Evenimente

Iertarea – balsamul ce aduce vindecare

Iertarea este un dar pe care ti-l faci tie. Sa incepem acest an, in care ne insoteste Arhanghelul Zadkiel, invatand despre iertare, dar mai ales primind instrumentele necesare care sa te ajute atat sa ierti cat mai ales sa TE ierti.

Iertarea, dupa mine, este una din cele mai grele experiente pe care le primim in aceasta viata. Ca sa inveti cu adevarat iertarea, este necesar sa treci prin experiente nu tocmai placute.

Vezi detalii Vezi calendar

Meditatii alaturi de ingeri

Din septembrie 2011 am inceput meditatiile cu ingeri la CLUJ. Daca ai fost deja la intalnirile cu ingeri sau cunosti deja lumea ingerilor, meditatiile sunt pasul urmator prin care tu poti comunica cu ei. Nu e insa obligatoriu sa fii intai la initierea in terapia cu ingerasi ca sa vii la meditatii. Daca simti ca trebuie sa vii nu ezita.

Vezi detalii Vezi calendar

Initiere in terapia cu INGERI

Sunt, pana in acest moment, peste 300 de persoane care au participat la initierea in terapia cu ingeri din toata tara incepand doar cu anul 2013. Insa din 2011 pana in prezent am tinut sute de intalniri cu ingerii, am inregistrat meditatii si facut sute de citiri cu cardurile oracol.

In cadrul acestui weekend te voi invata TOT ceea ce stiu legat de terapia cu ingeri. Pe langa formari am o vasta experienta practica, daca poti sa spui asa :), sau mai bine zis am experienta in conectarea, comunicarea si terapia cu energiile ingerilor, ZI DE ZI.

Vezi detalii Vezi calendar

Tabara „Intalnirea ta cu tine” Aegina, Grecia

31 AUGUST – 7 SEPTEMBRIE 2019.

Te invităm într-o tabără de 8 zile în care să-ți dai întâlnire tu cu tine pe un tărâm al spiritualității, un tărâm încărcat de istorie, acolo unde încă se simt urmele zeilor și zeițelor (vom vizita templul zeiței Aphea), acolo unde energia vindecă trecut, prezent și viitor. Vom vizita Mănăstirea Sfântului Nectarie, Mănăstirea Sfintei Ecaterina si a Sfântului Mina, unde ne vom conecta la energia lor, vom primi mesaje si ne vor ajuta în procesul de vindecare emoțională.

Vezi detalii Vezi calendar

Tabara „Intalnirea ta cu tine” MALTA

  • 12-19 MAI 2019

Ingerii ne indreapta pasii spre o noua destinatie speciala: Malta. Datorita istoriei bogate si mai ales datorita cunoasterii profunde care exista acolo putem sa primim informatii si intieri care sa ne ajute in misiunea noastra.

Se spune ca in aceasta zona, pe vremea Atlantidei, se afla universitatea atlantilor, care ii invata in special despre vise dar si ii ajuta sa isi dezvolte abilitatile extrasenzoriale. Daca ar fi un popor de la care sa invatam credinta este cel maltez, care s-a incapatat sa ramana pe metereze indiferent de cine a venit peste ei.

Vezi detalii Vezi calendar

Angel Retreat – Tabara de armonizare „Intalnirea ta cu tine” – Sarmizegetusa

Am fost calauzita de ingeri sa fac mai multe tabere la Sarmizegetusa in locuri mirifice aproape de cer, de natura si mai ales aproape de natura noastra divina.

Asadar intre 14-17 MARTIE 2019 (primul retreat din 2019) si 20-23 IUNIE 2019 (al doilea retreat din 2019) ne vedem la Pensiunea Moara lu’ Antone, un loc cu oameni primitori si care ne-au pregatit un program minunat – va vom tine in suspans si va vom dezvalui surprizele pregatite cu multa dragoste la momentul potrivit.

Vezi detalii Vezi calendar

Tabara “Intalnirea ta cu tine” – Poiana Marului – 25-28 iulie 2019

Am fost calauzita de ingeri sa fac o tabara in Poiana Marului, destinatie superba prin peisajul oferit, gatit de fiecare anotimp in cele mai frumoase culori, un loc mirific aproape de cer, in natura si mai ales aproape de natura noastra divina.

Vezi detalii Vezi calendar

Webinar – ​​​​​​​Asuma-te pe deplin

Miercuri, 20 iunie, ora 19:00

Pentru ca suntem in apropierea solstitiului de vara ingerii ne ajuta si ne sustin sa ne asumam pe deplin.

Asadar daca esti intr-o perioada de confuzie, daca esti la rascruce de drumuri, daca simti ca ai scapat lucrurile de sub control, daca simti ca esti blocat(a) atunci acest webinar este pentru tine.

Inscrie-te la Webinar