Activează vindecătorul din tine

Workshop cu Arhanghelul Rafael

Despre eveniment

Arhanghelul Rafael este un Arhanghel pe care cu siguranță îl știm cu toții pentru că ne susține în activarea puterii de vindecare care există în fiecare dintre noi.

Arhanghelul Rafael este cel care ne indică ce schimbări avem de făcut pentru a avea parte de sănătate, ne ajută să înțelegem semnalele corpului nostru fizic pentru a ajunge la cauzele problemelor pe care le avem.

De asemenea Arhanghelul Rafael ne învață să îi susținem pe ceilalți să obțină vindecarea și susține terapeuții în munca lor.

Arhanghelul Rafael este extrem de prezent în viața noastră pentru că ne aduce mereu semne legate de a avea o viață în echilibru.

Așadar te aștept la un atelier alături de Arhanghelul Rafael care te va ajuta să activezi vindecătorul din tine și să ai acele conștientizări și revelații care duc la vindecare

Info utile

Profită de locurile disponibile. Rezervă acum!

Investiția ta în acest eveniment este de numai 150 RON.

Locația va fi anunțată prin email participanților, după înscriere.

Înscrierea s-a încheiat

Vă mulțumim!

Formular de înscriere

Completează câmpurile de mai jos și vei primi un email de confirmare cu mai multe detalii. 

Nu funcționează formularul?

Dacă după ce completezi câmpurile de mai sus și apeși butonul MĂ ÎNSCRIU nu ești redirecționat spre o pagină de confirmare e posibil ca adresa ta de email să se fi dezabonat în trecut de la mailurile noastre. În acest caz te rugăm accesează linkul de mai jos și completează acolo formularul. Îți mulțumim!