Inițiere în Terapia cu Îngeri

IMPORTANT: Dacă ai mai participat la cursul de inițiere beneficiezi de un cod de reducere. Sună la 0751748555 ca să ne spui când ai fost la inițiere și după verificare îți vom transmite codul.

INFO: Dacă vrei să participi online la Inițierea în terapia cu îngeri împreună cu Delia, poți accesa linkul de înscriere aici!

Testimoniale

Am reusit sa constientizez MISIUNEA MEA!!! Multumesc mult si sunt recunoscatoare pentru tot acest timp petrecut impreuna si pentru tot ce am realizat pentru mine. Cu mii de multumiri!!!
Participant
O experienta ce deschide porti catre tine si care te ajuta sa traiesti un alt timp si alta spatialitate. Merita traita daca iti doresti sa te conectezi cu energia pura, diafana, calda a ingerilor.
Participant

Detalii organizatorice

Ingerii sunt mereu alaturi de noi. Daca acum citesti aceste randuri nu este deloc intamplator. Ai fost calauzit spre aceasta informatie si mai ales spre a intra in lumea minunata a ingerilor. 

In 2011 am avut minunata ocazie sa o cunosc pe Doreen Virtue, sa asist la modul in care ea se conecteaza cu ingerii si din acel moment am STIUT ca am o misiune legata de aceasta lume minunata. In timpul unei meditatii condusa de Doreen am intrebat ingerii de ce au vrut ca eu sa fiu acolo, de ce ma imping de la spate si care e pasul urmator pe care trebuie sa il fac. Mesajul a fost cat se poate de clar, venit atunci si apoi in diferite forme. Am fost “investita” sa traduc energia ingerilor si sa o dau mai departe, intai a fost sub forma unor intalniri, acum sunt forma acestor initieri.

Asadar eu sunt un MESAGER al ingerilor si creez spatiul de intalnire intre tine si ingeri unde primesti FIRUL DIRECT, conexiunea directa cu ingerii, arhanghelii si fiintele de lumina.

Ingerii ma sustin la fiecare pas, ma ajuta sa-mi vindec sufletul, sa ma eliberez de nelinisti si griji, sa imi creez relatii armonioase in viata si mai ales sa merg pe CALEA INIMII. Asadar la aceste initieri primesti instrumentele prin conectarea cu ingerii sa mergi pe calea inimii.

Cand esti pe CALEA INIMII minunile se tin lant. Din 2011 de la intalnirea cu Doreen m-am “specializat” urmand apoi atat formarea initiala in terapia cu ingeri cat si modulul avansat impreuna cu Doreen Virtue. Am mai urmat cursuri cu Deborah King, Angels of Energy Healing, cu Caroline Myss, Iyanla Vazant, Neale Donald Walsch etc.

Ca formare eu am urmat Facultatea de Psihologie si formarea in Psihoterapie Pozitiva, ceea ce ma ajuta enorm in acest demers al meu.
Am, pana in acest moment, peste 1000 de persoane care au participat la initierea in terapia cu ingeri din toata tara incepand doar cu anul 2013. Insa din 2011 pana in prezent am tinut sute de intalniri cu ingerii, am inregistrat meditatii si facut sute de citiri cu cardurile oracol.

In cadrul acestui weekend te voi invata TOT ceea ce stiu legat de terapia cu ingeri. Pe langa formari am o vasta experienta practica, daca poti sa spui asa :), sau mai bine zis am experienta in conectarea, comunicarea si terapia cu energiile ingerilor, ZI DE ZI.

Asadar iata care va fi ESENTA acestui curs:

 • vei afla modalitatile PERSONALE prin care comunica ingerii cu tine
 • vei face cunostinta cu fiecare dintre cei mai cunoscuti arhangheli si vei primi FIRUL DIRECT/INITIERE pentru a putea sa te conectezi apoi cu usurinta la ei fara ajutorul meu sau a altcuiva
 • vei invata cum sa primesti si sa transmiti mesaje de la ingeri
 • vei invata cum sa faci citiri cu cardurile oracol de la ingeri
 • vei afla numele ingerilor tai pazitori si cum sa te conectezi la ei
 • vei afla cum te poti centra si contacta la divinul din tine ca sa poti sa iti asculti glasul inimii
 • vei afla misiunea divina pe care o ai
 • vei afla cum sa iti deschizi cel de-al treilea ochi
 • vei invata cum sa te conectezi la copilul interior
 • vei invata cum sa te conectezi la persoane care nu mai sunt printre noi (sesiune scurta de mediumship)
 • vei afla cum poti renunta la trecut
 • vei afla care este urmatorul pas pe care e important sa il faci in viata ta

Iti voi impartasi din ceea ce am invatat la certificarile in terapia cu ingeri alaturi de Doreen Virtue (nivel initial si cel avansat) precum si ce am invatat ca si persoana certificata in citiri de mesaje de la ingeri (certified angel card reader), curs indrumat de Doreen Virtue si Radleigh Valentine.

Intalnirea va fi o surpriza pentru fiecare, un cadou pentru orice suflet minunat.

PRECIZARE: NU ai nevoie de o “pregatire” prealabila, de un curs anume, pentru ca nu e vorba despre INFORMATII / CUNOSTINTE, ci este vorba despre CUNOASTERE (adica de o intelegere mult mai profunda a lucrurilor si asta se face cu INIMA, nu cu MINTEA).

Initierea nu este obligatorie pentru conectarea cu ingerii, dar te poate ajuta sa fii mai conectat(a) la energia ingerilor, sa ii cunosti mai bine si sa inveti sa primesti calauzirea lor zi de zi.

In Bucuresti, 14 – 15 Octombrie 2023, de la 10.00 – 18.00 (o ora pauza de masa).

Locatia va fi anuntata participantilor.

Investitia ta este de 888 RON si include participarea, materialele, rontanele, etc. Pranzul nu este inclus in pret.

Intalnirile sunt conduse de Delia Muresan, Terapeut Practician in Terapia cu Ingeri, nivel Avansat certificat de Doreen Virtue. Daca nu o cunosti inca pe Delia, gasesti cateva interviuri aici

Daca te simti chemat(a) la aceasta intalnire asculta-ti vocea inimii si da-ti intalnire cu ingerii.

Contact

Adresa de email

info@deliamuresan.ro

Telefon

0751 748 555

Persoană de contact

Dana Diaconescu