Retreat ”Activeaza energia vindecarii alaturi de Parintele Nectarie"

 • Aegina, Grecia
 • 28 August - 6 Septembrie 2021

Dacă vrei să ni te alături folosește butonul de mai jos pentru a te înscrie!

Detalii organizatorice

Perioada: 28 AUGUST – 6 SEPTEMBRIE 2021

Te invităm într-o tabără de 10 zile în care să-ți dai întâlnire tu cu tine pe un tărâm al spiritualității, un tărâm încărcat de istorie, acolo unde încă se simt urmele zeilor și zeițelor (vom vizita templul zeiței Aphea), acolo unde energia vindecă trecut, prezent și viitor. Vom vizita Mănăstirea Sfântului Nectarie, Mănăstirea Sfintei Ecaterina si a Sfântului Mina, unde ne vom conecta la energia lor, vom primi mesaje si ne vor ajuta în procesul de vindecare emoțională.

O tabără în care divinul din tine onorează partea umană din tine si aleg să trăiască cea mai frumoasă uniune. O tabără de reconectare a ta cu tine, în energia iubirii, în comuniune cu natura, cu marea, cu VIAȚA.

O tabără „altfel” pentru toți cei interesați de dezvoltarea lor spirituală, indiferent de formarea lor profesională sau experiența de viață, o tabără unde vom îmbina activitățile cu relaxarea si bucuria unei vacanțe.

Dacă ai simțit citind această invitație ca trebuie să fii alături de noi și nu poți din diverse motive (financiare, de timp, etc.) setează intenția: Dacă această tabară este pentru mine să se aranjeaze toate lucrurile astfel încât să fiu acolo. Și apoi detașează-te și lasă ÎNGERII să lucreze.

Programul taberei este susținut de Delia Mureșan, Terapeut în Terapia cu Îngeri, Coach Spiritual, Trainer.

Delia a susținut peste 50 de tabere în care a fost alături de 1000 de persoane în drumul spre armonizarea lor interioară.

Este un călăuzitor zilnic al persoanelor aflate în căutarea de sine și un foarte bun “translator” al mesajelor îngerilor.

Delia este o persoană care te ajută să vezi dincolo de aparențe, să te privești cu iubire și blândețe și să te regăsești pe tine.

La chemarea îngerilor, Delia revine pentru a sasea oară în Aegina, îndrăgostindu-se de această insula și de miracolele care le-a adus ea in primele cinci tabere pe care ea le-a susținut aici incepand cu anul 2016. Iar atunci când ești chemat nu poți decât să te abandonezi vieții pentru că se pare ca mai multe persoane sunt chemate in Aegina pentru această minunată călătorie spre sine.

Ce cadouri vei primi?

 • Te vei conecta la o energie vindecătoare pe o insula impregnată cu miracolele și binecuvântările Sfântului Nectarie.
 • Vei avea o vacanță în care vei combina un timp de relaxare petrecut pe malul mării cu activități spirituale alături de oameni minunați ca tine.
 • Vei lucra cu energia îngerilor și vei primi clarificări legate de provocările pe care le ai în viață.
 • Vei vizita biserica Sfântului Nectarie și orașul Aegina, un loc încărcat de istorie și pline de învățăminte străvechi. Alte surprize te asteapta acolo.
 • Te vei conecta la energia locurilor: primești cunoaștere, inițieri și resurse.
 • Vei primi cadourile eliberării, iertării, acceptării, iubirii de sine. De la Sfântul Nectarie vei primi miracolul vieții (prezenței) și energia iubirii, plus prin conectare la energia lui primești clarificare și vindecare fizică sau/și emoționala.
 • Vei trezi energia harurilor divine din tine.

“Nu atragi ceea ce îți dorești, ci atragi ceea ce ești”  spune Wayne Dyer.

Aflând ce ești, cine ești, vei materializa în lumea reală acele aspecte care sunt în armonie cu tine.

Așadar, este o întâlnire pe care nu trebuie să o ratezi.

Cât te costă?

INVESTITIE: APROX. 700 euro (PRETUL NU INCLUDE BILETUL DE AVION SI MASA)

Aveti mai jos si alte informatii:

CAZARE: 300 EURO 

Cazarea pentru 9 nopți in camere duble sau triple se va face într-o locație minunata în statiunea Souvala, la Aethrio Guesthouse (cazarea se va plati la fata locului)

Precizare: Aethrio Guest House este un hotel boutique (fiecare camera este unica) si nu are camere single. Daca vrei sa stai singur(a) trebuie sa platesti pretul intreg pentru o camera dubla.

