Activează iubirea din tine

Atelier cu Arhanghelul Chamuel

Despre eveniment

De multe ori credem că iubim însă iubim din nevoie, din dorința de a nu fi singuri. Alteori ne îndrăgostim de IDEEA de iubire, însă iubirea aceea pură nu se caută, ci ea ne găsește pe noi, mai exact este vorba de iubirea de sine.

Iubirea de sine este unul dintre cele mai importante daruri pe care ți le poți face în această viață. Ea trebuie să fie rădăcina pe care să construiești absolut orice și tot iubirea de sine este cea care te conduce spre evoluție.

Abia atunci când practici și accesezi cu adevărat iubirea de sine (pentru că mulți credem că o facem dar nu este așa) abia atunci putem spune că trăim o viață cu sens.

În primul rând iubirea de sine este confundată cu egoismul, cu ideea greșită că dacă faci ceva pentru tine nu mai poți fi alături de ceilalți, îți “pierzi” bunătatea și dorința de a face “să fie bine”.

Iubirea de sine este direct conectată cu respectul de sine. Atunci când înveți să te respecți, abia atunci începi să te iubești cu adevărat. Iar atunci când înveți să te iubești pe tine începi să recunoști acele părți care au nevoie de iubire din ceilalți, reușești să te conectezi suflet la suflet.

Acest lucru va îmbunătăți semnificativ relațiile tale, nu înainte însă de a se face curățenie pentru a te înconjura doar cu oamenii care TE VĂD, TE APRECIEAZĂ și TE ONOREAZĂ cu adevărat.

Așadar iubirea de sine este răspunsul la multe dintre întrebările tale și te aștept să primești acele răspunsuri pe care le cauți. Și da, tu poți să îți oferi iubirea pe care o cauți.

Vom lucra cu Arhanghelul Chamuel să ne activăm și accesăm această iubire care apoi să curgă în toate aspectele ființei și vieții noastre.

Te aștept cu inima deschisă,

Delia

Info utile

Profită de locurile disponibile. Rezervă acum!

Investiția ta în acest eveniment este de numai 150 RON.

Locația va fi anunțată prin email participanților, după înscriere.

Înscrie-te acum!

Completezi un formular scurt și primești confirmarea prin email.

Formular de înscriere

Completează câmpurile de mai jos și vei primi un email de confirmare cu mai multe detalii. 

Nu funcționează formularul?

Dacă după ce completezi câmpurile de mai sus și apeși butonul MĂ ÎNSCRIU nu ești redirecționat spre o pagină de confirmare e posibil ca adresa ta de email să se fi dezabonat în trecut de la mailurile noastre. În acest caz te rugăm accesează linkul de mai jos și completează acolo formularul. Îți mulțumim!