De 3 ani lucrez cu arhetipurile in taberele mele iar rezultatele sunt uimitoare.

Ce sunt arhetipurile? Arhetipurile sunt rolurile pe care le jucam, care au atat lumina cat si umbra, ele ne conecteaza la subconstientul nostru si la reteaua noastra interioara.

Caroline Myss, persoana care a studiat arhetipurile, spune ca “fiecare arhetip reprezintă un program de computer, realizat de propriul set de mituri specifice, şi propriul tezaur de simboluri şi legende culturale, asociate fiecărui mit.”

Tot Caroline Myss spune:  „Arhetipurile comunică în plan psihic, prin bănuieli, imbolduri intuitive, presimţiri, “fiori” care îţi trec pe şira spinării şi alte senzaţii fizice. Ştiu cum să-mi interpretez limbajul fluent al intuiţiei, întrucât mă simt în largul meu cu aceste senzaţii lăuntrice. Ele nu sunt în conflict cu cele cinci simţuri, ci le completează de minune. Mintea mea se bazează pe intuiţie, formând un parteneriat care lucrează armonios.”

Fiind inspirata de ingerii si lasand intuitia sa ma conduca am creat un sistem prin care putem avea acces la cele mai adanci arhetipuri, acelea care ne saboteaza viata si ne impiedica sa fim noi cei autentici.

Tot Caroline spune: „Cea mai frumoasă descoperire cu privire la arhetipuri este că ele te fac să conştientizezi sincronicitatea, semnele, simbolurile şi coincidenţele importante, care ne apar în viaţă şi ne atrag imediat atenţia. Ele îţi spun când să te opreşti, să înaintezi sau să stai pe loc, dar, indiferent de indicaţii, ştii, intuitiv, că trebuie să le urmezi. Faptul de a fi atent la binecuvântările şi avertismentele acestor semne îţi dă multă putere. Iar cu ea, minunile încep să apară în viaţa ta, una după alta.”

Ceea ce stiu cu adevarat este ca dupa ce ai avut contact cu arhetipurile nu mai esti aceeasi persoana, se sapa atata de adanc si te descoperi la un nivel atat de profund inca trebuie sa mai faci inca o data cunostinta cu tine. Iar apoi da, minunile incep sa apara in viata ta.”

Dupa ce atatia ani am facut aceste arhetipuri doar in cadrul restrans al taberelor, acum te invit la 2 zile de workshop in care vom explora impreuna arhetipurile.

Prima zi va fi o zi de „teorie”, vom trece prin toate cele 74 de arhetipuri, pentru a le intelege atat lumina cat si umbra, iar a doua zi va fi una de practica in care vom lucra pentru a ajunge la radacinile unor situatii sau probleme care ne tin pe loc in acest moment.

Asadar te astept la un workshop ce va deschide noi porti in viata ta, iti va aduce intelepciune, eliberare, intelegere, iertare si autenticitate.

Pret: 888 ron

Data: 8-9 iunie 2019 la BUCURESTI

Locatia: Va fi anuntata participantilor.

Pentru inscrieri, apasati AICI.

Te astept cu drag,

Delia

Confirmarile de participare la eveniment se trimit manual. Veti primi un email de la noi in aproximativ 48 de ore. Va rugam sa verificati si folderul SPAM.

Închide meniul
×

Cart