Evenimente

Iubirea de sine – raspunsul la multe dintre intrebarile tale

BUCURESTI, MARTI, 28 MAI 2019, ora 19.00

Iubirea de sine este unul dintre cele mai importante daruri pe care ti le poti face in aceasta viata. Ea trebuie sa fie radacina pe care sa construiesti absolut orice si tot iubirea de sine este cea care te conduce spre evolutie.

Abia atunci cand practici si accesezi cu adevarat iubirea de sine (pentru ca multi credem ca o facem dar nu este asa) abia atunci putem spune ca traim o viata cu sens.

Vezi detalii Vezi calendar

Arhetipurile – Ce te impiedica sa fii TU, cel autentic?

De 3 ani lucrez cu arhetipurile in taberele mele iar rezultatele sunt uimitoare.

Ce sunt arhetipurile? Arhetipurile sunt rolurile pe care le jucam, care au atat lumina cat si umbra, ele ne conecteaza la subconstientul nostru si la reteaua noastra interioara.

Caroline Myss, persoana care a studiat arhetipurile, spune ca “fiecare arhetip reprezintă un program de computer, realizat de propriul set de mituri specifice, şi propriul tezaur de simboluri şi legende culturale, asociate fiecărui mit.”

Vezi detalii Vezi calendar

Meditatii alaturi de ingeri

Din septembrie 2011 am inceput meditatiile cu ingeri la CLUJ. Daca ai fost deja la intalnirile cu ingeri sau cunosti deja lumea ingerilor, meditatiile sunt pasul urmator prin care tu poti comunica cu ei. Nu e insa obligatoriu sa fii intai la initierea in terapia cu ingerasi ca sa vii la meditatii. Daca simti ca trebuie sa vii nu ezita.

Vezi detalii Vezi calendar

Initiere in terapia cu INGERI

Sunt, pana in acest moment, peste 300 de persoane care au participat la initierea in terapia cu ingeri din toata tara incepand doar cu anul 2013. Insa din 2011 pana in prezent am tinut sute de intalniri cu ingerii, am inregistrat meditatii si facut sute de citiri cu cardurile oracol.

In cadrul acestui weekend te voi invata TOT ceea ce stiu legat de terapia cu ingeri. Pe langa formari am o vasta experienta practica, daca poti sa spui asa :), sau mai bine zis am experienta in conectarea, comunicarea si terapia cu energiile ingerilor, ZI DE ZI.

Vezi detalii Vezi calendar

Tabara „Intalnirea ta cu tine” IRLANDA, Wicklow – 3-11 IULIE 2019

Pitoreasca si in mari proportii, traditionala, Irlanda mai este cunoscuta si sub denumirea de „Insula de Smarald” datorita plaiurilor sale vesnic verzi care ofera iubitorilor de natura nenumarate peisaje de basm cu parcuri si paduri unice!

Irlanda este una din destinaţiile turistice unice ale lumii, o ţară plină de energie si cu o vibratie aparte. Peisajele găsite aici sunt sălbatice si parca iti vorbesc, te poti pierde in verdele infinit.

Vezi detalii Vezi calendar

Tabara „Intalnirea ta cu tine” Aegina, Grecia

31 AUGUST – 7 SEPTEMBRIE 2019.

Te invităm într-o tabără de 8 zile în care să-ți dai întâlnire tu cu tine pe un tărâm al spiritualității, un tărâm încărcat de istorie, acolo unde încă se simt urmele zeilor și zeițelor (vom vizita templul zeiței Aphea), acolo unde energia vindecă trecut, prezent și viitor. Vom vizita Mănăstirea Sfântului Nectarie, Mănăstirea Sfintei Ecaterina si a Sfântului Mina, unde ne vom conecta la energia lor, vom primi mesaje si ne vor ajuta în procesul de vindecare emoțională.

Vezi detalii Vezi calendar

Tabara „Intalnirea ta cu tine” MALTA

  • 12-19 MAI 2019

Ingerii ne indreapta pasii spre o noua destinatie speciala: Malta. Datorita istoriei bogate si mai ales datorita cunoasterii profunde care exista acolo putem sa primim informatii si intieri care sa ne ajute in misiunea noastra.

Se spune ca in aceasta zona, pe vremea Atlantidei, se afla universitatea atlantilor, care ii invata in special despre vise dar si ii ajuta sa isi dezvolte abilitatile extrasenzoriale. Daca ar fi un popor de la care sa invatam credinta este cel maltez, care s-a incapatat sa ramana pe metereze indiferent de cine a venit peste ei.

Vezi detalii Vezi calendar

Angel Retreat – Tabara de armonizare „Intalnirea ta cu tine” – Sarmizegetusa

Am fost calauzita de ingeri sa fac mai multe tabere la Sarmizegetusa in locuri mirifice aproape de cer, de natura si mai ales aproape de natura noastra divina.

Asadar intre 20-23 IUNIE 2019  ne vedem la Pensiunea Moara lu’ Antone, un loc cu oameni primitori si care ne-au pregatit un program minunat – va vom tine in suspans si va vom dezvalui surprizele pregatite cu multa dragoste la momentul potrivit.

Vezi detalii Vezi calendar

Tabara “Intalnirea ta cu tine” – Poiana Marului – 25-28 iulie 2019

Am fost calauzita de ingeri sa fac o tabara in Poiana Marului, destinatie superba prin peisajul oferit, gatit de fiecare anotimp in cele mai frumoase culori, un loc mirific aproape de cer, in natura si mai ales aproape de natura noastra divina.

Vezi detalii Vezi calendar

Webinar – ​​​​​​​Asuma-te pe deplin

Miercuri, 20 iunie, ora 19:00

Pentru ca suntem in apropierea solstitiului de vara ingerii ne ajuta si ne sustin sa ne asumam pe deplin.

Asadar daca esti intr-o perioada de confuzie, daca esti la rascruce de drumuri, daca simti ca ai scapat lucrurile de sub control, daca simti ca esti blocat(a) atunci acest webinar este pentru tine.

Inscrie-te la Webinar