Cuvântul anului 2020

Evenimentul se desfășoară în:

Despre eveniment

Fiecare isi doreste un AN MAI BUN, un AN in care sa li se intample minuni insa stim cu totii ca setarea de obiective nu functioneaza pe termen lung. Eu am gasit o metoda care garantat functioneaza, sa iti gasesti un CUVANT care sa iti guverneze anul si care sa te duca la implinirea oricarui vis POTRIVIT tie. E un cuvant care chiar daca pare “incapatanat” si greu de atins este acolo ca sa te “organizeze” pe tine si sa te ajute sa inveti toate acele lectii importante pentru evolutia ta. Din energia acelui cuvant EXTRAGEM intentii care vor fi ca niste seminte plantate pentru noul an.

NU este un exercitiu banal, este o declaratie de responsabilitate. In cadrul acestei intalniri nu doar ne vom gasi cuvantul anului dar va trebui sa ne asumam responsabilitatea pentru a creste si a ne implini visele. Da, este o responsabilitate si ti-o vei asuma in primul rand fata de tine. La sfarsitul anului vei stii daca ai fost sincer cu tine sau nu si ce ai de facut “mai bine” pentru a te alinia cu intentiile tale.

De asemenea vom face impreuna si un “panou al viselor” cu cele mai importante intentii ale tale.

In cadrul intalnirii vom face si o meditatie care va pregati terenul pentru ca visele tale sa prinda contur in 2020.

Vrei mai mult de la viata?

Atunci este bine sa iti gasesti resursele pentru a fi cel/cea care iti doresti sa fii. 2020 poate fi cel mai luminos an pe care l-ai trait.

Cuvantul Anului este un seminar care iti va “marca” pozitiv tot anul 2020 si merita sa investesti pentru implinirea viselor.

Te astept!

Sunt Delia Muresan, practic acest exercitiu de 8 ani si sunt uimita de fiecare data de impactul pe care il are in viata mea.

Info utile

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor.

Investiția ta în acest eveniment este de numai 200 RON.

Locația va fi anunțată prin email participanților, după înscriere.

  • Iuliana Mihaela Cirlig
  • bucuresti@deliamuresan.ro
  • 0723 589 994

Înscrie-te acum!

Completezi un formular scurt și primești confirmarea prin email.

Formular de înscriere

Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta pentru mai multe detalii cât de curând.