Alină dorul de cei dragi cu Arhanghelul Azrael

Workshop cu Arhanghelul Azrael

Despre eveniment

Arhanghelul Azrael este arhanghelul care aduce alinare și confort și cel care ne ajută să punem punct unor situații din viața noastră. Unii l-au numit Arhanghelul morții însă Arhanghelul Azrael are un rol de consiliere, ne ajută și ne susține atunci când pierdem pe cineva drag sau îi ajută pe cei care pleacă dincolo să facătrecerea mult mai ușor.

Numele lui înseamnă „Cel care îl ajută pe Dumnezeu”, are o energie blândă dar fermă și simți susținerea lui. El ne transmite că vălul dintre lumi este fin și ar fi bine să ne deschidem și să învățăm să comunicăm cu cei de dincolo. El ne învață multe despre această trecere, ne învață că cei care pleacă sunt doar la un gând distanță și că oricând putem să îi simțim iar ei de acolo ne pot ajuta mult mai mult decât ar fi putut-o face aici pe Pământ.

Arhanghelul Azrael este cel care ne permite să luăm legătura cu cei plecați, ceea ce vom face în cadrul acestui atelier, și vei simți cât poate fi de eliberator și deloc înspăimântător să faci asta.

În apropierea „luminației”, cum spunem noi în Ardeal pe 1 noiembrie îi onorăm pe cei plecați prin intermediul Arhanghelului Azrael.

Info utile

Profită de locurile disponibile. Rezervă acum!

Investiția ta în acest eveniment este de numai 150 RON.

Locația va fi anunțată prin email participanților, după înscriere.

Înscrie-te acum!

Completezi un formular scurt și primești confirmarea prin email.

Formular de înscriere

Completează câmpurile de mai jos și vei primi un email de confirmare cu mai multe detalii. 

Nu funcționează formularul?

Dacă după ce completezi câmpurile de mai sus și apeși butonul MĂ ÎNSCRIU nu ești redirecționat spre o pagină de confirmare e posibil ca adresa ta de email să se fi dezabonat în trecut de la mailurile noastre. În acest caz te rugăm accesează linkul de mai jos și completează acolo formularul. Îți mulțumim!