DESCRIERE

M-am gandit mult timp la programa acestui curs si ce as putea sa va impartasesc. Cel mai important aspect pe care l-am observat de-a lungul carierei mele de peste 10 ani este faptul ca fiecare dintre noi avem nevoi diferite, avem daruri diferite si evident este important sa gasim calea personala de a pune in aplicare ceea ce ni s-a dat, iar aceasta cale este UNICA. Acesta a fost unul dintre obstacolele cele mai des intalnite, tine de autenticitate, de echilibru emotional, de respect si iubire de sine si mai ales de CREDINTA.

Asadar, intentia mea legat de acest curs este de a va oferi din cunoasterea mea, din TOT ceea ce eu am acumulat, astfel incat sa va definiti CALEA, sa puneti in aplicare cunoasterea voastra, si mai ales sa stiti si de ce sa “va feriti”. Cand lucram cu energiile, cand ne crestem LUMINA, atragem si intunericul, atragem si diverse provocari, asa ca am sa va invat sa fiti pregatiti. Acest curs va avea mai multe etape. Va fi un weekend in care vom trece prin toate aceste aspecte iar apoi vom avea seri tematice, pe cate un anumit subiect, asta in functie de ce va doriti sa aprofundati.

Am urmat multe cursuri de-a lungul timpului, plus conferintele la care am participat, care m-au ajutat sa am o viziune CLARA asupra acestui domeniu. De asemenea experientele mele personale (“am trecut pe acolo”) va vor ajuta sa nu faceti aceleasi “greseli” ca mine.

PROGRAMA

  1. Echilibrarea energetica (curatarea aurei, impamantare, ridicarea vibratiei)

Avem nevoie sa invatam sa lucram cu propria energie, sa depistam imediat cand ceva nu este in regula, sa gasim exact acele practici care ne ajuta imediat. Deci sa nu lasam nimic sa se cronicizeze si sa invatam sa actionam imediat. Va voi da tehnici si modalitati prin care sa va aduceti in AICI SI ACUM. Vom lucra si cu cativa arhangheli specializati pentru asta.

  1. Capcanele spiritualitatii

Cand ne deschidem spre lumina in loc sa simtim ceva wow, imediat dupa ce ne-am deschis s-ar putea sa ne-o luam. Ce inseamna spiritualitatea? Ce inseamna sa fii autentic? Cum faci sa iei bani pentru serviciile tale? Ce inseamna “karma” in spiritualitate? Cum creezi corzi energetice (chiar cand tu spui ca faci bine)? Cum te respecti pe tine si totusi iti faci misiunea? Ce sunt atacurile energetice? Ei... cum poti sa te feresti de aceste capcane? Iti voi da informatii pretioase astfel incat sa recunosti cand esti aproape de aceste situatii si sa te feresti din timp. Aceasta viata este mereu o echilibristica intre bine si rau… sa invatam sa ne mentinem este unul dintre cele mai pretioase calitati ale unui om spiritual.

Voi aborda si un subiect mai putin discutat si anume: Ingerii cazuti. Este extrem de important sa stim ce invocam pentru ca altfel ne putem trezi cu experiente extrem de neplacute.

Ohhh.. un subiect fierbinte, asa-i?

  1. Amplificarea abilitatilor extrasenzoriale

Avem 3 supraputeri, cum zice Sonia Coquette: meditatia, imaginatia si intuitia. Avem cu totii aceste abilitati, spune si mediumul James Van Praagh, dar cum le recunoastem, ce inseamna concret aceste abilitati si cum lucram cu ele? Vom lucra cu cativa arhangheli si vom testa aceste abilitati.

  1. Ingerii si cristalele

Cum te pot sustine cristalele in viata ta de zi cu zi? Cristalele iti pot curata spatiul, iti pot amplifica abilitatile extrasenzoriale, te pot curata. Cristalele sunt un DAR al Mamei Pamant si ne sustin in a ne pastra energia curata si a ne bucura de viata. Va voi da cele mai importante cristale, un ghid simplu care sa fie trusa voastra de ajutor, nu aveti idee cat de mult va pot sustine. De asemenea veti invata sa faceti citiri cu cristalele.

