Alegeri care îți fac viața mai ușoară

Seminar alături de îngeri

Despre eveniment

Când ești departe de casă, într-o lume total diferită, ai nevoie de mai mult sprijin, ai nevoie să știi că ești înțeles / înțeleasă, ai nevoie să știi că cineva te ține de mână. Acceptă călăuzirea divină și începe să faci acele alegeri care îți fac viața mai ușoară.

Poate ai familie, prieteni alături dar fiecare își duce propria bătălie. Însă indiferent unde te afli, îngerii te însoțesc și vor să te ajute să aduci mai multa ușurință și bucurie în viața ta.

Vin spre tine cu inima deschisă pentru că am să îți împărtășesc informații și instrumente care te pot ajuta să aduci mai multă claritate, siguranță, bucurie, abundență, iubire, înțelepciune în viața ta.

Așadar, îți voi spune cum să te protejezi de energiile negative, cum să îți urmezi intuția și cum să materializezi astfel încât să atragi oamenii, situațiile și experiențele de care ai nevoie.

Vom face și meditații împreună astfel încât să mă asigur că vei primi răspunsurile pe care le cauți.

Te aștept cu drag.

Delia


Pentru achitarea biletului de participare se poate face plata si in valuta si se va face conversia in Ron la cursul de schimb al bancii de transfer.

Info utile

Profită de locurile disponibile. Rezervă acum!

Investiția ta în acest eveniment este de doar 150 RON (25 lire).

Locația va fi anunțată prin email participanților, după înscriere.

Înscrie-te acum!

Apasă pe butonul de mai jos și achită înscrierea. Când locația este confirmată vei primi un email cu toate detaliile necesare!

Formular de înscriere

Completează câmpurile de mai jos și vei primi un email de confirmare cu mai multe detalii. 

Nu funcționează formularul?

Dacă după ce completezi câmpurile de mai sus și apeși butonul MĂ ÎNSCRIU nu ești redirecționat spre o pagină de confirmare e posibil ca adresa ta de email să se fi dezabonat în trecut de la mailurile noastre. În acest caz te rugăm accesează linkul de mai jos și completează acolo formularul. Îți mulțumim!