[ATENȚIE] Acest eveniment este schimbat în webinar! Dă click pe butonul de mai jos pentru înscriere.

Atelier cu Arhanghelul Gabriel

Despre eveniment

Arhanghelul Gabriel este mesagerul DIVIN, este Îngerul Bunei Vestiri și în această seară cu siguranță ne va aduce vești bune. Așadar dacă ai anumite întrebări (indiferent despre ce este vorba), Arhanghelul Gabriel îți va putea răspunde.

Una dintre sarcinile Arhanghelului Gabriel este de a ne ajuta să ne urmăm misiunea pe care ne-a dăruit-o Dumnezeu, de a o înțelege pe deplin și de a ne exprima adevăratul potențial. O altă sarcină importantă este aceea de a ne conecta la copilul nostru interior, și astfel la iubirea de sine, pentru a fi în contact cu esența noastră.

În această seară ne va ajuta să ne simțim ca niște copilași divini, copilașii lui Dumnezeu, care merităm și primim iubire și merităm să avem o viață împlinită. Vom primi mângâiere, iubire dar și tăria de a face ceea ce am venit aici să facem pe Pământ.

Cu iubirea lui el ne motivează, ne ajută să ne asumăm responsabilitatea asupra vieții noastre și să renunțăm la a ne mai plânge, a fi victime, pentru că aici pe Pământ suntem cu toții la fel de iubiți, la fel de “norocoși”.

Dacă ești o persoană care are nevoie de creativitate, de a lăsa lucrurile să curgă, dacă simți că te încrâncenezi și ai nevoie de flexibilitate, dacă simți că nu ești blând(ă) cu tine, dacă ai nevoie să îți asumi mai mult vulnerabilitatea, atunci acest atelier este pentru tine.

Te aștept cu drag la un atelier pentru sufletul tău.

Info utile

Profită de locurile disponibile. Rezervă acum!

Investiția ta în acest eveniment este de doar 150 RON (25 lire).

Locația va fi anunțată prin email participanților, după înscriere.

Înscrie-te acum!

Dă click mai jos pentru a accesa pagina webinarului.

Formular de înscriere

Completează câmpurile de mai jos și vei primi un email de confirmare cu mai multe detalii. 

Nu funcționează formularul?

Dacă după ce completezi câmpurile de mai sus și apeși butonul MĂ ÎNSCRIU nu ești redirecționat spre o pagină de confirmare e posibil ca adresa ta de email să se fi dezabonat în trecut de la mailurile noastre. În acest caz te rugăm accesează linkul de mai jos și completează acolo formularul. Îți mulțumim!