de diagnostic sau tratament de orice fel. Niciuna dintre recomandarile primite in cadrul evenimentelor Deliei nu trebuie sa inlocuiasca un tratament medical, psihiatric sau o decizie de natura juridica sau financiara. Daca ai nelamuriri in aceste domenii, te rugam sa consulti un profesionist in acest domeniu.

Prin achizitionarea oricaror servicii oferite de catre Delia Muresan, esti de acord cu termenii si conditiile care sa ateste ca ai inteles ca orice alegeri si decizii pe care le faci sunt pe propria raspundere, acceptand astfel ca ai apelat la serviciile oferite de catre Delia Muresan, asumandu-ti intreaga responsabilitate pentru orice decizie de-a ta.