Atelier cu Arhanghelul Gabriel

La urmatorul atelier s-a anuntat Arhanghelul Gabriel care vine sa ne inunde cu iubirea lui protectoare – JOI, 22 MARTIE 2018, in Bucuresti, orele 19.00.

Arhanghelul Gabriel este mesagerul DIVIN, este Ingerul Bunei Vestiri si in aceasta seara cu siguranta ne va aduce vesti bune. Asadar daca ai anumite intrebari (indiferent despre ce este vorba), Arhanghelul Gabriel iti va putea raspunde.

Una dintre sarcinile Arhanghelului Gabriel este de a ne ajuta sa ne urmam misiunea pe care ne-a daruit-o Dumnezeu, de a o intelege pe deplin si de a ne exprima adevaratul potential. O alta sarcina importanta este aceea de a ne conecta la copilul nostru interior, si astfel la iubirea de sine, pentru a fi in contact cu esenta noastra.

In aceasta seara ne va ajuta sa ne simtim ca niste copilasi divini, copilasii lui Dumnezeu, care meritam si primim iubire si meritam sa avem o viata implinita. Vom primi mangaiere, iubire dar si taria de a face ceea ce am venit aici sa facem pe Pamant.

Cu iubirea lui, el ne motiveaza, ne ajuta sa ne asumam responsabilitatea asupra vietii noastre si sa renuntam la a ne mai plange, a fi victime, pentru ca aici pe Pamant suntem cu totii la fel de iubiti, la fel de “norocosi”.

Daca esti o persoana care are nevoie de creativitate, de a lasa lucrurile sa curga, daca simti ca te incrancenezi si ai nevoie de flexibilitate, daca simti ca nu esti bland(a) cu tine, daca ai nevoie sa iti asumi mai mult vulnerabilitatea, atunci acest atelier este pentru tine.

Te astept cu drag la un atelier pentru sufletul tau.

Cu drag,
Delia

Locurile sunt limitate.

Pret: 150 Ron.

Locatia se va anunta participantilor.

Inscrierile se fac AICI