ACTIVITATI/ORGANIZARE

Activități timp de 10 zile (meditații, exerciții, materiale)

Organizarea tuturor detaliilor legate de organizare (transfer, excursii etc.).

Total: 350 Euro/persoana (considerati avans)

Precizare: Avansul se va plati in lei la cursul de 4.95, adica 1730 ron.

BILETUL DE AVION

Plecarea se face din București cu Aegean Airlines, biletele vor fi achiziționate de fiecare persoana in parte. Vom anunta din timp zborul de plecare si cel de sosire.

Cei care vor să vină/sau să plece cu o altă companie sau să mai rămână în Atena câteva zile, pot face acest lucru, însă vor trebui să se ocupe și de aranjarea tranferului spre/sau de la Aegina. Același lucru se aplică dacă veniți la o altă oră.

Pretul varieaza in functie de data achizitionarii biletului si/sau daca iti iei bagaj de cala.

ALTE COSTURI:

 • Transferul de la Aeroport la Portul Pireus se va face cu un transfer privat – aproximativ 10 euro/persoana. Dus intors:  20 euro.
 • Din Pireus vom lua ferryboat-ul spre Aegina/Souvala (aprox 1 ora). Costul aprox. 20-30 Euro.
 • Prânzul și Cina (Aethrio Guesthouse se afla in apropierea portului Souvala avand la dispozitie taverne pentru pranz si cina.)
 • Excursiile (costurile biletelor de autobuz și intrările la muzee).
 • Croaziera insulele Moni – Methana – Poros: 50-60 Euro + 5 euro transfer Souvala-Aegina Port
 • In cele 2 zile de vizitare a manastirilor sa luati in calcul inchirierea unui microbus: aprox. 20 – 30 euro/zi
 • Vizita Manastirea Sfantul Nectarie
 • Vizitarea Manastirii Stanta Ecaterina
 • Vizitarea Manastarii Sfantului Mina
 • Vizitarea manastirilor din oraselui medieval PALAIOXORAS
 • Templul zeitei Afea 6 euro
 • Vizitarea Manastirii Fecioarei Maria

TESTIMONIALE

Gasiti mai jos cateva impresii ale celor care au participat recent in aceasta tabara:

* “Tabara din Aegina este un portal spre propria ta identitate, spre regasirea sinelui si redescoperirea frumusetii sufletului tau.”

* “Ma simt profund recunoscatoare si totodata fericita pentru oportunitatea care mi s-a oferit de a participa la aceasta tabara. Am reusit sa-mi depasesc limite, sa ma readuc la viata, sa cunosc oameni frumosi, sa primesc ghidare, suport, vindecare, eliberare, bucurie. Multumesc.”

* “Totul este un vis devenit realitate. Inveti si constientizezi mult mai multe decat iti propui inainte sa vii aici.”

Alte precizări

 • Selectia participantilor se face pe baza unui mini-interviu telefonic si pe baza de calauzire divina. Ulterior, daca vei fi selectat, vei fi anuntat. Daca nu, inseamna ca nu este momentul potrivit pentru tine sa participi in aceasta tabara.

 • Mentinam ca pretul total depinde de biletul de avion (pe care fiecare si-l achizioneaza separat) si cat doreste fiecare sa cheltuie pe masa.

 • Pot participa in aceasta tabara si familii cu copii sub rezerva faptului ca exista o persoana care sa fie responsabila de copil/copii si activitatile acestuia/acestora.

 • In cazul in care din diverse motive, ati achitat avansul si nu mai puteti participa in tabara, banii nu se vor mai returna. Puteti totusi transfera locul in tabara unui prieten/ unei cunostinte/rude care sa se poata bucura de aceasta experienta magica.

 • Mentiune: Participarea in tabara nu este conditionata de absolvirea cursului de initiere in terapia cu ingeri, oricine poate participa in tabere.

Te așteptăm cu drag la întâlnirea cu tine în tabăra de armonizare interioară!

Contact

Adresa de email

info@deliamuresan.ro

Telefon

0723 589 994

Persoană de contact

Iuliana Cîrlig