Iubirea de sine – raspunsul la multe dintre intrebarile tale

BUCURESTI, MARTI, 28 MAI 2019, ora 19.00

Iubirea de sine este unul dintre cele mai importante daruri pe care ti le poti face in aceasta viata. Ea trebuie sa fie radacina pe care sa construiesti absolut orice si tot iubirea de sine este cea care te conduce spre evolutie.

Abia atunci cand practici si accesezi cu adevarat iubirea de sine (pentru ca multi credem ca o facem dar nu este asa) abia atunci putem spune ca traim o viata cu sens.

In primul rand iubirea de sine este confundata cu egoismul, cu ideea gresita ca daca faci ceva pentru tine nu mai poti fi alaturi de ceilalti, iti “pierzi” bunatatea si dorinta de a face “sa fie bine”.

Iubirea de sine este direct conectata cu respectul de sine. Atunci cand inveti sa te respecti, abia atunci incepi sa te iubesti cu adevarat. Iar atunci cand inveti sa te iubesti pe tine incepi sa recunosti acele parti care au nevoie de iubire din ceilalti, reusesti sa te conectezi suflet la suflet. Acest lucru va imbunatati semnificativ relatiile tale, nu inainte insa de a se face curatenie pentru a te inconjura doar cu oamenii care TE VAD si TE APRECIEAZA cu adevarat.

Asadar iubirea de sine este raspunsul la multe dintre intrebarile tale si te astept sa primesti acele raspunsuri pe care le cauti.

Vom lucra cu Arhanghelii Chamuel si Jofiel sa ne activam si accesam aceasta iubire care apoi sa curga in toate aspectele fiintei si vietii noastre.

Te astept cu inima deschisa,

Delia

 

Locurile sunt limitate.

Investitia ta: 150 Ron.

Locatia se va anunta participantilor.

Inscrierile se fac AICI