  1. Ingerii – aromoterapia, cromoterapia si terapia cu flori 

Unul dintre aspectele pe care le-am observat la majoritatea oamenilor cu care am lucrat este dorinta de a “pleca”… iubim meditatiile ca ne duc departe “acasa”. Insa asta nu este decat o fuga, fugim de viata noastra si asta ne face sa ne simtim mizerabil. Noi avem o viata de trait AICI SI ACUM PE PAMANT. Asadar sa ne folosim de darurile Mamei Pamant, aceasta este modalitatea cea mai sigura care ne poate aduce fericire, implinire si prezenta. Oare de ce sunt ingerii asociati cu anumite culori, ce influente au florile asupra noastra, cum ne ajuta aromoterapia si ce efect are asupra tuturor corpurilor noastre: Fizic, emotional, mental si spiritual.

  1. Ingerii si visele

Una dintre cele mai sigure metode de a primi informatii este prin vis. Doar ca sunt anumite aspecte de care trebuie sa tinem cont, atat inainte de a ne culca cat si dupa ce ne trezim. Ce sunt visele? Ce ne spun? Care ar fi cele mai importante simboluri din vise? Ce este visarea constienta? Cum sa amplificam visele? Ce avem nevoie sa stim pentru a le interpreta corect?

  1. Implinirea misiunii sufletului – despre materializare si creatie

Suntem lumina. Cum sa ne stapanim ego-ul? Ce avem nevoie sa mai stim pentru implinirea misiunii, etc.? Ce inseamna aceasta misiune si cum putem gasi echilibru in fiecare zi? Va dau un pont: avem o singura misiune: aceea de a fi fericiti. Deci ce ne lipseste pentru a fi fericiti? Ce inseamna sufletul? Cum ne ajuta Dumnezeu si ingerii in fiecare zi si in fiecare moment? Cum facem conexiunile astfel incat sa ne dam seama ce avem de facut si sa imbratisam cu usurinta schimbarile din viata noastra? Iata cateva aspecte pe care le vom discuta si vom identifica acele GOLURI care au nevoie sa fie umplute. Cum manifestam ceea ce ne dorim in viata noastra?

De abia astept sa ne lasam bincuvantati de atat de multe revelatii si cunoastere ce va deschide noi porti in viata noastra. Acest curs este cu dedicatie pentru toti cei care inca mai ratacesc si au nevoie sa faca pasi concreti pentru o viata implinita. Acest curs este recomandat in principal celor care au fost la initiere in terapia cu ingeri, dar nu numai.

Ma recomanda cursurile la care am participat: Angel Intuitive – Doreen Virtue, Certified Angel Card Reader – Doreen Virtue, Angelologist – in curs – Doreen Virtue, Psychic and Intuitive Certification – James Van Praagh, Enhancing your Intuition – James Van Praagh, Soul Discoveries – James Van Praagh, Manifest Your Soul’s Purpose – Wayne Dyer, Introduction to Crystals – Judy Hall, Certified Crystal Reader – Doreen Virtue and Judith Lukomski, Reprogram Your Subconscious Mind – Colette Byron-Reid, Connect with your angels – Kyle Gray, Lucid Dreaming – Charlie Morley, Power of Choice – Caroline Myss, Loving yourself – Louise Hay, Flower Therapy – Robert Reeves, Three Super Powers – Sonia Coquette, Certified Dream Interpreter – Melissa Virtue, Certified Atlantologist – Melissa Virtue si multe alte conferinte si seminarii.

Investitia ta este de 888 RON si include participarea, materialele, rontanele, etc. Pranzul nu este inclus in pret.
Rezervarea locului se face DOAR achitand un avans de 288 RON. Avansul nu se returneaza.

Date:

15-16 SEPTEMBRIE 2018 – CLUJ-NAPOCA

Program intre 10:00-18:00.

Locatia va fi anuntata participantilor.

Pentru inscriere, apasati AICI.

Merci,

Delia

 

Confirmarile de participare la eveniment se trimit manual. Veti primi un email de la noi in aproximativ 48 de ore. Va rugam sa verificati si folderul SPAM.