Meditații alături de îngeri

cu Delia Mureșan

Despre eveniment

Aceste seri de meditații sunt croite special pentru ca fiecare persoană să primească răspunsurile pe care le caută. Îngerii sunt alături de noi în fiecare clipă și ei ne călăuzesc la fiecare pas. Fiecare dintre noi avem acces la această călăuzire și știm cu toții cât de important este să știi ce ai de făcut și să știi că nu ești singur(ă).

Din Septembrie 2011 conduc aceste seri de meditații, fiecare seară este deosebită pentru că îngerii ne dau informații despre energia momentului, ne pregătesc pentru perioada următoare și ne îndrumă ce avem de făcut.

Nu este obligatoriu să participi întâi la inițierea în terapia cu îngerași ca să vii la meditații însă îți recomand să te familiariezi cu meditațiile pe care le am pe canalul meu de YouTube. Dacă simți că trebuie să vii, nu ezita, înseamnă că îngerii au răspunsuri pregătite pentru tine.

Te aștept cu drag!

Info utile

Profită de locurile disponibile. Rezervă acum!

Investiția ta în acest eveniment este de numai 50 RON.

Locația va fi anunțată prin email participanților, după înscriere.

Înscrie-te acum!

Completezi un formular scurt și primești confirmarea prin email.

Formular de înscriere

Completează câmpurile de mai jos și vei primi un email de confirmare cu mai multe detalii.

Nu funcționează formularul?

Dacă după ce completezi câmpurile de mai sus și apeși butonul MĂ ÎNSCRIU nu ești redirecționat spre o pagină de confirmare e posibil ca adresa ta de email să se fi dezabonat în trecut de la mailurile noastre. În acest caz te rugăm accesează linkul de mai jos și completează acolo formularul. Îți mulțumim!