Atelier cu Arhanghelul Azrael

Continuam seria de ateliere cu un Arhanghel care a fost destul de neinteles si anume Arhanghelul Azrael – MARTI, 30 octombrie 2018, ora 19.00.

Unii l-au numit Arhanghelul mortii insa Arhanghelul Azrael are un rol de consiliere, ne ajuta si ne sustine atunci cand pierdem pe cineva dar sau ii ajuta pe cei care pleaca dincolo sa faca trecerea mult mai usor.

Numele lui inseamna „Cel care il ajuta pe Dumnezeu”, are o energie blanda dar ferma si simti sustinerea lui. In ultima perioada el ne invata multe despre aceasta trecere, ne invata ca cei care pleaca sunt doar la un gand distanta si ca oricand putem sa ii simtim iar ei de acolo ne pot ajuta mult mai mult decat ar fi putut-o face aici pe Pamant.

Arhanghelul Azrael este cel care ne permite sa luam legatura cu cei plecati, ceea ce vom face in cadrul acestui atelier, si vei simti cat poate fi de eliberator si deloc inspaimantator sa faci asta.

In apropierea „luminatiei”, cum spunem noi in Ardeal pe 1 noiembrie (atelierul avand loc pe 30 octombrie), ii onoram pe cei plecati prin intermediul Arhanghelului Azrael.

Va astept cu drag,

Delia

***

Locurile sunt limitate.

Pret: 150 Ron.

Locatia se va anunta participantilor.

Inscrierile se fac AICI