Eliberează-te de trecut și atrage relații armonioase în viața ta

Workshop cu Arhanghelii Jeremiel și Raguel

  • București
  • Marți, 10 Septembrie 2019
  • 19:00

Despre eveniment

Ne întrebăm de multe ori de ce nu ni se întâmplă ce ne dorim, poate ne întrebăm dacă greșim ceva însă răspunsul este că stăm prea mult în trecut, visăm aiurea la viitor și nu trăim prezentul. Pentru a ni se materializa dorințele este important să facem loc pentru ele și asta înseamnă să eliberăm ce ducem în spate.

Oare cum ar fi să nu mai ducem gunoiul pentru o săptămână, sau o lună? Ei, așa este și cu acest trecut, mai exact cu acele blocaje din trecut care ne afectează în acest moment. Restul ce trebuie să rămână în trecut să rămână acolo.

Ca acel slogan: Ce se spune/face în Vegas, rămâne în Vegas. Așa și la noi: Ce este în trecut și nu mai este nevoie să fie dezgropat să rămână acolo. Însă ce este necesar să eliberăm din trecut – să iasă la suprafață și să înfruntăm ceea ce vine cu acceptare și detașare.

Arhanghelul Jeremiel ne ajută să ne eliberăm de trecut și să trăim în prezent. Iar Arhanghelul Raguel ne ajută ca în prezent să rezolvăm acele conflicte care încă mocnesc și nu ne dau pace. Aceste blocaje nu ne lasă să avem o viață împlinită, să atragem relații armonioase și să simțim că suntem mereu la locul potrivit în momentul potrivit.

Te aștept cu drag să lucrăm cu cei doi arhangheli pentru a sparge anumite blocaje și pentru a te deschide spre noi oportunități.

Delia

Info utile

  • Locuri limitate

Profită de locurile disponibile. Rezervă acum!

  • Costul biletului

Investiția ta în acest eveniment este de numai 150 RON.

  • Locație

Locația va fi anunțată prin email participanților, după înscriere.

Înscrie-te acum!

Completezi un formular scurt și primești confirmarea prin email.

Formular de înscriere

Completează câmpurile de mai jos și vei primi un email de confirmare cu mai multe detalii. 

Copyright 2018 - DeliaMuresan.ro - ANPC - SOL

SAVE THE DATE!

Vrem doar să te informăm rapid că ANGELS DAY 2019 va avea loc în 16 Noiembrie! Eliberează-ți calendarul!